Etiquetes

27/9/09

Toca conquistar 'Europa' | CE l'Hospitalet - CE Europa (12:00 hores)

En menys d'una hora i mitja haurà començat el partit corresponent a la 6a jornada de la lliga entre el CE l'Hospitalet i el CE Europa. L'encontre, en principi, té les cartes força marcades, tot i que a la classificació els europeístes es troben a tan sols dos punts dels riberencs; però els números dels primers a domicili (derrotes a Balaguer -4-0- i a La Pobla -3-0- i dels segons a casa -victòries per 3-0 i 4-0 davant Cassà i Cornellà, respectivament-) fan preveure un partit de signe local, tot i que el futbol té la particularitat de ser capaç de carregar-se qualsevol pronòstic en qüestió de segons.

Pel partit d'avui, i després de les noves expulsions de dimecres a Reus, l'Hospi torna a tenir diverses baixes que obligaran Vinyals a fer jugar algun dels seus homes, novament, fora de la seva posició habitual. A les baixes ja conegudes d'Héctor Miguel i de Dani Planchería per lesió s'hi sumen les de Lucas Viale i Manel per sanció. De fet, l'hispanoargentí ha estat sancionat amb quatre partits pel Comitè de Competició de la FCF arran de l'agressió amb el jugador del Reus Borja dimecres passat. A tot això, cal sumar que Dani Morales i Víctor Rodríguez encara no es troben al cent per cent i que el nou fitxatge de l'Hospi, Marcos Guill, tampoc no podrà jugar per temes burocràtics. Tot plegat, força maldecaps per Jordi Vinyals que, tot i els inconvenients, confia a poder sumar tres punts que mantinguin la mitjana anglesa a la qual sembla haver-se abonat l'equip.

Per la seva banda, l'Europa de Pedro Dólera visita l'Hospitalet amb la intenció de sumar a domicili per primera vegada aquesta temporada. Ho fa amb un equip renovat que suposa l'enèsim projecta d'un club que, per diferents motius, sembla no acabar d'arrencar mai i que presenta a dos exriberencs com són Xavi Roca i Juli. El central és una de les baixes dels barcelonins pel partit d'avui, juntament amb Padilla, Josu, Isern i Belsunce. A més, Sergio Alburquerque i Cano són dubte fins a darrera hora amb molèsties. I de pas, intentarà disfressar una mica una estadística dolenta pel que respecta a les seves visites a l'Hospitalet en partit de lliga, ja que solament han estat capaços d'endur-se'n la victòria en una ocasió (1994-95).

El partit entre l'Hospi i l'Europa començarà a les 12 del migdia a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i serà xiulat per Francisco Oliva Bueno, que ha dirigit en quatre ocasions el CE L'Hospitalet, amb un balanç de dues victòries (L'H 4-0 Castelldefels -2004-05- i Amposta 0-2 L'H -2008-09-) i dos empats (Tàrrega 1-1 L'H -2003-04- i Rapitenca 0-0 L'H -2008-09-).

Precedents del CE l'Hospitalet - CE Europa
Partits disputats: 19
Victòries de l'Hospitalet: 12
Empats: 6
Victòries de l'Europa: 1
Gols marcats per l'Hospitalet: 41
Gols marcats per l'Europa: 20
Victòria més àmplia: l'Hospitalet 5-0 Europa (1962-1963, 3a Divisió)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada