Etiquetes

22/2/11

Les dades de la 26a jornada

Regust estrany el que va deixar a les files de l'Hospitalet l'1-1 de dissabte passat a Gandia. Regust amarg per com va marxar la primera meitat, amb un Hospi còmode al terreny de joc, superior al rival i al qual només li va faltar generar alguna ocasió de gol més per haver ampliar la distància al marcador; a la segona meitat, al contrari, els homes de Miguel Álvarez encara hauran d'agrair a Usón Rosel la seva lesió, una aturada que va afavorir més a l'Hospi que no pas a un Gandia llançat a la remuntada després del gol de l'empat de Nacho Verdés. L'empat final, combinat amb les victòries rivals, fa perdre a l'Hospi tres posicions (ara és 14è), però eixampla a 4 els punts de distància respecte el 16è classificat, que torna a ser l'Atlètic Balears després de caure a Teruel (1-0). El Benidorm és quinzè amb el seu empat amb el Sant Andreu (0-0), mentre que Dénia (0-2 a Sant Boi) i Ontinyent (1-3) a Maó, agafen aire. Per sota, nova derrota de la Grama (3-0 a Alacant) i de l'Alzira (0-1 davant el Sabadell), que deixen el Mallorca B, proper rival de l'Hospi i que va vèncer 2-0 l'Orihuela, com l'equip en descens amb més opcions de sortir-ne. Per dalt, victòries per la mínima de Badalona (1-0 al Castelló) i del Sabadell que els mantenen al capdavant de la classificació. L'últim marcador: Lleida 1-1 Alcoyano. Repassa la jornada del futbol base aquí.

Dos mesos i mig després, Jordi Martínez va tornar a mullar. El davanter de Montmeló va avançar l'Hospi al Guillermo Olagüe al minut 21 i va tornar a marcar després de no haver-ho fet des del passat 5 de desembre a l'Estadi davant l'Alcoyano (2-0). Era la primera vegada que el 'Cueta' marcava al Gandia, però no era el primer cop que els valencians 'rebien' l'eficàcia golejadora del '9' de l'Hospi, que la temporada 2000-2001 faria els dos gols del Castelló en el desplaçament del Gandia a Castalia (2-1). 33è gol de l'Hospi aquesta temporada, 10è a domicili i tot just el segon que s'aconsegueix lluny de l'Estadi al llarg dels primers 45 minuts després del que va aconseguir David Ceballos a Son Bibiloni. En l'aspecte defensiu, l'Hospi va tornar a rebre un gol de jugada a domicili gairebé dos mesos després; l'últim havia estat el que va marcar el davanter maurità del Lleida, Cheikh Saad, el passat 22 de desembre al Camp d'Esports (1-0).

L'equip va estar acompanyat per un petit grup d'aficionats del CE L'Hospitalet que va desplaçar-se fins a Gandia per animar i donar suport a l'equip. Pocs, però valents, els 7 aficionats que van viatjar fins a terres valencianes van poder celebrar el gol de Jordi Martínez amb els jugadors, que van anar-los a buscar per celebrar el 0-1 que aleshores hi havia al marcador. Després del partit, turisme pel Grau de Gandia, bon sopar i una mica de festa, tal i com podeu veure a les imatges. Un bon cap de setmana amb sabor riberenc al qual només li va faltar la consecució dels tres punts. Recordeu, en aquest sentit, que segueix en peu la proposta de desplaçament a Ontinyent (10 d'abril) i a Alcoi (24 o 25 d'abril).

El proper visitant a l'Estadi, el Mallorca B, constituirà una nova pedra de toc en un partit que es preveu, novament, vital. Els balears arribaran a l'Hospitalet després de sis partits (com l'Hospi) sense perdre i a vuit punts dels riberencs, motiu pel qual una victòria dels homes de Miguel Álvarez seria gairebé definitiva per eliminar un altre rival i convertir el descens directe en una quimera. La nota positiva serà el retorn de David Corominas després després del partit de sanció. A l'espera de l'evolució de Cristian Alfonso i de si Toni Velamazán pot tornar a entrar a la convocatòria, l'única baixa confirmada a les files de l'Hospitalet serà la de Manel Viale, que dissabte a Gandia va veure la desena groga de la temporada i, sancionat, haurà de descansar aquest diumenge. Pel mateix motiu tampoc podrà jugar un dels homes més destacats del Mallorca B, el migcampista madrileny Tomás Pina, que va veure davant l'Orihuela la cinquena groga de la temporada. Complicat preveure a cinc dies vista la composició de la convocatòria de Vicente Engonga pel partit a l'Hospitalet, ja que cal comptar amb la decisió de Michael Laudrup per comptar amb algun jugador del filial pel partit de Lliga BBVA davant el Barcelona. Confirmada, però, també és la baixa d'Alberto López, greument lesionat fa un parell de partits; atents caldrà estar igualment a l'evolució d'Aleix Vidal, que va haver d'abandonar al terreny de joc al minut 26 de partit a causa d'una lesió. Serà la vuitena visita del Mallorca a l'Hospitalet, on només ha estat capaç de guanyar-hi una ocasió; l'encarregat de xiular l'encontre serà el madrileny Hugo José López Puerta, que fins ara ha dirigit tres partits a l'Hospi amb un balanç d'una victòria i dues derrotes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada