Etiquetes

10/1/10

Cal més del mateix | L'Hospitalet - Vilanova (diumenge, 12:00 hores)

Quan pels volts de les 12 del migdia Alejandro Fernández Pérez xiuli l'inici del CE L'Hospitalet - CF Vilanova, l'Hospi entrarà de ple a la segona volta del campionat regular. Després de fer una primera part de la lliga gairebé perfecte, l'objectiu bàsic dels riberencs és mantenir la mateixa línia de joc i de resultats que l'han portat a un merescut liderat. No serà fàcil, i és que amb partits cada vegada més importants per a tots els equips, els punts aniran cada cop més cars: primera premisa, seguir mostrant intensitat i motivació com fins ara, ja que per qualitat i treball, hi ha pocs equips que puguin batre l'Hospi.


Q
ui obrirà la segona volta a l'Estadi, com a visitant, serà el Vilanova que dirigeix un vell conegut de l'Hospi, Roberto Elvira, que fins ara no ha pogut veure el seu equip en una posició còmode, o almenys en una posició en què gairebé tothom esperava trobar els del Garraf. I els que els vilanovins s'han mostrat com un conjunt massa irregular fins al moment. Amb 21 punts, ocupen una catorzena posició que, tal i com estan les coses a Segona B no és ni molt menys garantia de salvació. I sort del paper a l'Alumnes Obrers, ja que parlem del cinquè millor equip com a local; a fora, els d'Elvira són l'únic equip que encara no coneix la victòria (han assolit 4 empats i 6 derrotes). Esperem -només faltaria- que la ratxa s'allargui només una setmana més. Són un dels equips menys golejadors (1 gol per partit de mitjana) i un dels més golejats (32 gols en contra en 19 partits). És clar, doncs, que la temporada del Vilanova no està resultant precisament bona. Rival propici per seguir sumant.

Precisament per això l'Hospi, com ha fet fins ara, no podrà despistar-se ni un sol moment si no vol patir cap accident imprevist. Demà, a més, tindrà una petita prova de foc amb la baixa, per primer cop a la temporada, d'Eloi Fontanella, sancionat en veure diumenge passat la cinquena groga a la lliga. Serà també la primera ocasió que Eloi i Jordi Martínez no formin la parella d'atac a l'onze inicial de l'Hospi. Veurem com ho solucionarà Jordi Vinyals, que a banda de la baixa d'Eloi tampoc no podrà comptar amb Dani Morales, que encara segueix lesionat. Per contra, comptarà de nou amb el concurs de Toni Velamazán, un cop el capità ja ha acomplert el seu partit de sanció.


El partit, com ja és habitual a l'Estadi, començarà a les 12 del migdia i, com ja dèiem a l'inici, el xiularà Alejandro Fernández Pérez, un àrbitre barceloní fins ara inèdit a la lliga amb l'Hospi. A la lliga, perquè aquesta mateixa temporada ja ha xiulat el CE L'Hospitalet; va ser l'encarregat de dirigir la final de l'Històrics que l'Hospi va perdre amb el Masnou per 1-0. Fernández Pérez estarà assistit a les bandes per Molina Fernández i per Boada Hidalgo, de la delegació de Barcelona. Per cert, ja hi ha àrbitre pel partit de diumenge vinent a Cassà de la Selva: José Francisco Pérez Bueno.


Precedents del CE L'Hospitalet - CF Vilanova
Victòries de l'Hospitalet: 6
Empats: 1
Victòries del CF Vilanova: 1
Gols de l'Hospitalet: 21
Gols del Vilanova: 11
Victòria més àmplia: L'Hospitalet 3-0 Vilanova (1962-1963, 3a Divisió - Grup 7)
Golejadors: Mauri (63'), Maguregui (67'), Ricós (89')
Darrer precedent: L'Hospitalet 3-3 Vilanova (2008-2009, 3a Divisió - Grup 5)
Golejadors: David Andreu (39'), Ollés (48'), Corominas (64') / Pep (1', 25'), Epitié (59')

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada