Etiquetes

1/7/12

Manel Gómez





És el gladiador, el 'Gladiator' d'aquest Hospi per cinquena temporada consecutiva, d'ença que l'estiu 2008 arribés a la nostra ciutat provinent del Miapuesta Castelldefels que, de la mà de Jordi Vinyals, no havia pogut eludir el descens a Tercera Divisió. Aquella temporada 2008-2009, xifres en mà, va ser la més productiva de Manel pel que fa a l'aspecte golejador: ni més ni menys que 7 gols en 33 partits va ser capaç d'anotar l'hortenc, una dada que el va convertir en el cinquè màxim golejador d'aquella plantilla. A més, dels 7 gols només un va arribar des del punt de penal; va ser el 3 de maig de 2009, al camp de Banyoles, curiosament en l'última ocasió que Manel ha anotat un doblet en un partit, dos gols que van servir per iniciar la remuntada que donaria els tres punts a l'Hospitalet (2-3).


La temporada 2009-2010, Manel va marcar solament dos gols; un a l'Estadi davant La Pobla de Mafumet i un altre, molt més recordat, a Castelldefels amb un golàs des de fora de l'àrea que va certificar el campionat de lliga de l'Hospi. Són, de moment, quatre temporades de riberenc en què el barceloní ha vist un total de 26 targetes grogues i 3 de vermelles. 3 precisament són les expulsions que va rebre quan jugava al Miapuesta Castelldefels la temporada 2007/08; les 3 vermelles van convertir Manel, juntament amb 7 altres jugadors, els més expulsats del grup tercer aquella temporada.

Fins l'estiu de 2007, la trajectòria futbolística de Manel Gómez s'havia desenvolupat en la seva totalitat dins la part Est de la ciutat de Barcelona, començant per la Damm, continuant amb la Unió Atlètica d'Horta i acabant per la Unió Esportiva Sant Andreu, on va jugar-hi cinc temporades i va convertir-se en un dels capitans (juntament amb Jordi Martínez). A l'entitat quadribarrada va viure moments més i menys complicats, amb el punt àlgid el juny de 2005 amb l'ascens a Segona B davant del Mazarrón i amb el pol oposat a la Vila-joiosa, quan el maig de 2007 el Sant Andreu va certificar el descens a Tercera Divisió.

1 comentari:

  1. Me encanta la entrega que tiene en el campo este jugador, es impresionante, como lucha y lucha, que SIGA ASI POR MUCHOS AÑOS PARA AYUDAR A L'HOSPI, QUE LO NECESITA.

    ResponElimina