Etiquetes

29/6/10

9.453 quilòmetres i tres avions. Tenim grup

Després de la reunió celebrada aquest mateix matí, els membres del Comitè Executiu de la Segona Diivisió B, juntament amb el seu president, Marcelino Maté, han acordat per unanimitat aprovar la proposta de grups per la propera temporada, 2010-2011, que avançàvem tot just fa uns dies i que, finalment, no acompleix amb els criteris de proximitat i de no separació de territorials que propugnava la mateixa Comissió de Segona B. Una confirmació que deixa el Centre d'Esports l'Hospitalet, juntament amb la resta d'equips catalans, valencians, balears i un dels aragoneses conformant el grup tercer de Segona Divisió B. Aquests seran els equips que formaran aquest grup III de Segona Divisió B:

CD Alcoyano, Alicante CF, UD Alzira, CD Atlètic Balears, CF Badalona, Benidorm CF, CD Castellón, CD Dénia, Gandia CF, UDA Gramenet, CE L'HOSPITALET, UE Lleida, RCD Mallorca B, Ontinyent CF, Orihuela CF, CE Sabadell, UE Sant Andreu, FC Santboià, Sporting Maonès i CD Teruel.

19 desplaçaments. 9.453 quilòmetres per carretera i tres viatges (Atlètic Balears, Mallorca B i Sporting Maonès) en els quals caldrà recórrer a l'avió. D'aquests desplaçaments, el més llunyà serà el d'Oriola, a 555 km. de la nostra ciutat; a l'altre extrem se situa Sant Boi de Llobregat, a només 9,5 km de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Curiosament, l'Hospi no tindrà cap debut pel que fa als rivals, ja que s'hi ha enfrontat almenys una vegada contra cadascun d'ells. Així doncs, composició gairebé clàssica i 'vells' rivals pel retorn a la categoria de bronze del futbol espanyol del Centre d'Esports l'Hospitalet. Els 60 equips restants que competiran en aquesta categoria la propera temporada es reparteixen de la següent manera:

Grup 1: Atlético de Madrid B, CD Badajoz, Cacereño, Celta B, Cerro Reyes, Conquense, Coruxo, Deportivo B, Extremadura UD, Getafe B, Guadalajara, Leganés, Lugo, Montañeiros, Pontevedra, Rayo Vallecano B, Real Madrid Castilla, RSD Alcalá, Universidad de Las Palmas i UD Vecindario.

Grup 2: Deportivo Alavés, Barakaldo, Bilbao Athletic, Caudal Deportivo, Cultural Leonesa, Eibar, Gimnástica de Torrelavega, Guijuelo, La Muela, Lemona, Mirandés, Osasuna Promesas, Oviedo, Palencia, Peña Sport, Real Sociedad B, Real Unión de Irun, Sporting B, UD Logroñés i Zamora.

Grup 4: Atlético Ciudad, Betis B, Cádiz, Caravaca, CD Alcalá, Cádiz, Ceuta, Écija, Estepona, Jaén, Jumilla, Lucena, Melilla, Murcia, Polideportivo Ejido, Puertollano, Roquetas, San Roque, Sangonera, Sevilla Atlético i Yeclano.

En un altre ordre de coses, la direcció esportiva i la Junta Directiva del club segueixen buscant el tècnic que encapçali el projecte 2010-2011 de l'Hospi, després de la marxa al Castelló de Jordi Vinyals -que va ser presentat ahir a la ciutat del Millars (foto)-. Ahir en declaracions a la Televisió de l'Hospitalet, el secretari tècnic del club Quique Cárcel tornava a insistir en el perfil d'entrenador que cercaven, "similar al de Vinyals amb gust pel bon futbol". Un dels noms que han sonat amb més força és el de Juan Carlos Oliva; el de Lleida, però, "no és la prioritat" per Cárcel, a banda de valorar que pugui tenir ofertes de superior categoria. Un dels noms que podria afegir-se a aquest llista és el d'Àngel Pedraza, ex tècnic d'Espanyol B, Benidorm o Atlètic Balears, entre d'altres equips i que s'addiu a la idea de tècnic que s'està buscant. Una llista de la qual desapareix Natxo González, que acomplirà l'any de contracte que li queda a la UE Sant Andreu i tornarà a intentar l'ascens amb el club quatribarrat que dirigeix Joan Gaspart.

Aquesta situació provoca, per tant, que el tema tant de les renovacions com dels fitxatges resti aturat fins que no es lligui el nou entrenador. A hores d'ara, hi ha set jugadors amb contracte a l'Hospi: Carlos Craviotto, Manu Viale, Lucas Viale, Eloi Fontanella, Cristian Gómez, Cristian Alfonso i Cristian Lobato. Especialment delicada és la situació dels tres joves del planter, ja que la gran temporada que han fet els ha revaloritzat enormement, tot provocant l'interès de clubs ser superior categoria amb ofertes que, econòmicament, l'Hospi no podria igualar. A banda d'aquests set jugadors, hi ha dos jugadors més, els juvenils Moussa (lateral dret) i Peque (lateral esquerre), que realitzaran la pretemporada amb el primer equip; de fet, Moussa ja va disputar algun partit de pretemporada amb l'Hospi de Vinyals.

En canvi, els despatxos d'altres clubs estan en la seva màxima efervescència, equips com el Sabadell, l'Alcoyano o l'Sporting Maonès s'han posat les piles i avançat molta feina per deixar els seus planters enllestits al més aviat possible. El cas dels menorquins és el més clar, ja que Joan Esteva compta ja amb 16 jugadors al seu equip després de les incorporacions de l'ex de l'Hospi, Pedro García i de Martí Noceras (Mallorca B). Al llarg d'aquest estiu podreu seguir en aquest blog l'evolució del mercat d'aquest grup III i les plantilles dels rivals de l'Hospi la propera temporada. Per fer un tast, aquí teniu l'estat actual de l'Sporting Maonès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada