Etiquetes

28/3/10

Ensopegada perillosa | CF la Pobla de Mafumet 1-1 CE l'Hospitalet

Temporada 2008-2009
L’Hospi s’ha deixat aquest matí a La Pobla de Mafumet dos punts que poden ser molt importants al final de la lliga. Avui, als homes de Jordi Vinyals els ha mancat un pèl d’intensitat, especialment a l’inici del segon temps, un fet que ha aprofitat la Pobla de Mafumet per igualar en un llançament de falta el 0-1 que havia marcat Corominas a la primera meitat. Després, a l’Hospi li ha faltat crear més ocasions per fer que l’1-2 pogués convertir-se en realitat i que no es quedés en voluntat. Tot plegat, deixa els riberencs amb 69 punts, al capdavant de la classificació i amb un Reus que se situa a sis punts, a manca del partit que els del Camp de Tarragona disputaran aquesta tarda, a casa, davant del Cassà. Compte.

El partit s’ha iniciat amb un ritme lent, de domini altern i sense que cap dels dos equips es fes amb el control total del partit. L’Hospi, però, ha estat el primer equip en crear un cert perill sobre la porteria contrària. Ha estat el killer riberenc Jordi Martínez qui, primer amb un cop de cap que marxava alt (4’) i amb un xut després d’una jugada individual (7’) tenia les primeres ocasions. No ha estat fins el minut 14 que els tarragonins s’han apropat a la porteria que per segon partit consecutiu ha defensat Dani Planchería; el xut de David Llobet, però, ha marxat desviat i no ha suposat cap contratemps per la defensa de l’Hospi. La mateixa sort ha corregut un xut de Cristino al minut 28, que ha marxat lluny de la porteria de Dani Planchería, que ni s’ha hagut de moure.

El que tenen els grans equips, o els conjunts cridats a ser grans és que qualsevol moment pot ser bo per trencar amb la dinàmica d’un partit. I l’Hospi és un d’aquests equips; corria el minut 31 quan David Corominas ha deixat anar un xut fort des de dins de l’àrea que ha superat Sergio. Un altre partit en què l’Hospi, sense fer massa de l’altre món, es col·locava per davant al marcador. Un gran pas. Fins al descans, tots dos equips han gaudit d’alguna ocasió més per intentar modificar el marcador. Primer, l’Hospi, que al minut 41 i a les bótes de Cristian Alfonso ha tingut el 0-2, però el xut del 9 de l’Hospi l’ha aturat Sergio sense grans problemes. En la següent jugada, bona combinació entre Cristino i Virgili, que quan es disposava a rematar veia com Manu Viale es creuava de forma providencial i enviava la pilota a córner. Amb aquest 0-1 s’arribava, doncs, al descans.

La segona part començava malament per l’Hospi. Ja als tres minuts de la represa Ñoño posava a prova Dani Planchería, que aturava el xut del central tarragoní en dos temps. Només un minut després, però, el porter riberenc no estava massa encertat en un llançament de falta de Ton Alcover, que ha xutat a porta quan tothom esperava la centrada; la pilota entrava per tot l’escaire i significava el gol de l’empat. Tornar a començar? Pitjor encara, tocava aguantar la rauxa dels grana, envalentits després del gol i convertits en clars dominadors del partit en els minuts posteriors. Tot i no gaudir d’ocasions, la Pobla no ha donat opció a l’Hospi, que amb prou feines ha creat cap jugada d’atac. Per trencar amb la dinàmica, Vinyals ha donat entrada a Tarrés, que ha substituït Lobato.

Casualitat o no, els visitants han tornat a crear perill; ha estat després d’un servei de cantonada executat per David Corominas que Lucas Viale ha connectat amb el cap. La rematada l’aturava molt bé Sergio, que evitava així l’1-2. Ha estat, però, una reacció-miratge, perquè el partit ha tornat a caure pel que fa al ritme i cap dels dos equips ha tingut ocasions amb cara i ulls. Només a pilota parada la Pobla ha intentat crear incertesa a l’àrea de l’Hospi, mentre que un xut llunyà de Jordi Martínez al minut 71 que Sergio aturava sense massa problemes era l’únic apropament pel que respecta als visitants. El tram final tampoc no ha millorat el que s’havia vist fins aleshores. Només Tarrés, després d’una passada de Cristian Alfonso hauria pogut trencar l’empat en una jugada en que Sergio ha estat més ràpid que el davanter riberenc i ha aconseguit allunyar l’esfèrica.

FITXA TÈCNICA

CF LA POBLA DE MAFUMET: Sergio, Marc Blasco, Fernando, Ñoño, Denis, Vivó, Cristino, Jordi Roca, Ton Alcover (Èric Peinado, 65’), Virgili (Eto’o, 75’), i David Llobet (Aleixo, 46’).

CE L’HOSPITALET: Dani Planchería, Ceballos, Barón, Manu Viale, Lucas Viale, Toni Velamazán, Corominas, Manel (Cristian Gómez, 70’), Cristian Alfonso, Jordi Martínez i Lobato (Tarrés, 60’).

Gols: 0-1 Corominas (31’); 1-1 Ton Alcover (49’).

Àrbitre: José Díaz Rubio (delegació del Maresme). Ha mostrat targeta groga als locals Jordi Roca (76’) i Ñoño (91’) i al visitant Craviotto (84’).

Incidències: Bona entrada al Camp de Futbol de la Pobla de Mafumet. Dani Morales, Craviotto i Marcos Guill han completat la convocatòria del CE L’Hospitalet. Ceballos seguirà sent, una setmana més, l'únic jugador amb risc de suspensió per targetes de cara a la propera jornada.