Etiquetes

8/11/09

Propera estació: La Pobla de Mafumet | Diumenge, 12:00 hores

Nova etapa d'aquest segon 'Tour per la Tercera' amb una jornada que no fa preveure excessives complicacions, a priori. I és que el rival d'avui (12:00), la Pobla de Mafumet, no ha començat massa bé el campionat-com ja ve sent habitual en els darrers temps-. Els filial del Nàstic, que una temporada més dirigeix Santi Coch, ocupen plaça de descens a Primera Catalana, ja que es troba a la 18a posició i han sumat, tan sols, 10 punts en les 11 jornades disputades. Només tres d'aquests punts els ha assolit fora de casa, precisament al mateix camp on l'Hospi va guanyar diumenge passat: a Martorell, -davant l'Olesa-, on els tarragonins van guanyar per 0-1. Tenint en compte aquestes xifres, l'únic objectiu que l'Hospi s'ha de marcar pel partit d'aquest matí és la victòria.

I és que les xifres que ofereix l'equip de Jordi Vinyals fan ser ben optimistes. Un breu repàs: en onze partits, l'Hospi encara no coneix la derrota, ha encaixat només dos gols (tots dos a fora) ha fet un total de 21 gols al terreny de joc (tercer màxim golejador de la lliga), 8 dels quals han estat obra de Jordi Martínez, segon màxim realitzador del campionat per darrere del davanter francès del Palamós Julien. Precisament Jordi Martínez és dubte de cara al partit d'avui, ja que pateix unes molèsties que no permetran saber si serà de la partida fins a darrera hora. El mateix succeeix amb Manel Gómez, Dani Planchería i Cristian Lobato. Els que segur no podran jugar seran, com ve sent habitual en les darreres setmanes, Héctor Miguel i Cristian Gómez; desgraciadament, la darrera incorporació de l'Hospi, Marcos Guill, també serà baixa durant unes tres setmanes, a causa d'un "trencament del recte anterior de la cama dreta". Per contra, Vinyals recupera dos jugadors que han ofert un molt bon rendiment en aquest inici de lliga, com són els defenses Manu Viale i David Ceballos.

Pel que fa a la Pobla, Santi Coch espera donar la sorpresa al camp de l'Hospi, tot i que és conscient que la tasca no serà gens fàcil. Encara menys si tenim en compte que el seu equip viatja a l'Hospitalet amb les baixes per sanció de Ñoño i de Roca i amb la del lesionat Aleixo.

L'encontre, que com és habitual en els partits a l'Estadi s'iniciarà a les 12 del migdia, el dirigirà el col·legiat Albert Ávalos Martos, un àrbitre que fins ara mai ha dirigit l'Hospi. A les bandes estarà assistit per Bastida Torres i Giner Vázquez. Precisament, Bastida Torres ha estat focus de polèmica aquesta setmana arran d'un lamentable arbitratge en el Muntanyesa 3-1 Guíxols de diumenge passat que va deixar bocabadada l'expedició i afició del conjunt de la Costa Brava.

Finalment, destaquem que aquesta serà la segona vegada que l'Hospi i la Pobla de Mafumet es vegin les cares a l'Estadi. L'únic precedent va tenir lloc la temporada passada (2-1), on l'Hospi va refer-se d'un gol matiner dels tarragonins (Virgili, 1') mitjançant Corominas (31') i un golàs de Siscu (35'). Com a dada curiosa, l'Hospi no tindrà la 'sort' de tenir com a rival Tandía, el defensa senegalès de la Pobla que va ser expulsat tant al partit d'anada a La Pobla com al matx de tornada.

Resultats de la jornada
Llagostera 0-1 Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada