Etiquetes

1/7/12

Ángel Sánchez


El Centre d'Esports l'Hospitalet tancava l'agost de 2011 el fitxatge del mitjapunta canari Ángel Sánchez Armas, de 34 anys, provinent i provinent de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria, equip que havia desaparegut aquell mateix estiu a causa de problemes econòmics. Ángel Sánchez és un jugador d'atac, versàtil, golejador i que compta amb un bon colpeig de pilota que pot ser un punt a favor a les jugades d'estratègia. Nascut a Las Palmas el 30 de març de 1977, Ángel Sánchez ja ha jugat a Segona A amb la UD Las Palmas, a més de defensar la samarreta de la Universidad de Las Palmas i de l'Eivissa, entre d'altres equips. Al conjunt col·legial va coincidir amb David Corominas en l'etapa del maresmenc a terres canàries.
Amb 34 anys, la trajectòria futbolística d’Ángel Sánchez ha estat íntegrament insular si tenim en compte que la seva única experiència fora de la Península fins avui havia estat amb l’Eivissa. El 15 de febrer de 1997 debutava, amb només 17 anys a Segona Divisió A amb la samarreta de la Unión Deportivo Las Palmas. A l’històric Salto del Caballo de Toledo, Ángel Sánchez va entrar al camp al minut 82 en substitució d’un altre històric com és Walter Pico. El noi de la casa, que ja havia aconseguit trencar el gel, no va tornar a gaudir de minuts a Segona A fins la temporada 1998-1999 (3 partits) abans de fer les maletes i viatjar amb destinació Lanzarote. L’any del debut ‘conejero’ a Segona B va suposar l’estrena d’Ángel Sánchez al futbol de bronze, tot i que desgraciadament l’equip va acabar 17è i va tornar a Tercera. A Vecindario, història semblant amb dos anys de diferència: debut i 8a plaça (2000-2001) i descens l’any següent, temporada en què va jugar a l’equip blanc-i-negre cedit per la UD Las Palmas. Imatge: La Tribuna de Canarias
A l’històric club grancanari va jugar-hi les dues temporades següents, a Segona A. Dues temporades durant les quals Ángel Sánchez va disputar 28 partits i va marcar un sol gol, a la vella Condomina de Múrcia en una dura derrota dels canaris per 6-1 (11 de gener de 2003). A finals de la temporada 2003-2004, Las Palmas va baixar a Segona B i el mitjapunta capitalí va quedar-se a la ciutat per acabar a la Universidad de Las Palmas. Des de 2004 i fins el passat mes de juny, Ángel Sánchez s’ha convertit en una de les peces claus del vestidor i de la història del club universitari, del quan n’era el capità. En total 6 temporades amb un únic parèntesi: una irregular aventura a Eivissa la temporada 2008-2009, any en què els problemes econòmics van acabar amb l’equip illenc a Tercera Divisió dos anys després de l’ascens.
La seva trajectòria a la Uni, però, ha estat de matrícula: 1 campionat de Lliga (2005-2006), 4 classificacions per la Fase d’Ascens a Segona A (04-05, 05-06, 06-07 i 09-10), un cinquè i un sisè lloc és el balanç de l’entitat de Las Palmas en les temporades que ha tingut Ángel Sánchez com a jugador. La intenció, si més no, és que traslladi aquesta bona estrella a Ca n’Hospi per tal que l’equip pugui tornar a disputar un play-off d’ascens a la Lliga Adelante. Ho vam fer la temporada 2001-2002 i cinc cursos després (2006-2007).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada