Etiquetes

10/5/10

El Rayo Vallecano B, rival de l'Hospi a la primera eliminatòria.

El sorteig celebrat aquesta tarda a la seu de la RFEF a Las Rozas (Madrid) ha deparat aquest enfrontament entre l'AD Rayo Vallecano B i el Centre d'Esports l'Hospitalet, que viurà el seu primer capitol aquest mateix cap de setmana. Dissabte, 15 de maig a les 6 de la tarda i amb l'estadi Teresa Rivero com a escenari. El partit de tornada es jugarà a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet el cap de setmana del 22 i el 23 de maig i tampoc té horari confirmat, tot i que la final de la Champions League que es jugarà aquell dissabte podria incidir en la decisió final. Sí que sembla que l'hora del partit, sigui dissabte o diumenge, serà més aviat tardana per tal d'evitar el màxim possible les hores de més calor.

Grup 7 | RAYO VALLECANO B

Agrupación Deportiva Rayo Vallecano 'B'
Rayo Vallecano B - 85 punts - 25 10 3 - 68 23 - 38 PJ
Madrid
Estadi: Nuestra Señora de la Torre (2.500 espectadors). Gespa artificial. El play-off podria jugar-se al Teresa Rivero.

La segona temporada de José Ramón Sandoval al 'Mini Rayito' ha classificat el filial vallecà pels play-off per primera vegada en tota la seva història. Després de fer una gran temporada, el Rayo B ha guanyat amb algunes jornades de marge la lliga del grup madrileny de Tercera, per sobre del Parla, únic equip que ha acabat fent-li ombra després que el Trival Valderas es desinflés tot i acabar en zona de promoció. La mala notícia per Sandoval i per tota l'afició del Rayo és la baixa del migcampista senegalès Diamanka, un dels pilars de la temporada. Lucas, amb 20 gols és el màxim golejador de l'equip, seguit de Loren i de Borja, amb 10 i 9 gols respectivament. Un dels noms més familiars és el de Carlos Gazapo, que va estar a les ordres de Jordi Vinyals al Miapuesta Castelldefels ara fa dues temporades i ha marcat 4 gols aquesta temporada.

Òbviament, aquest Rayo B-Hospi no és, ni de bon tros, l'única eliminatòria d'un sorteig del qual han sortit 36 emparellaments que repassarem a continuació:

Fase de campions
Gandia - La Roda
Real Sociedad B - Oyonesa
RAYO VALLECANO B - CE L'HOSPITALET
Atlètic Balears - Tudelano
Noja - Teruel
Atlético Mancha Real - CD Badajoz
Burgos - Deportivo B
Corralejo - CD Alcalá
Caudal Deportivo - Jumilla


Fase de segons contra quarts
Costa Cálida - Cerceda
Vila-real C - Jerez CF
Bezana - Motril
Almería B - Santa Eulàlia
Real Ávila - Escobedo
Marinaleda - Las Palmas Atlético
Coruxo - Parla
Anguiano - Portugalete
Ferrioler - Mairena
Talavera - Reus Deportiu
Iruña - Illescas
Arroyo - Alfaro
Elgoibar - Marino de Luanco
Trival Valderas - Yeclano
Prat - Peña Sport
Llanes Urbania - Valladolid B
Marino - La Muela
Ejea - Alzira


Fase de tercers classificats
Extremadura UD - Novelda
Ourense - Constància
Tropezón - Pájara Playas de Jandía
Lorca - Haro
Amorebieta - El Palo
Santboià - Arandina
Ayamonte - Atlético Cirbonero
Getafe B - Zaragoza B
Azuqueca - Universidad de Oviedo

2 comentaris:

  1. Ja ho deia el Bernat Monzó la setmana pasada que li agradaria el Rayo. Jo hagués preferit la Reial Societat, però ja em conformo amb un filial i sort que no ha tocat ni Oyonesa, ni Badajoz. Força Hospi i per cert felicitats Christian per aquest gran blog i pel video que vas fer, que ahir a "LH en joc" van fer-hi referència.

    Raül

    ResponElimina
  2. Felicitats Christian per la teva feina al bloc, tambè felicitats a tots els integrants del Hospi per la seva campanya i felicitats a l`aficiò per al seu suport durant tota la lliga.
    No tinguem cap dubte, puixarem a Segona B, ningù ens podrà parar.
    Jaume Oromì

    ResponElimina