Etiquetes

24/9/09

Empat de categoria | CF Reus Deportiu 0-0 CE l'Hospitalet

Imatge: reus24.com
12 dies després d'empatar a Llagostera amb dos jugadors menys, l'Hospi ha tornat a -mig- repetir l'experiència a Reus, on ha tornat a acabar amb nou jugadors i d'on ha arrencat un nou empat (0-0). El seu rival d'avui, però, també ha acabat amb nou; i és que l'àrbitre del partit, Diego de la Torre Acedo s'ha erigit com a protagonista del partit amb un total de quatre expulsions, dues per banda (Borja i Taranilla per part del Reus i Lucas Viale -segona en quatre partits- i Manel, per part de l'Hospi). Pel que fa al partit, igualtat, tot i que l'Hospi ha tornat a transmetre molt bones sensacions, seguretat, solidesa i fins i tot perill quan estava amb inferioritat numèrica en el partit, destacant un xut de Corominas que s'ha estavellat al pal de la porteria reusenca.

A banda del partit, està a punt de tancar-se el fitxatge del migcampista eldenc Marcos José Guill Crespo, provinent de l'Alfaro. Marcos Guill, com se'l coneix al món del futbol, és un migcampista creatiu de 25 anys que ha jugat a l'Orihuela, al FC Cartagena, a la Roda, i que va fitxar per l'Alfaro la temporada passada provinent de l'Eldense. En principi, Marcos Guill està a l'espera de desvincular-se del club de la Rioja i de solucionar temes 'burocràtics' per tal de formalitzar el seu compromís amb el CE L'Hospitalet.

Com a fet excepcional, i donat que ha estat impossible d'assistir al partit, la crònica que podeu llegir a continuació, així com les imatges, són de reus24.com.


El CF Reus ha acabat empatant sense gols (0-0) amb l’Hospitalet en un encontre en què els roig-i-negres han desaprofitat el fet de jugar durant mitja hora amb un home més. Els jugadors reusencs han intentat portar el pes del partit en tot moment però sense massa encert i no han pogut marcar un gol que els hagués situat com segons classificats. Al final, l’encontre ha acabat amb quatre expulsats, dos per bàndol -Borja i Taranilla per part local-.

Els roig-i-negres han desaprofitat l’oportunitat d’assaltar al liderat després de la derrota de la Rapitenca al camp del Vilanova, encara que s’han trobat davant un l’Hospitalet que venia al Municipal sense encaixar cap derrota ni rebre cap gol i que ha marxat amb les mateixes condicions.

El duel entre dos dels aspirants al campionat de Lliga ha estat marcat per les expulsions. Així, tots dos equips han rebut una vermella directa en el minut 25’ quan Lucas i Borja s’han agredit mútuament en un córner, segons ha entès el col•legiat. Però després ha arribat el moment del CF Reus quan Manel ha rebut una altra vermella per agredir Pablo Álvarez des del terra. Era el minut 42’ i els reusencs han jugat durant els següents 28 minuts amb deu per nou del seu rival, no sent capaços, però, de fructificar aquesta superioritat en un gol. Al final, s’han igualat les forces amb la doble groga de Taranilla i els dos equips s’han repartit els punts, sent un resultat més bo per a l’Hospitalet que per al CF Reus pel desenllaç del matx.

El partit ha començat amb un actiu Masqué protagonitzant la primera acció per als reusencs, amb un centre-xut que ha sorprès el porter visitant. Els roig-i-negres han buscat fer-se amb el control i han buscat el joc llarg, però s’han trobat amb un l’Hospitalet molt ben armat defensivament i amb perill en les sortides. Així, l’àrbitre ha anul•lat un gol per fora de joc a Martínez quan es trobava plantat sol davant Moragón.

