Etiquetes

12/3/11

El Juvenil segueix somiant | CE L'Hospitalet Juvenil 4-1 UE Poblera Juvenil

Aquí trobaràs la prèvia del CE Sabadell - CE L'Hospitalet de demà a la tarda.

El Juvenil A del CE L'Hospitalet ha sumat aquesta tarda un important triomf davant la UE Poblera per seguir somiant en la permanència a la Divisió d'Honor Juvenil. Els de Dani Casado han derrotat els balears per 4-1, tot i que la diferència en el marcador ha costat de veure's plasmada sobre el terreny de joc, ja que tot i les circumstàncies, els homes de Martí Gost no han donat el seu braç a tòrcer i han posat les coses ben complicades a l'Hospi. Els riberencs, a l'espera del San Francisco-Girona de demà al migdia se situen en tretzena posició a la classificació, a tres punts del Girona, el Huesca i el Sallista; aragonesos i inquers s'han vist les cares a San Jorge aquesta mateixa amb triomf balear per 1-2, un marcador que apreta encara més les coses en la lluita per la permanència. Independentment dels rivals, l'Hospi ha fet la feina i ja suma 25 punts després de 27 partits abans de jugar a Inca, dintre de dues setmanes, una nova final.

El partit s'ha posat coll amunt als 19 minuts de joc; tot i que l'Hospi ha sortit a per totes i ha gaudit d'alguna ocasió de gol, han estat els blaugrana els qui han aprofitat una badada defensiva de la defensa riberenca per avançar-se al marcador amb un gol de Miki, que s'ha plantat tot sol davant Sergi Pagès i l'ha batut a plaer. Per sort, els de Dani Casado només han trigat un minut a igualar el marcador amb un gol de Marc Gallart, que ha resolt la sortida del porter visitant David (20'). Després d'uns minuts d'incertesa, el partit ha embogit arrel de la justa expulsió del visitant Payeras (34'), que ha fet la traveta a Pedro i ha vist la vermella directa, tot i les protestes de la banqueta del Poblera. Tres minuts més tard, els balears s'han vist perjudicats per Fernández Pérez, que ha deixat d'assenyalar un penal claríssim sobre Ripoll (37'); posteriorment, però, el col·legiat també perdonaria l'expulsió al visitant Vicenç, que només veia la groga després d'una entrada brutal a un jugador de l'Hospi (40'). Una falta que ha estat l'origen del segon gol de l'Hospi en una centrada del capità riberenc, Pol Llonch que ha rematat al segon pal Gerard (41').

A la segona meitat, tot i la inferioritat numèrica, el Poblera no ha renunciat a empatar el partit i Sergi Pagès ha hagut d'intervenir en un xut de Kiko (57'). Per la seva banda, l'Hospi s'ha mostrat imprecís i nerviós i no s'ha trobat suficientment còmode per tancar el partit; només Marc Gallart ha tingut el tercer gol a tocar en una acció en què la seva vaselina s'ha perdut per sobre del travesser (61'). Amb el desgast físic evident a les files del Poblera, l'Hospi ha acabat per sentenciar el matx a les acaballes del partit. Primer, al minut 81, en una acció que els visitants reclamaven fora de joc de Marc Gallart; el '9' de l'Hospi fallava en primera instància davant David, però el refús del porter balear el recollia Jose, que feia la passada a un Ernest que marcava a plaer des del punt de penal (81'). Ja a la desesperada, Èric Reverter ha aprofitat una errada monumental de David per plantar-se sense oposició dins l'àrea visitant i fer el 4-1 definitiu. Acte seguit, Fernández Pérez ha decretat la fi del partit que, a l'hora, feia oficial el descens dels de Sa Pobla a Lliga Nacional. Per l'Hospi, encara queden tres finals per somiar en la salvació.

FITXA TÈCNICA

CE L'Hospitalet Juvenil:
Sergi Pagès, Iván (Charly, 83'), Gerard, Aleix, Roger, Pol Llonch, Pedro (Èric, 89'), Antonio Gómez (Toni Montserrat, 85'), Marc Gallart, Ernest i Jose.

UE Poblera: David, Morell (Dani, 75'), Vicenç, Macià, Reynés, Ripoll, Miki, Payeras, Joan, One i Kiko (Abel, 75').

Gols: 0-1 Miki (19'); 1-1 Marc Gallart (20'); 2-1 Gerard (41'); 3-1 Ernest (81'); 4-1 Èric (90').

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez (Catalunya). Malament. El millor que ha fet ha estat repartir errors a parts iguals. Ha mostrat targeta groga als riberencs Gerard (30') i Iván (59') i als visitants Reynés (38'), Joan (38') i Vicenç (40'). Ha expulsat el jugador del Poblera, Payeras (34') amb vermella directa, així com al tècnic visitant Martí Gost (82') i al segon entrenador (44').

Incidències: partit disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 70 espectadors. Tarda fresca i molt plujosa. Gespa artificial en mal estat per culpa de la pluja quie ha caigut al llarg de tot el dia a la ciutat de l'Hospitalet i que ha provocat la formació de tolls als laterals del camp. Presència d'aficionats d'un Poblera que, després del triomf del Sallista a Osca (1-2) ja és matemàticament equip de Lliga Nacional.