Etiquetes

14/3/10

A la Terra Ferma, lideratge... ferm? | Balaguer - L'Hospitalet (avui, 17:00 hores)

La 29a jornada de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió depara a l'Hospitalet un complicat desplaçament (diumenge, 5 de la tarda) a la capital de la Noguera, Balaguer, on els locals no perden des del passat 29 de novembre (0-2 davant del Castelldefels). A més, les baixes seran protagonistes en tots dos planters; Elcacho compta amb baixes importants, mentre Vinyals no podrà comptar amb Cárcel, Jordi Martínez ni amb Eloi, mentre Hammouch serà dubte a causa d'unes molèsties de genoll.

Com dèiem, duel difícil, ja que els lleidatans tot just van perdre el seu primer partit diumenge passat després de dotze jornades sense fer-ho. El 2-1 a Sant Boi va posar fre a un equip que anava a la caça dels quatre primers classificats, fent un paper més proper a l'objectiu plantejat a inicis de temporada. Ara mateix, el Balaguer és vuitè amb 41 punts, 7 menys que el Prat, quart. Serà, doncs, una de les darreres oportunitats dels locals per tal d'apropar-se a la zona noble de la lliga. Per aconseguir-ho, però, no podrà comptar amb el concurs de Tenorio, Giri, Parra o Antúnez, tots quatre lesionats.

Per la seva banda, l'Hospi tractarà de mantenir la distància amb el Reus, que a la mateixa hora rebrà el Castelldefels al seu camp. Conscients que la tasca, complicada ja de per sí, serà més difícil degut a les baixes, els onze homes que disposi Jordi Vinyals sobre la gespa artificial de Balaguer lluitaran per treure el màxim botí possible de Balaguer. Baixes com la de Jordi Martínez, sancionat, i Eloi Fontanella, lesionat almenys per tres setmanes més, obligaran el tècnic de Cardedeu a 'inventar' una nova línia davantera, amb Jordi Tarrés apuntant a la titularitat. Tampoc Quique Cárcel, també lesionat, podrà ser de la partida, mentres que Iván Hammouch arrossega molèsties al genoll i podria començar el partit a la banqueta.

El partit entre el Balaguer i l'Hospi començarà a les cinc de la tarda i el dirigirà Francesc Oliva Bueno. El col·legiat de la delegació Penedès-Garraf és un vell conegut dels riberencs, als quals ha dirigit cinc partits a l'Hospi, tots a la Tercera Divisió. El balanç és de tres victòries i dos empats; curiosament, l'Hospi només ha rebut un gol en aquests cinc partits. Oliva Bueno estarà auxiliat per Salas Montoro i Santos Pastor, del Baix Llobregat.

Serà la novena visita de l'Hospi a Balaguer en partit de lliga. Fins ara, els riberencs hi han guanyat tres vegades, hi han empatat dos i hi han perdut tres més. Han marcat onze gols i n'han rebut nou. El darrer precedents és de la darrera jornada de la temporada passada, on tot i guanyar per 0-2 (Corominas i Ollés), l'Hospi va quedar tercer a la lliga, ja que el Reus també va vèncer el seu partit i va alçar-se amb el subcampionat de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada