Etiquetes

6/6/11

Miguel Álvarez no seguirà a la banqueta de l'Hospi

Miguel Álvarez no continuarà a la banqueta del Centre d'Esports l'Hospitalet la propera temporada segons ha informat Ràdio l'Hospitalet fa pocs instants, Jordi Mèlich. La Junta Directiva ha declarat que no pot acceptar les pretensions econòmiques del tècnic de Jaén, qui era la primera opció de cara al proper curs. La decisió de l’Hospi arriba després d’haver donat a l’entrenador andalús tres setmanes de marge per decidir el seu futur, tres setmanes en què Miguel Álvarez ha reiterat que la seva primera opció era (també) el club riberenc, que s’hi havia sentit a gust, però que també volia escoltar d’altres ofertes. Finalment, diferències econòmiques han acabat fent impossible un acord que provocarà, un any mes que l’Hospi comenci la temporada amb un tècnic diferent del que va acabar l’anterior.

Des d’ara, i en un interval de temps curt (esperem), la missió de la secretaria tècnica de l’Hospitalet serà la de trobar un substitut a Álvarez. Candidats, sense equip, n’hi ha per donar per vendre començant per un dels entrenadors que millor tasca ha fet al futbol català les darreres temporades com és Natxo González, que va quedar-se a les portes de pujar el Sant Andreu a la Lliga Adelante en dues ocasions la passada temporada (davant la Ponferradina i el Barcelona Atlètic). A les travesses podrien tornar a aparèixer els noms de Cristóbal Parralo (que va sonar fa dos estius) o fins i tot de Jordi Vinyals, que actualment es troba sense equip i que seria, possiblement, la millor opció en tractar-se d’un tècnic que ja coneix bona part de la plantilla, que hi ha treballat i que ha coneix la casa.

El problema, precisament, podria radicar en un excessiu coneixement d’aquesta ‘casa’ i en una reedició de certes friccions que van contribuir a la seva marxa de ca n’Hospi el passat estiu. D’altres noms com el català Sergio Lobera (amb ofertes del Cádiz o el Ceuta), l’exentrenador de l’Ontinyent Toni Aparicio (que va ascendir els de la Vall d’Albaida a Tercera Divisió i va veure com López Acera els treia l’ascens a Segona A), els de l’extècnic de Gramenet i Badalona, Manolo González o un ex de l’Hospi com Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’, actualment sense equip, podrien situar-se com a alternatives per substituir Miguel Álvarez. Amb un caixet més elevat tindríem Javi López, ex tècnic de Salamanca, Nàstic, Alavés o, aquesta temporada, Recreativo de Huelva i que ja ha sonat en alguna altra ocasió per ocupar la banqueta riberenca.

Nascut a Guarromán fa 53 anys, Miguel Álvarez va arribar a la banqueta de l’Hospi a finals del passat mes de novembre després de la destitució del desaparegut Ángel Pedraza, que va acomiadar-se de l’Hospi després de l’empat dels riberencs a l’Estadi davant del Sabadell (1-1, 10a jornada). Després d’empatar a zero gols en el seu debut a Santa Coloma, l’Hospi ha aconseguir el segon triomf a la lliga a la 12a jornada, clavant una maneta a l’Atlètic Balears (5-0). La golejada davant dels de Siviero va marcar la dinàmica intractable dels riberencs com a locals sota la batuta d’Álvarez: només el Teruel (1-1), el Sant Andreu (2-2) i el Lleida (0-0) van ser capaços de sumar a un Estadi on van perdre l’Atlètic Balears, l’Ontinyent, l’Alcoyano, el Santboià, l’Sporting Mahonés, l’Alzira, el Mallorca B, l’Orihuela, la Gramenet, el Castelló i el Dénia.

Més problemes han tingut els riberencs a domicili, que sovint han pecat de conservadurisme i de ser ‘massa equip`de Segona B’ a costa de trair el seu propi estil. Tot i això, sota les ordres d’Álvarez l’equip va ser capaç de vèncer el Benidorm (0-2), el Sabadell (1-2), l’Alcoyano (2-3) i el Santboià (1-2), però també va deixar escapar punts importantíssims a Palma davant l’Atlètic Balears (1-0), a Gandia (1-1) o a Ontinyent (2-1). En total, 28 partits dirigits al CE L’Hospitalet per part d’Álvarez: 15 victòries, 7 empats i 6 derrotes, amb 52 gols marcats i 25 d’encaixats. Uns números que convertien l’Hospi en el segon millor equip del grup des de l’arribada d’Álvarez; 28 partits que deixen Miguel Álvarez tot just com el 25è entrenador que més partits ha dirigit a l’Hospi en la seva història, una llista que encapçala, de llarg, l’actual entrenador de la Grama, Ramon Moya.

1 comentari:

  1. Doncs a mi m'hagues agradat que es quedes però evidentment no a qualsevol preu. Per altra banda dels que sonen a mi el que més m'agrada es Ramon María Calderé, ja que es un tecnic que treu prou suc dels seus equips i aquests juguen prou be, per mi seria l'entrenador ideal per la proxima temporada.

    ResponElimina