Etiquetes

10/3/10

Breus

Infermeries plenes

L'Hospi ha començat a preparar aquest mateix matí el duel de diumenge vinent al camp del Balaguer. Jordi Vinyals podrà comptar de nou amb Cristian Alfonso si aquest evoluciona favorablement de la seva lesió. Qui no podrà ser a les terres de Lleida és Eloi Fontanella, que demà se sotmetrà a més proves per tal de conèixer l'abast de la lesió que va patir en el partit contra l'Amposta. El seu company a la davantera, Jordi Martínez, també serà baixa, en aquest cas per sanció. Tot plegat dóna moltes opcions a Jordi Tarrés per ser titular davant el Balaguer. El davanter barceloní, que no ha gaudit de massa continuïtat fins ara, es mostra com un jugador contundent i efectiu a l'hora de marcar. La seva mitjana d'un gol cada 95 minuts jugats parla per sí sola. Per la seva banda, Quique Cárcel seguirà de baixa una setmana més i també caldrà estar atents a la recuperació de Manel Gómez. Tot plegat, uns quants maldecaps per Vinyals.

A Balaguer, però, la situació és prou similar pel que fa al tema de les lesions. Els de la Noguera han aconseguit ser el tercer millor equip de la segona volta sense el concurs de jugadors importants com ara Juanjo Tenorio, Giri, Iban Parra o David Antúnez, cridats a ser pals de paller del conjunt entrenat per Lluís Elcacho a principis de lliga.

Primera volta vs. Segona volta

Tot i les dues derrotes d'ara fa unes setmanes, les xifres de l'Hospi són prou similars a les de la primera volta. Després de nou partits, els de Jordi Vinyals han sumat 19 punts en el mateix tram de lliga, els mateixos que van conseguir a la primera volta. A l'inici de temporada, aquests 19 punts es repartien en cinc victòries i quatre empats; l'equip havia anotat 15 gols i n'havia rebut tan sols 1. En aquesta segona volta, l'equip ha sumat sis victòries, un empat i dues derrotes, ha marcat 24 gols i n'ha rebut 6. Igualar les xifres de la primera volta, però, sembla complicat: en els darrers 10 partits del primer tram de la lliga, els riberencs només van cedit dos empats (davant el Santboià i el Manlleu) i van guanyar els vuit partits restants. Tot un repte, sens dubte.

Horaris

Encara queden algunes setmanes, però la majoria d'equips ja van perfilant l'horari dels seus partits de cara a la 32a jornada de lliga, que es disputarà en plena Setmana Santa. És per això que alguns equips (entre d'altres, l'Hospi), han decidit avançar els seus partits per gaudir d'algun dia més de descans i evitar una major absència de públic als camps. El partit que enfrontarà l'Hospitalet i el Santboià, llevat de canvis de darrera hora, es disputarà el divendres sant, dia 2 d'abril a les 12 del migdia. Juntament amb aquest encontre, quatre partits més han canviat d'horari fins aquest moment. Dijous sant, dia 1 d'abril, el Cornellà rebrà el Manlleu a partir de les 7 de la tarda; una hora més tard, Vilanova i Benavent s'enfrontaran a l'Alumnes Obrers. L'endemà, i a la mateixa hora que el partit de l'Hospi, el Prat rebrà la Pobla de Mafumet al Sagnier i el Premià i el Balaguer jugaran a la localitat maresmenca.

1 comentari:

  1. Per les baixes ja s'ha vist que l'Hospi no ha tingut problemes i sempre ho ha resolt bé... treient de les vegades que no ha jugat Barón. Jo crec que l'onze davant el Balaguer serà el següent: A la porteria Craviotto, la defensa Hammouch, Barón, Lucas Viale i Dani Morales; el mig del camp Velamazán, Gómez, Corominas i Lobato. I a la davantera Jordi Tarrés i Cristian Alfonso (que esperem que estigui recuperat, sino jo apostaria per Josele del juvenil).

    Raül.

    ResponElimina