Etiquetes

3/3/11

García confirma l'adéu dels tres Cristian (El 9 Esportiu)

03/03/11 02:00 - L'Hospitalet de Llobregat - Ignasi Noguer

Miguel García, president de l'Hospitalet, va confirmar ahir el que va avançar El 9 Esportiu el mes de gener: Cristian Alfonso, Cristian Gómez i Cristian Lobato, les tres perles del planter de l'Hospitalet, canviaran d'aires el 30 de juny, quan acabin contracte. Els dos primers fitxaran pel filial de l'Espanyol, mentre que Lobato vestirà de blaugrana. "Em provoca una sensació agredolça. D'una banda, és trist veure com se'n van tres jugadors que has vist créixer amb la teva samarreta, però, d'una altra, és un gran orgull que futbolistes del planter de l'Hospi aconsegueixin que equips del màxim nivell els fitxin, amb possibilitats de jugar a primera divisió. Són un mirall per als xavals de les categories inferiors", va manifestar ahir Miguel García.

El president de l'Hospitalet també va valorar positivament la temporada del seu equip, sobretot després del mal inici, en què es van unir diverses circumstàncies. "Hi va haver diversos factors que no ens van ajudar. Vam tenir mala sort en alguns partits i la malaltia d'Àngel Pedraza també va afectar la plantilla. El temps, però, ens ha donat la raó i ara juguem un futbol de moltíssima qualitat i som l'equip més golejador del grup", afirma un Miguel García que no descarta lluitar per la fase d'ascens: "Potser la lliga se'ns farà curta, però jo crec que encara hi ha temps per somiar. Estem a prop del primer objectiu, que és la salvació, i després ens enfrontem amb els rivals de la zona alta, en què els partits són de sis punts."

La continuïtat d'Àlvarez
Amb vista a la planificació del proper curs, del qual García recorda que el pressupost ja està cobert, serà clau la continuïtat de Miguel Álvarez, un fet que, pel dirigent riberenc, depèn únicament de l'entrenador. "A mi m'agradaria que continués i crec que a ell, també. Això, però, ho parlarem més endavant, ja que ara estan concentrats en la competició", afirma un García que, tot i admetre que el seu equip no pot pagar més diners, a diferència d'altres, l'Hospi assegura els cobraments: "Potser Miguel Álvarez rebrà alguna oferta més sucosa que la nostra, però el que és segur és que l'Hospi li pagarà quan toca i confiarà en ell si, per desgràcia, els resultats són dolents."

4 comentaris:

  1. Un orgullo para nuestro club y un espejo para los chavales del futbol base,que ven que llegando al primer equipo del Hospi se puede ir para arriba!Siempre se os recordará y mucha suerte a los 3 que seguuuuuro que llegais arriba!

    ResponElimina
  2. Amb la baixa dels 3 Cristians l´any que ve, s´hauria de començar a assegurar la continuitat l´any que ve de jugadors clau com els germans Viale, Pitu, Coro, Cirio, Manel, Ivan...si volem tenir l´any que ve un equip que aspiri a tot

    ResponElimina
  3. si si mucha felizidad pero cuanto hemos cobrado por ellos ? la falta de professionalidad del presidentee se nota demasiado cualquier equipo ubiese sacado 100.000€ por cada uno .
    FORÇA HOSPI

    ResponElimina
  4. Si això es cert, els hi desitjo el millor als jugadors, encara que, com bè s'ha dit es podia a ver tret algun rendiment economic als jugadors, i bueno no tinc massa clars es destins perquè l'Espanyol B no esta massa clar que puji a segona b i en el barça Lobato no tindra massa posibilitats de jugar amb el primer equip això si jugara a segona, pero no se jo si el es millor, pero com dic sort a tots tres.

    ResponElimina