Etiquetes

28/3/10

Una nova prova | La Pobla de Mafumet - L'Hospitalet (diumenge, 12:00)

Són coses que passen quan l'objectiu únic de la temporada està tan marcat i resulta tan ambiciós: quedar primers i assolir, al més aviat possible, l'ascens/retorn a la Segona Divisió B. Per a l'Hospi, i segurament també per al Reus, la lliga s'està fent llarga, massa llarga... tant que jornades com la d'aquest diumenge es presenten més complicades del que haurien de resultar, per culpa d'aquesta distensió o manca de motivació. Els rivals dels dos primers classificats en aquesta 31a jornada seran la Pobla de Mafumet i el Cassà, dos equips de la zona baixa de la taula que, en cap dels dos casos, sortiran cap a favorits; és a dir, sortiran al camp sense res a perdre. Però deixem de banda el Reus i centrem-nos en l'Hospi.

Els de Vinyals tenen un desplaçament enganyós a la Pobla de Mafumet, davant un rival, el filial del Nàstic, que s'ha mostrat molt irregular en el que portem de lliga i que a hores d'ara no té la permanència ni molt menys assegurada. Els de Santi Coch són ara mateix quinzens, tenen 32 punts i es troben, només, tres per sobre de la Rapitenca, el primer equip que ocupa zona de descens directe. Tot i que fa tres partits que no perden i que en els dos darrers partits van ser capaços d'esgarrapar dos empats de Manlleu i Sant Boi, els grana són un equip molt irregular també com a locals: en els quinze partits jugats fins ara al Municipal de La Pobla, n'han guanyat sis, n'han empatat tres i n'han perdut sis més, han marcat 24 gols i n'han rebut 22.

Siguin quins siguin els números del rival, l'Hospi surt com a favorit en aquest duel tot i que haurà de demostrar-ho sobre el terreny de joc. Una setmana més, Jordi Vinyals no podrà comptar amb Eloi Fontanella i Quique Cárcel, que segueixen lesionats, ni amb Iván Hammouch, que tot i haver-se recuperat de la seva lesió descansarà en el partit de demà de cara al tram final del campionat. Per la seva banda, Dani Planchería podria tornar a ser titular si el míster considera que un sol partit no és suficient com perquè l'habitual porter suplent de l'Hospi agafi rodatge.

El partit s'iniciarà a les 12 del migdia al Municipal de La Pobla de Mafumet i serà dirigit pel maresmenc José Díaz Rubio, assistit a les bandes per Mesones González i Casas Podadera, també de la delegació del Maresme. Díaz Rubio ja ha dirigit l'Hospi aquesta temporada, concretament a la 22a jornada, en què els riberencs van golejar el Llagostera a l'Estadi (6-0). La temporada passada, va dirigir el Blanes 0-1 Hospi i l'Hospi 0-0 Reus. Serà la segona vegada que l'Hospi visiti La Pobla de Mafumet. L'únic precedent, la temporada 2008-2009, va acabar amb 0-2, amb Montero (10') i Iván Hammouch (27') com a golejadors, tot i que els homes de Julià Garcia haurien pogut golejar després que la Pobla jugués amb un home menys gairebé tot el partit per l'expulsió del central local Tandía (5').

Recordeu que podeu seguir el minut a minut d'aquest La Pobla de Mafumet - CE L'Hospitalet al marge dret del blog i/o a