Etiquetes

30/7/11

De fredes i de calentes | UE Rubí 2-2 CE L'Hospitalet

L'Hospi segueix sumant minuts de càrrega física i tàctica, i ja també de partits per preparar un any que, esperem, sigui més llarg de l'habitual. Avui a Rubí (2-2) els de Vinyals han seguit mostrant aspectes que ajuden a pensar que aquesta serà una temporada tan bona com interessant, i d'altres circumstàncies que caldrà anar polint amb el pas dels dies i de les setmanes, però que en alguns casos van lligades al moment físic de la pretemporada que tant marca les cartes. Partit de moltes fases en què el Rubí ha obert i tancat el marcador i l'Hospi ha tingut minuts de bon futbol i de força intensitat; Aday i Cirio han tornat a sucar i se situen com a màxims golejadors estiuencs. A la porteria, José Moragón ha gaudit de 17 minuts (més 2 de descompte) per debutar amb una llampant samarreta groga sense massa accions per resoldre. El proper encontre serà dissabte vinent al camp del Masnou.

L'inici del partit ha estat elèctric, amb un Hospi fidel al seu estil de tocar i obrir espais per aprofitar la rapidesa i qualitat dels homes de dalt i amb un Rubí que en la seva estrena davant l'afició ha posat fil a l'agulla ràpidament i s'ha mostrat intens des del primer minut amb un Roger d'allò més participatiu. De fet, les dues primeres ocasions han caigut del cantó vallesà. Aigua a la primera: gran jugada individual d'Isma Porcel que culmina amb una rematada dins l'àrea gran que Craviotto treu de punys (5'). Diana a la segona: errada defensiva de l'Hospitalet, acció individual de Quim i passada de la mort a Rubén Epitié, que sobre la línia de gol empenyia la pilota al fons de la xarxa visitant (12'). El domini rubinenc s'ha acabat pràcticament aquí, just en el moment que l'Hospi ha començat a triangular, a trenar jugades i arribar a l'àrea de Suri.
Amb Moussa, Aday i Pitu com a homes més brillants, el gol de l'empat no ha trigat en arribar i ho ha fet en banda esquerre gràcies als darrers dos noms: centrada de Pitu des del vèrtex esquerre de l'àrea rubinenca i rematada de cap, a plaer i des del punt de penal d'Aday, que feia estèril l'estirada de Suriñach (17'). Minuts després, un Prats més murri que ningú robava una pilota a tres quarts d'atac hospitalenc, assistia en profunditat a Cirio però el xut de l'11 de l'Hospi es perdia fora per ben poc. Als 35, però, els de Vinyals capgirarien el marcador després d'una gran acció de qualitat d'Aday amb un gran control, deixada a Cirio que batia de nou el porter Suri. I abans del descans, un David Prats ben endollat i incisiu hauria pogut situar l'1-3 a l'electrònic si el seu xut de rosca després d'una gran conducció hagués tingut més efecte (39').
En sortir dels vestidors, només un canvi a l'Hospitalet: Craviotto deixava el seu lloc a Roberto Aguado sota pals. Les baixes (quatre avui) deixaven poc marge de maniobra a Vinyals amb els canvis i, de pas, donava cada cop més minuts als jugadors per augmentar la càrrega de cara a l'inici de lliga. La despesa física ha tingut un pes important en un Hospi que, tot i controlar la possessió, ha tingut més dificultats per arribar a la porteria local. Peque i Pol han entrat en substitució de Hammouch i Prats, però el Rubí, amb un onze totalment nou al segon temps, ha tirat de físic per avançar línies i empatar el partit amb un golàs de Juan Carlos Sanz. L'ex de Terrassa, Sabadell o Albacete feia un eslàlom sensacional per clavar un xut amb la seva esquerre enroscat i ajustat al pal dret de Roberto (70').
L'entrada dels juvenils Héctor Poncelas, Pedro Bilbao i Toni Montserrat al lloc de Pitu, Aday i Manel va donar una mica més d'aire a l'Hospi, que dos minuts després gaudia d'una opció excel·lent de fer el tercer gol de l'amistós amb una gran passada de Toni cap a David Haro que el de l'Ametlla no sabia resoldre davant de Juanmi, que enviava la pilota a córner (75'). D'aquí al final del partit, només Pedro Bilbao a l'Hospi i Juan Carlos al Rubí van tirar de qualitat individual per tractar de desequilibrar un partit que després de gairebé dos minuts de descompte força innecessari veia el seu final. Empat a dos gols en el tercer test d'una pretemporada que viurà els seus propers partits al Masnou, a Cornellà... i a Vic, ja que l'Hospi disputarà el proper dimecres 10 d'agost (19:30 hores) un nou test al camp d'un altre flamant equip de Tercera Divisió. Això, mentre la secretaria tècnica segueix marcant, tallant i pentinant el mercat a la recerca d'un central i d'un punta. Tot, amb l'objectiu de no haver de recórrer al tint al mercat d'hivern.

FITXA TÈCNICA

UE RUBÍ: Suriñach, Oriol Dot, Gerard, David, Medina, Roger, Raúl Fernández, Quim, Rubén Epitié, Isma Porcel i Montoro. També han jugat: Juanmi, Joan, Sergi, Javi González, Ortega, Galisteo, Toni, Raúl Hernández, Juan Carlos i Fasich.

CE L'HOSPITALET: Craviotto (Roberto Aguado, 46' (Moragón, 73')), Hammouch (Peque, 48'), Moussa, Rubén García, Lucas Viale, Manel Gómez (Toni Montserrat, 73'), David Haro, Aday (Pedro Bilbao, 73'), David Prats, Pitu (Héctor Poncelas, 73') i Sergio Cirio.

Gols: 1-0 Rubén Epitié (12'); 1-1 Aday (17'); 1-2 Sergio Cirio (36'); 2-2 Juan Carlos (70').

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (delegació de Barcelona), assistit a les bandes per David Rodó i Gerard Aragonès. Sense complicacions. Ha mostrat targeta groga al rubinenc Joan (53') i al riberenc Iván Hammouch (42').

Incidències: partit disputat al Municipal de Can Rosés davant d'uns 150 espectadors. Tarda agradable, sobretot si tenim en compte el xàfec que ha caigut al llarg de la tarda a bona part de l'àrea de Barcelona. Gespa (artificial) en perfecte estat. No han participat del partit, amb diversos problemes de lesions, David Corominas, Manel Viale, Marc Pedraza ni Dani Guillén. El proper partit, dissabte vinent en horari encara per confirmar al camp del Masnou.