Etiquetes

9/3/11

Unai Emery (València): "el millor estratega actual és el tècnic de l'Hospi, Miguel Álvarez".

L'Hospi no només desperta admiració entre els entrenadors del grup tercer de Segona B, tal i com han fet palès Vicente Engonga (Mallorca B) i Pato (Orihuela), els dos últims tècnics visitants a l'Estadi. Fins i tot un entrenador de Champions com el valencianista Unai Emery s'ha fet ressò del bon moment dels riberencs i, en una entrevista al diari El País, ha qualificat Miguel Álvarez del "millor estratega" de l'actualitat. Ha estat quan el periodista, Cayetano Ros, li preguntava si havia copiat l'estratègia del Barcelona pel que fa a la línia avançada a les faltes laterals en contra. La resposta d'Unai Emery ha estat clara: aprèn de tothom: "diumenge vaig anar a veure el Levante. M'agrada veure com treballa. En arribar a casa, vaig mirar de reüll l'Athletic-Sevilla i el Racing-Madrid mentre preparava el partit contra el Schalke. I a dos quarts de dues de la matinada vaig acabar veient l'Hospitalet-Orihuela. Pots aprendre més d'un tècnic de Segona B que de molts de Primera. Una altra cosa és el maneig del grup, ja que el control dels egos és el més difícil. Pel que fa a l'estratègia, el millor és Miguel Álvarez, de l'Hospitalet". La resta de l'entrevista, la podeu llegir aquí.

En un altre ordre de coses, avui és un dia de celebració a Ca n'Hospi ja que fins a 6 jugadors d'entre el Primer Equip i del Juvenil A fan anys avui, dimecres 9 de març. Curiós, si més no. Els més veterans són els germans Viale: Manel en fa 30 i Lucas, 26, els mateixos que Sergio Cirio, que també en fa 26 just quan es troba en el seu millor moment amb la samarreta de l'Hospi. Els benjamins són tres dels porters riberencs: Dani Planchería, que encara no ha debutat aquesta temporada fa 24 anys; Sergi Pagès, que va defensar la porteria de l'Hospi en el partit davant l'Ontinyent el passat novembre, arriba als 19 anys, un més que el porter del Juvenil de Divisió d'Honor, Roberto Aguado, que l'any passat va anar convocat en 5 partits amb el primer equip (Llagostera, Cornellà, Reus, Europa i Benavent, a la primera volta). Tot això, només dos dies després que un dels Cristians, Lobato, fes 22 anys. Joventut a dojo. Gairebé tanta com qualitat hi ha a l'equip. Per tot, felicitats a tothom!

I pel que fa al tema esportiu, l'equip ha tornat als entrenaments aquest matí per preparar l'important i il·lusionant duel de diumenge a la Nova Creu Alta davant el líder, el Sabadell. Ho ha fet també el quadre vallesà, que segons ha informat Ràdio Sabadell, no ha comptat amb la presència d'Isaac Cuenca, lesionat diumenge passat a Palma. El jove jugador arlequinat se sotmetrà a diverses proves demà dijous per establir l'abast de la seva lesió, tot i que a hores d'ara el seu concurs davant l'Hospi és poc menys que complicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada