Etiquetes

31/3/10

Status Quo del Futbol Base (31 de març de 2010)

Juvenil A | Divisió d’Honor – Grup 3
CE L'Hospitalet 3-5 FC Barcelona
[Dissabte 18:00] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
11è CE L'Hospitalet - 33 punts - 9 6 12 - 39 42 - 27 PJ

El Juvenil A és l'únic equip del futbol base del club que jugarà partit aquesta setmana. Els de Manuel Ruano es desplaçaran a Saragossa per enfrontar-se davant el quart classificat, un Real Zaragoza que a manca de tres jornades pel final del campionat ja no aspira a res més que mantenir la posició actual. Els riberencs compten amb 8 punts d'avantatge respecte l'Stadium Casablanca, l'equip que ara mateix marca la referència de descens i amb qui s'enfrontarà la darrera jornada en terres aragoneses.

L'Stadium rep aquesta jornada el Lleida en un duel directe, ja que els de la Terra Ferma són desens amb 33 punts, els mateixos que l'Hospi. Un empat donaria automàticament la salvació al Lleida i a l'Hospi. L'altre equip en la lluita és el Poblera, que aquesta setmana rebrà el Ferrioler, cuer i equip ja de Lliga Nacional en un partit en què els blaugrana no haurien de patir per guanyar. Tambe el Terrassa aspira a la permanència, tot i que ja no pot atrapar l'Hospi ja que els de casa nostra tenen a favor la diferència de gols particular amb els egarencs.


Juvenil B | Preferent – Grup 1
Club Gimnàstic Manresa 2-3 CE L'Hospitalet B
[Dissabte 17:30] [Gimnàstic Parc]
3r CE L'Hospitalet - 47 punts - 14 5 5 - 56 37 - 24 PJ

Tercer a la taula, el Juvenil B manté intactes les seves aspiracions d'ascens a Lliga Nacional (pugen els dos primers de cada grup, i sempre que el primer equip no baixi de categoria). Queden 6 partits, 4 dels quals són a casa, on l'Hospi ha sumat 25 dels 33 punts en joc. A més, la setmana vinent rebran el Gavà (segon amb dos punts més) i la penúltima jornada visitaran el Can Vidalet (líder, també amb dos punts d'avantatge respecte els riberencs). La victòria de dissabte a Manresa va suposar allunyar un rival directe a sis punts. A l'altre grup, el Girona B ja és matemàticament equip de Lliga Nacional.

Juvenil C | Primera Divisió – Grup 2

CE L'Hospitalet C 3-0 CE Europa C
[Dissabte 20:00] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
7è CE L'Hospitalet 36 punts - 11 3 10 - 55 45 - 24 PJ

El triomf de dissabte davant l'Europa C deixa l'Hospi pràcticament salvat, 11 punts per sobre del dotzè classificat, la Unificación Bellvitge B. Recordem que baixen els quatre darrers classificats dels cinc grups de la província de Barcelona i els tres pitjors dotzens, pel que l'Hospi en farà prou amb sis punts per aconseguir l'objectiu de forma matemàtica. Per dalt, Sant Ignasi i Catalònia es jugaran el campionat i l'ascens a Preferent.

Cadet A | Preferent – Grup 1
FC Barcelona B 4-0 CE L'Hospitalet
[Dissabte 12:00] [Ciutat Esportiva Joan Gamper]
6è CE L'Hospitalet 37 punts - 11 4 9 - 34 33 - 24 PJ

La comprensible derrota a la Ciutat Esportiva no ha restat massa opcions d'ascens al Cadet A, que amb sis jornades per disputar es troba a cinc punts del Júnior, segon equip que pujaria a Divisió d'Honor -si no s'acaba reestructurant el Pla de Competicions-. El Barcelona B, líder destacat, no pot pujar per no poder coincidir amb el seu primer Cadet. Així doncs, Blanca Subur (44 punts) i Júnior (42) serien els equips que assolirien l'ascens a hores d'ara. Marianao Poblet, L'Hospitalet i Tortosa tanquen el grup d'aspirants. Tot i això, l'Hospi encara no té certificada la salvació, que en aquest grup marcarà de ben segur el tretzè classificat; amb 29 punts, el Prat és ara mateix vuit punts per sota de l'Hospi, pel que primer caldrà certificar la salvació abans de pensar en objectius més ambiciosos.

Cadet B | Preferent – Grup 2
CE L'Hospitalet B 0-4 UFB Jàbac i Terrassa
[Dissabte 16:00] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
16è CE L'Hospitalet 8 punts - 2 2 20 - 14 79 - 24 PJ

Cuers, amb només dos victòries en tota la lliga, tot i que matemàticament no s'ha consumat, el descens a Primera Divisió és un fet i és qüestió d'una o dues jornades que es faci realitat. Amb divuit punts en joc, l'Hospi se situa a 17 del Vic que, a més, té un partit pendent. La salvació resulta molt més que una utopia; un objectiu més sensat podria ser intentar sumar el primer triomf a casa, ja que els dos aconseguits fins ara (Granollers i Badalona B) han estat a domicili.

Cadet C | Primera Divisió – Grup 1
CE L'Hospitalet C 5-2 CF Don Bosco
[Dissabte 14:15] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
7è CE L'Hospitalet 39 punts - 11 6 7 - 53 37 - 24 PJ

La victòria davant el Don Bosco va segellar la salvació matemàtica del Cadet C, que tampoc té opcions de disputar la promoció d'ascens. Setens, amb 39 punts, els riberencs aspiren, com a molt, a la quarta plaça que a hores d'ara ocupa el Sant Andreu B amb 44 punts. Per sota, només Sant Ignasi i Hospitalense podrien fer perdre alguna posició a l'Hospi.

Infantil A | Preferent – Grup 1
Hristo Stoichkov CF 0-5 CE L'Hospitalet
[Dissabte 15:00] [Municipal Espirall]
13è CE L'Hospitalet 20 punts - 4 8 12 - 25 46 - 24 PJ

La victòria de dissabte a Santa Margalida i els Monjos, combinada amb la derrota del Lleida B a Cornellà han fet guanyar un lloc a la classificació a l'Hospi, que ara és tretzè i se situa a només dos punts del Vilanova, onzè classificat i conjunt que marca la referència de salvació. Els duels del dia 18 d'abril davant el Manresa i especialment el de la darrera jornada a Vilanova marcaran el destí dels riberencs. Baixen els quatre últims classificats de cada grup i el pitjor dotzè, que serà el del grup de l'Hospi.

Infantil B | Primera Divisió – Grup 1
CE L'Hospitalet B 2-2 UB Catalònia

[Dissabte 12:45] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
3r CE L'Hospitalet 51 punts - 16 3 5 - 69 44 - 24 PJ

Tot i la bona temporada que està realitzant l'Infantil B, sembla que no serà suficient per lluitar per la plaça de promoció d'ascens a Preferent. I és que el líder, la Unificación Bellvitge li treu 13 punts a l'Hospi, distància gairebé impossible d'eixugar en els sis partits que queden, més si tenim en compte que els 'veïns' només han cedit un empat i dues derrotes en tot el campionat. La 'Uni' es jugarà aquesta plaça de promoció amb l'Horta, que ara mateix té cinc punts menys que els hospitalencs.

Infantil C | Primera Divisió – Grup 2
CF Barceloneta 1-0 CE L'Hospitalet C
[Diumenge 11:00] [Parc de la Catalana]
5è CE L'Hospitalet 45 punts - 14 3 7 - 63 46 - 24 PJ]

Sense opcions matemàtiques ni per dalt ni per baix, l'Hospi intentarà acabar la temporada de la millor manera possible. Cinquè, amb 45 punts, l'Infantil C va perdre dues posicions degut a la derrota al camp de la Barceloneta diumenge passat (1-0). Tot i això, tres punts -la distància que separa els riberencs dels del barri mariner- és ben minsa si tenim en compte que queden 18 punts en joc. Si es confirma que la Damm manté la categoria a Divisió d'Honor, el seu filial serà que disputi la promoció d'ascens a Preferent Infantil, després de sortir-se gairebé a la classificació d'aquest grup 2 de Primera Divisió Infantil.

Aleví A | Divisió d’Honor – Grup 1
CE L'Hospitalet 1-2 CE Mercantil
[Dissabte 11:15] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
11è CE L'Hospitalet 25 punts - 6 7 11 - 24 42 - 24 PJ

Després d'onze jornades sense guanyar, l'Aleví A havia aconseguit encadenar dos triomfs que l'allunyaven de la zona de descens a Preferent. Desgraciadament, no van poder sumar una tercera victòria i van perdre contra el pitjor rival possible, un Mercantil que marca la referència del descens. Els vallesans, que d'haver perdut a l'Hospitalet haurien quedat a onze punts, se situen a només 5 punts dels riberencs, que dissabte van perdre l'oportunitat de certificar la permanència de forma gairebé definitiva. A més, el calendari no resulta esperançador, ja que l'Hospi encara haurà d'enfrontar-se als dos 'extraterrestres' de la lliga (Espanyol i Barcelona) i tindrà dos duels directes davant el Manresa i l'Atlètic Segre. El desplaçament a Santa Coloma de Gramenet i la visita del Girona completen la llista de rivals d'un dels dos equips del futbol base riberenc que es troba a la màxima categoria possible.

Aleví B | Primera Divisió – Grup 1
CF Unificación Llefià 0-1 CE L'Hospitalet B
[Dissabte 11:00] [Municipal de Llefià]
3r CE L'Hospitalet 53 punts - 17 2 5 - 68 16 - 24 PJ

Gran temporada de l'Aleví B que desagraciadament no es veurà premiada amb el campionat del grup 1. El FC Martinenc (70 de 72 punts possibles) en farà prou amb derrotar la setmana vinent La Florida (2 de 72 punts, cuer) per assegurar-se el títol de lliga i la classificació per la promoció d'ascens. El que li queda a l'Hospi, doncs, és lluitar per la segona plaça amb la Unificación Llefià, equip que van derrotar a domicili dissabte passat (0-1).

Aleví C | Primera Divisió – Grup 2
FC Martinenc B 2-3 CE L'Hospitalet C
[Diumenge 18:00] [Municipal del Guinardó]
2n CE L'Hospitalet 61 punts - 20 1 3 - 66 21 - 24 PJ

En canvi, la gran temporada de l'Aleví C si que pot veure's recompensada, ja que ara mateix són segons a tan sols un punt del Sant Gabriel C, líder de la lliga i equip que disputaria la promoció d'ascens a Preferent Aleví. Curiosament, l'Hospi haurà de desplaçar-se a Sant Adrià a la darrera jornada, en un duel que promet ser apassionant. Esperant l'errada (o millor dit errades) del 'Sangra' i de l'Hospi es troben el Catalònia, el Sant Andreu C i el Sants, perseguidors dels dos conjunts capdavanters. Molta sort, nois!

Aleví D | Segona Divisió – Grup 17
FE L'Hospitalet Atlètic 0-3 CE L'Hospitalet D
[Dissabte 12:30] [Municipal de la Provençana]
2n CE L'Hospitalet 54 punts - 17 3 2 - 64 16 - 22 PJ

Un dels grups amb més coses per decidir i més jornades encara per disputar és aquest dissetè de la Segona Aleví, en què l'Hospitalet D, segon, té totes les opcions per aconseguir l'ascens (ho fan els campions de cada grup de forma directa). Tot i això, la possible reestructuració del futbol base suggerida des de la FCF i que se sotmetrà a votació en assemblea el proper 24 d'abril, deixa la situació a l'aire. Tot i això, i centrats en el plànol esportiu, la temporada està resultant gairebé immaculada pel que fa als riberencs. A més, l'aferrissada lluita pel lideratge entre cinc o sis equips està donant encara més emoció a aquest campionat. L'Hospi és ara mateix segon a només dos punts dels Escolapis de Sarrià.

Benjamí A | Primera Divisió – Grup 2
CE L'Hospitalet 7-2 FPE Europa
[Dissabte 10:00] [Estadi de Futbol de l'Hospitalet]
1r CE L'Hospitalet 53 punts - 16 5 1 - 103 33 - 22 PJ

53 punts de 66 possibles, només una derrota en tota la lliga, més de 100 gols a favor. Són líders, amb un i set punts d'avantatge respecte el seus perseguidors, la PB Anguera i el Sant Ildefons, que encara han de descansar una jornada. Són les xifres espectaculars del Benjamí A de l'Hospi, que està disfrutant d'allò més aquesta temporada sobre els terrenys de joc i que, a més, podria culminar aquest gran any amb un ascens de categoria. Queden sis jornades, tot un món, pero gran part de la feina s'ha fet ja (i molt bé). Felicitats!

Benjamí B | Segona Divisió – Grup 7
CE Canyelles 1-6 CE L'Hospitalet B
[Dissabte 11:30] [Municipal de Canyelles]
3r L'Hospitalet 52 punts - 17 1 2 - 113 25 - 22 PJ

Gairebé igual d'espectaculars són els números del Benjamí B que, a més, encara ha marcat més gols; de fet, és l'equip més realitzador de tot el futbol base de l'Hospi amb 113 gols marcats en 22 partits (5,14 per partit). Els riberencs són tercers, a quatre punts d'un líder, el Can Buxeres que encara ha de descansar. Per tant, totes les opcions del món per un altre equip amb opcions d'ascens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada