Etiquetes

25/5/11

David Haro, a prop de fitxar

L'extrem dret de l'Associació Esportiva Prat, David Haro, podria convertir-se en els propers dies en el primer fitxatge del Centre d'Esports l'Hospitalet per la temporada 2011/2012 segons ha informat aquest migdia Televisió de l'Hospitalet. Haro, de només 21 anys, ha debutat aquesta temporada amb el Prat de Miguel López a Tercera Divisió, d'on va arribar procedent del Sants. Abans, va completar la seva formació al futbol de base als juvenils del Granollers, l'Europa i l'Ametlla del Vallès, localitat on va néixer el juliol de 1990. Amb 16 gols, Haro ja va ser un dels homes destacats la temporada 2009-2010 amb la UE Sants i aquesta temporada ha tornat a deixar uns bons números gràcies al seu bon paper amb el Prat; els 11 gols anotats han servit per convertir-lo en el màxim golejador de l'equip i en el 12è millor artiller del grup cinquè de Tercera Divisió. Com a curiositat, David Haro ja s'havia entrenat amb l'Hospi a mode de prova fa algun temps. De confirmar-se l'adquisició, l'Hospi 2011-2012 ja comptaria amb 12 jugadors a la plantilla del primer equip de cara al curs vinent: als noms de Craviotto, Ceballos, Hammouch, Manel Viale, Moussa, Peque, Manel Gómez, Pitu, Pol Llonch, Marc Pedraza i Sergio Cirio s'hi uniria el de David Haro, que curiosament va coincidir en temps amb Pol Llonch i Moussa al Juvenil B de l'Europa la temporada 2008-2009; tot i que va disputar aquella temporada amb el segon juvenil gracienc, Pol Llonch, que puja al primer equip procedent del Juvenil A de l'Hospi va jugar un partit amb el Divisió d'Honor de l'Europa. Al final de la notícia teniu la fitxa de David Haro, que podreu consultar a l'apartat de la plantilla 2011-2012 un cop quedi oberta la secció.

I és que el major dubte resideix encara en conèixer l'ocupant de la banqueta de l'Hospi pel proper curs, tot i que en els últims dies la renovació de Miguel Álvarez sembla un xic més possible. Álvarez, que sempre ha declarat que té l'Hospi com a prioritat, vol escoltar també possibles ofertes que millorin esportivament el que li ofereix l'entitat riberenca. Tres quarts del mateix passa amb Lucas Viale i David Corominas, que sense descartar la seva continuïtat a l'Hospitalet volen esperar alguna oferta de superior categoria. Pel que fa a Dani Planchería, Barón, Santacruz, Rubén García, Velamazán, Eloi Fontanella i Jordi Martínez, un cop es tanqui el tema de l'entrenador es valorarà la seva continuïtat amb l'entitat d'acord amb els criteris de la secretaria tècnica a nivell esportiu i de l'entitat a nivell econòmic.

En un altre ordre de coses, el Benjamí C pot proclamar-se campió del grup 1 de Tercera Divisió i aconseguir l'ascens a Segona si confirma aquesta tarda al Camp Municipal de Badalona, a Montigalà, el 0-2 que hi havia al marcador quan es va suspendre l'encontre entre el Badalona, segon classificat, i l'Hospi per culpa de la pluja. Aquesta tarda a partir de dos quarts de vuit es reprendrà el partit pels riberencs, que el passat cap de setmana van golejar el Sants D a domicili (0-5). Podeu conèixer la resta de resultats del cap de setmana al futbol base de l'Hospi aquí.

DAVID HARO

Nom complet: David Haro Iniesta
Data de naixement: 17-07-1990
Lloc de naixement: L'Ametlla del Vallès
Posició: Migcampista ofensiu
Procedència: AE Prat

Trajectòria
Temporada; equip; [partits jugats; gols marcats]; categoria
2006-2007 | CF Ametlla del Vallès [-/-] Juvenil
2007-2008 | EC Granollers [-/-] Divisió d'Honor Juvenil
2008-2009 | CF Ametlla del Vallès [-/-] Primera Divisió Juvenil
2008-2009 | CE Europa [10/2] Lliga Nacional Juvenil
2009-2010 |
UE Sants [-/16] Primera Catalana
2010-2011 | AE Prat [-/11] Tercera Divisió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada