Etiquetes

12/7/11

Rubén García


Amb 21 anys acabats de fer, Rubén García Arnal va estar a punt d'encetar la seva etapa catalana al món del futbol, ja que abans de signar per la UD Fraga (Tercera Divisió aragonesa) va estar a prova al Terrassa FC, que aleshores jugava a Segona Divisió B. Més enllà d'aquest fet, allò curiós és que l'entrenador d'aquell Terrassa, que entre d'altres jugadors comptava amb Iván Hammouch, era Miguel Álvarez, actual tècnic de l'Hospi, que aquell any acabaria conduïnt els egarencs a l'ascens a Segona Divisió A. Pel que fa a Rubén García, sembla que no va convèncer els tècnics egarencs i va acabar fitxant, com dèiem, pel Fraga.

Només va trigar una temporada a fer unes maletes que havia de traslladar a ben pocs quilòmetres. El migcampista aragonès va fitxar per la UE Lleida, club on hi ha acabat jugant sis temporades. Les quatre primeres temporades van veure un Rubén García partícep dels equips, amb confiança per part dels entrenadors; a més, la seva primera etapa va coincidir amb el darrer ascens del Lleida a Segona A en una lligueta amb la Cultural, el Celta B i el Playas de Jandía com a rivals. Després, va gaudir de dues temporades al futbol de plata abans de tornar a baixar a Segona B, on el seu paper va ser força testimonial i va acabar abandonant l'entitat blava a finals de la temporada 2006-2007.

Des d'aleshores, ha passat pel Lorca Deportiva, el Racing del Ferrol i la UE Lleida, amb qui va disputar la segona volta la passada temporada. La trajectòria de Rubén García manté una perillosa relació amb els descensos, després de baixar a Segona B amb el Lleida i amb el Racing de Ferrol i de formar part del planter del conjunt departamental que l'any passat acabaria baixant a Tercera Divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada