Etiquetes

31/7/10

Temps de proves | CD Masnou 1-1 CE L'Hospitalet

El Centre d'Esports l'Hospitalet segueix el seu rodatge amb vistes a l'inici de la temporada del retorn a Segona Divisió B a finals del proper mes d'agost. Avui, 9 dies després d'iniciar els entrenaments, ha disputat el primer partit de preparació al camp d'un Tercera com és el Masnou; el resultat final (1-1) és el de menys: l'objectiu principat d'aquests encontres és fer tot tipus de provatures per tal que els jugadors agafin minuts de joc i comencin a assimilar el concepte de futbol que Ángel Pedraza vol imposar en aquest Hospi 10/11. Avui, un gol matiner de Sergio Cirio, que s'ha estrenat així com a golejador riberenc ha estat igualat pel '9' masnoví, Marcelo, que ha aprofitat una badada defensiva d'un Hospi que ha presentat dos onzes totalment diferent a cada part (com el Masnou).

El primer temps, durant el qual la calor ha apretat amb força, hem tingut l'oportunitat de veure les quatre cares noves de l'equip: Óscar Álvarez. Rubén García, Pitu i Sergio Cirio han començat el partit d'inici, tot i que els dos darrers han estat més fins que els seus companys d'equip i han deixat algun detall de qualitat com a tast del que podem veure durant aquesta temporada. També hem pogut veure en acció Peque, que ha ocupat el lateral dret i tres jugadors del juvenil que avui han participat amb el primer equip: el defensa central Josep i dos jugadors de banda com Reverte i Pol, dos dels homes més destacats de l'Hospi a la primera meitat. De fet, el primer i únic gol de l'Hospitalet ha arribat per banda dreta, després d'una jugada individual de Pol Llonch que ha arribat a la línia de fons i ha fet la passada de la mort per Sergio Cirio, que ha rematat al fons de la xarxa donant el primer motiu per guanyar-se el sobrenom de 'Ciriogol'. Corria el minut 10 i l'Hospi ja havia donat la primera alegria a la trentena d'aficionats riberencs que s'han desplaçat fins al Municipal masnoví.

Ha durat poc aquesta satisfacció, ja que quatre minuts després, el Masnou ha empatat en una errada defensiva de l'Hospi. Ha estat en una jugada per la dreta en la qual Javi García centrava al punt de penal, veia com ni Josep ni Óscar Álvarez eren capaços de refusar-la i com el seu company Marcelo, sol de marca, rematava de cap tot batint Carlos Craviotto. Al minut 14, 1-1 i la sensació que encara, òbviament, queda molt per treballar. I la veritat és que d'aquí fins al descans el partit ha transcorregut sense pena ni glòria; només un xut de Pitu (33') després d'una altra jugada individual de Pol i un festival de fores de joc mal assenyalats a l'atac de l'Hospi per part d'un assistent que presentava un estat de forma deficient han destacat en uns primers 45 minuts que han evidenciat la falta de rodatge de tots dos equips.

La segona meitat tampoc ha estat el súmmum del bon futbol, però tot i l'absència de gols l'Hospi ha arribat amb més claredat a la porteria, tot i que el Masnou ha donat el primer i únic ensurt al minut 48, amb un xut llunyà de Miguel que s'ha estavellat al pal de porteria defensada per Craviotto; el lleidatà ha estat l'únic jugador que ha disputat el partit sencer. En aquest segon temps hem pogut veure en acció gran part dels jugadors de l'any passat, com els 'tres Cristians', els germans Viale o Eloi Fontanella, a banda de seguir les evolucions de Moussa Bandeh -avui lateral esquerre- i de Kike, jugador del juvenil que ha actuat com a extrem dret.

El més destacable dels segons 45 minuts, a banda de la nova tongada de fores de joc mal assenyalats pel mateix àrbitre assistent (imatge), han estat les ocasions de Cristian Gómez, que al minut 53 feia intervenir el porter local Sergio; i elx xuts creuats de Cristian Lobato (63') i d'Eloi Fontanella (74') que han marxat fregant el pal de la meta local. D'aquí al final, cert enduriment del matx a causa d'una entrada a destemps que ha provocat la lesió del local Brian, que ha hagut de ser substituït per Rojals.

Així, s'ha arribat a la fi del partit, amb un empat a un gol que suposava l'estrena de l'Hospi en una sèrie d'amistosos de pretemporada que ha de tenir continuïtat la propera setmana amb un rival (o rivals) encara per determinar, ja que el proper partit previst i confirmat de forma oficial és el que enfrontarà els homes d'Ángel Pedraza amb el Girona FC al Municipal de Riudarenes el proper 15 d'agost. Tot plegat, proves i més proves per tal d'arribar en la millor forma possible al partit de Copa del Rei davant el Dénia el proper 25 d'agost. Fins aleshores, hi haurà temps per seguir millorant i perquè puguin participar els homes que no ho han fet avui per culpa de les molèsties que arrossegaven: Toni Velamazán, Corominas, Manel Gómez i Dani Planchería.

FITXA TÈCNICA

CD MASNOU [1a part]: Abel, Gerard, Ibai, Javi, Rojals, Reina, Javi García, Marc Esteban, Marcelo, Álex i Lucas. [2a part]: Sergio, Xavi Comas, Miguel, Carlitos, Albert, Brian, Josu, Montilla, Masip, Carrión (Rojals, 81') i Kane.

CE L'HOSPITALET [1a part]: Craviotto, Peque, Barón, Óscar Álvarez, Josep, Rubén García, Pol, Pitu, Sergio Cirio, Jordi Martínez i Reverte. [2a part]: Craviotto, Iván Hammouch, Moussa, Manu Viale, Lucas Viale, Ceballos, Kike, Cristian Gómez, Eloi Fontanella, Cristian Alfonso i Cristian Lobato.

Gols: 0-1 Sergio Cirio (10'); 1-1 Marcelo (14').

Àrbitre: Sr. Joan. Sense problemes. Només ha mostrat una targeta groga al local Gerard (45'). L'assistent que ha controlat l'atac de l'Hospi ha fallat contínuament en la senyalització dels fores de joc: ha anul·lat dos gols legals a Jordi Martínez i a Cristian Gómez.

Incidències: Partit disputat al Camp Municipal d'Esports del Masnou davant d'uns 200 espectadors, amb presència notòria d'afició de l'Hospi. Entrada gratuïta al feu maresmenc, amb l'opció de comprar per 3 euros un número per la panera. Força calor durant la primera meitat que ha perdurat fins que no ha marxat el sol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada