Etiquetes

11/5/10

Tots cap a Vallecas!

Llevat del vaixell, per qüestions òbvies, qualsevol mitjà de transport val per acompanyar l'Hospi a Madrid en el seu primer assalt a la caça de l'ansiat retorn a Segona Divisió B. A continuació, teniu algunes de les opcions per arribar al Teresa Rivero i fer costat als jugadors. Abans, però, quatre dades d'interès sobre el partit, l'escenari, preus de les entrades... En color blau podreu veure les novetats a mesura que actualitzi les informacions.

RAYO VALLECANO B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dia: Dissabte, 15 de maig de 2010.
Horari: 6 de la tarda
Lloc: Campo de Fútbol de Vallecas "Teresa Rivero"
Àrbitre: Jesús RODRÍGUEZ CAYETANO (Castella i Lleó). Va xiular el SD Eibar 2-0 CE L'Hospitalet el 9 de juny de 2007, d'infaust record per l'Hospi.
Preus de les entrades: 10 € Públic general; els abonats del Rayo Vallecano entren de forma gratuïta i, a més, compten amb tres invitacions per abonament.
Com comprar-les: a les taquilles del Teresa Rivero, fins divendres de dos quarts de sis a dos quarts de nou del vespre. Dissabte, dia del partit, d'11 a 2 de la tarda i des de dos quarts de cinc de la tarda en endavant.
El rival: Rayo Vallecano B
Transport a Madrid: l'estació de metro més propera al camp és la de Portazgo (L1). Des d'Atocha Renfe (també L1), hi ha unes cinc parades i uns 12 minuts de trajecte.

COM ARRIBAR-HI

Distància entre l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet i el Teresa Rivero: 618 km.

Opció A: Autocar. Ha quedat finalment anul·lat ja que a dia d'avui només hi havia al voltant de 25 persones apuntades i el preu resultava força elevat.
Opció B: Cotxe particular. Tal i com passa amb l'autocar, les bones comunicacions entre l'Hospitalet i Madrid faciliten aquest desplaçament. El trajecte discorre gairebé en la seva totalitat per l'A-2. Un cop a la Comunidad de Madrid, cal deixar l'A-2 i agafar durant uns metres la M-22, posteriorment incorporar-se a la M-40 fins arribar a la sortida 15 (A-3 direcció centre). Un cop a l'A-3/Avenida del Mediterráneo, cal circular-hi fins arribar al carrer Arroyo Fantarrón / plaza del Encuentro, seguir per l'Avenida Pío Felipe i girar cap a l'Avenida Albufera, on se situa la grada lateral de l'Estadi.

Opció C: AVE. Surt força cara ja que no hi ha hagut prou antel·lació com per poder gaudir dels descomptes tipus tarifa web. L'altre inconvenient és que el darrer tren direcció Barcelona surt de l'estació d'Atocha a dos quarts de nou del vespre. El preu d'anada i de tornada és 182,30 euros pels adults i de 171 euros amb el Carnet Jove o amb la Targeta Daurada. Entre les 7 del matí i les 12 del migdia hi ha un tren cada hora. Durada del trajecte: 3 hores i 15 minuts, aproximadament.

Opció D: Autocar de línia. ALSA. Des de l'Estació del Nord, l'empresa ALSA disposa de línia regular ente Barcelona i Madrid. El mateix dissabte, hi ha un autobús que surt a les 7 del matí , un altre que ho fa a les 8 i un tercer que surt a dos quarts de deu. Tots tres ho fan des de l'Estació del Nord. Arriben a l'intercanviador d'Avenida América poc menys de vuit hores després. Per tornar el mateix dia, teniu autobusos en direcció Barcelona a les 22:30, 23:00, 0:00 i 1:00, també des d'Avenida América. El preu total, anada i tornada, és d'uns 50 euros.

Opció E: Avió. Tenint en compte que el volcà Eyjafjalla està més 'nerviós' del que voldríem, és una opció arriscada. A tall d'exemple, Vueling ofereix la possibilitat de volar, anada i tornada, per 110 euros, sortint del Prat dissabte al matí i tornant a Catalunya diumenge al matí.

Opció F: No anar-hi. Ni de conya.

1 comentari:

  1. Bueno, molta sort desde Reus

    Ànims i cap a Vallecas sigui com sigui.

    http://cfrd1909.blogspot.com

    ResponElimina