El joc, poc després, ha entrat en una altra fase coincidint amb la primera jugada polèmica del partit, on l’àrbitre ha expulsat amb vermella directa al roig-i-negre Borja i el visitant Viale després d’una discussió precedida d’una caiguda dins l’àrea reusenca entre els jugadors d’ambdós equips. A partir d’aquí, el partit s’ha centrat més al mig del camp i l’Hospitalet s’ha dedicat a fer un joc de toc de toc i ha tapat bé les contínues accions dels de Castillejo, a més de intentar arriscar el mínim possible però avançant de mica en mica fins a les immediacions de Moragón. Els de Vinyals han disposat d’un bon cop de cap de Viale, que ha rematat fora una falta llançada des de prop del vèrtex esquerre de la porteria defensada per Moragón.

Posteriorment ha vingut la segona jugada polèmica de l’encontre. El migcampista Manel ha deixat amb nou el seu equip al rebre una vermella directa per una agressió que ha comès sobre Pablo Álvarez. La inferioritat numèrica ha obligat a Jordi Vinyals a moure la banqueta, substituint abans del descans al davanter Ceballos per Jordi Martínez per contenir més els locals. I el mateix ha fet Santi Castillejo durant el descans, però en aquest cas reforçant la davantera amb Ismael Rojas, que ha substituït Pitarque.

El CF Reus ha intentat fer valer la superioritat sobre el camp i ha buscat una i altra vegada l’empat però ha estat força erràtic en les centrades i en la finalització de les jugades. No obstant, una de les accions més destacades dels roig-i-negres ha estat mitjançant Pablo Álvarez, que ho ha tingut tot de cara però la defensa blanc-i-vermella ha refusat bé. Per la seva banda, l’Hospitalet s’ha trobat amb una rematada de cap d’Eloi després d’una badada defensiva del CF Reus.

Castillejo ha intentat buscar l’efectivitat que estava mancant donant entrada a Querol, que ha disputat així els seus primers minuts de la temporada amb la samarreta roig-i-negre després de la lesió que l’havia impedit fer la pretemporada amb els reusencs. L’acció més destacada, però, ha vingut per part de Corominas, que ha estavellat la pilota al pal (73’).

El CF Reus ho ha seguit provant, però no ha tingut la sort de cara. I de nou, l’àrbitre ha estat el protagonista traient la segona groga a un innocent Taranilla, que ha tornat a deixar l’equilibri numèric. El CF Reus ja no ha sabut trobar el forat per batre Craviotto, qui segueix imbatut aquesta temporada, i la possibilitat de dormir líder s’ha esvaït davant un l’Hospitalet que ha tret un punt de Reus més que merescut. Aquest és el tercer partit que l’equip de Castillejo no guanya després de perdre a Mèrida i Sant Boi, i el segon consecutiu en el què no marca.

FITXA TÈCNICA

CF REUS DEPORTIU: Moragón, Edu Vives, Taranilla, Sangrà, Ortega, Borja, Pitarque (Ismael Rojas, 46'). Marquès, Álvaro (Guzmán, 75’), Masqué (Querol, 63’) i Pablo Álvarez.

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Iván Hammouch, Barón, Manu Viale, Lucas Viale, Manel, Corominas (Cristian Gómez, 83') Toni Velamazán, Eloi Fontanella, Jordi Martínez (Ceballos, 45’) i Lobato (Cristian Alfonso, 68’).

Àrbitre: Diego de la Torre Acedo. Auxiliat per Barón Ajenjo i García Rodríguez. Ha expulsat amb vermella directa el local Borja (25’) i els visitants Lucas Viale (25’) i Manel (42’). Ha expulsat per doble amonestació a Taranilla (34’ i 78’). Ha amonestat amb targeta groga els locals Pablo Álvarez (65’) i Querol (92’) i els visitants Iván Hammouch (32’) i Ceballos (79’).

Incidències: uns 600 espectadors han assistit a l’Estadi Municipal. El nou jugador del CE L'Hospitalet, Marcos Guill, ha presenciat el partit del seu nou equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada