Etiquetes

16/8/09

CF Amposta 4-0 CE l'Hospitalet

El proper partit de l'Hospi serà el proper dimecres 19 d'agost a partir de les 6 de la tarda, hora en què visitarà el FC Barcelona Atlètic al Mini Estadi. Serà el darrer partit amistós abans de començar la lliga i abans del compromís de Copa Catalunya davant del Girona. Ahir, l'equip de Jordi Vinyals va caure derrotat per 4-0 a Amposta en un partit en què suplents, juvenils i jugadors a prova van gaudir de minuts per intentar demostrar Vinyals de què són capaços. El resultat, sens dubte, convida si més no a reflexionar.

FITXA TÈCNICA

CF AMPOSTA: Diego, Yélamos, Jose, Cesc, Granado, Recio, Jorge, Gustavo, Jaime, Ruibal i Edén. També van jugar: Víctor, Pardo, Joan, Puig, Ferran, Èdgar i Lluís).

CE L'HOSPITALET: Dani Planchería; Javi, Moussa, Víctor Rodríguez, Casals; Cristian Gómez, Ceballos, Cárcel, Maikel, Adama i Lobato. També van jugar: Barón, Toni Velamazán, Eloi, Manel i Jordi Tarrés.

Gols: 1-0 Jorge (31'); 2-0 Edén (52', pen); 3-0 Lluís (74'), 4-0 Jaime Llorente (77')

Àrbitre: Óscar Bergadà Braña

Incidències: 400 espectadors a l'Estadi Municipal d'Amposta. Partit de Festa Major d'Amposta.

Crònica del 9 Esportiu
L'Amposta va fer ahir el partit de presentació davant l'afició i va donar una bona imatge contra un desconegut Hospitalet (4-0). Els visitants van fer moltes proves i el conjunt de Franc Artiga va ser molt superior. Des del començament, l'Amposta va anar per feina i, amb l'1-0 de Jorge, tot va ser molt còmode. L'acció del primer gol va ser segurament la més destacada: servei en llarg de Diego, control i assistència de Jaime que va aprofitar Jorge (31').Després del descans, l'Hospitalet, que va jugar dimecres la copa Catalunya, no va millorar i va rebre tres gols més, dels quals un va ser de penal. Molt haurà de millorar el conjunt de Vinyals per situar-se entre els millors equips de Tercera.