Etiquetes

27/7/11

Un nou test amb vells coneguts | CE L'Hospitalet - UE Sants (dimecres, 19:00 hores)

Després d'estrenar el calendari d'amistosos de preparació dissabte passat derrotant el Qatar Sports Club per 1-0 a Tordera, l'Hospi 2011-2012 gaudirà aquesta tarda d'una posada en escena 'encoberta' amb el seu debut a l'Estadi davant de la Unió Esportiva de Sants en el que, fins ara, serà l'únic partit que els homes de Jordi Vinyals juguin com a locals aquest estiu abans del debut a la Lliga davant el Mallorca B (20 o 21 d'agost). Una partit que servirà, d'una banda, per seguir engreixant la maquinària de cara a l'inici del campionat regular i de la Copa del Rei; de l'altra, de forma simbòlica, per tornar a veure a l'Estadi dos vells coneguts de l'afició riberenca com són Julià Garcia, ara tècnic del Sants, i el seu porter titular, Carles Carulla. La cita, avui a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet a partir de les 7 de la tarda. Caldrà pagar per veure el partit: els socis pagaran 1,50 euros (caldrà ensenyar el carnet de la passada temporada), mentre que la resta de públic haurà de pagar 3 euros. Per cert, el proper partit serà dissabte, al Municipal de Can Rosés davant la UE Rubí i començarà a partir de les 19:30 hores.

Serà el segon test d'aquesta pretemporada per l'Hospitalet, que dissabte debutava amb triomf davant de l'exòtic quadre qatarià. Per demà, Vinyals compta amb principi amb les mateixes baixes que fa 4 dies: ni David Corominas (podria tenir-ne per dues o tres setmanes més), ni Dani Guillén ni Manel Viale es vestiran de curt demà davant del conjunt verd-i-blanc. Les incògnites residiran en dos noms: José Moragón i David Ceballos. El primer es conforma (i confirma) com la gran novetat en els darrers dies: ahir es confirmava el seu fitxatge per l'Hospi i avui dimecres hauria de signar el contracte que el convertirà en l'alternativa sota els tres pals a Carlos Craviotto. Per contra David Ceballos, que dissabte ja no va ser a Tordera, té complicada la seva continuïtat a l'Hospi i difícilment prengui part en el segon amistós de la pretemporada. La resta d'integrants de la plantilla riberenca es trobarien en perfectes condicions per enfrontar-se al Sants, així com els juvenils Héctor Poncelas i Pedro Bilbao, que com Toni Montserrat i Marc Gallart van deixar un bon regust en l'encontre davant el Qatar Sports Club.

Al davant hi haurà la Unió Esportiva de Sants, tot un històric del futbol barceloní i català que enguany jugarà al grup 2 de Primera Catalana, un grup, per cert, farcit d'exjugadors riberencs. Els santsencs no són una excepció i compten a les seves files amb dos personatges amb passat a l'Hospi. D'una banda, a la banqueta hi haurà Julià Garcia, l'entrenador que la temporada 2008-2009 va classificar l'Hospi pel play-off d'ascens a Segona B... i que va acabar estimbat de forma estrepitosa amb la mai prou recordada desfeta a Santanyí. L'altre és l'habitual porter titular, Carles Carulla, que va militar a l'Hospi la temporada 2003-2004 sota les ordres de Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. Amb ells, fins a 11 jugadors continuen del bloc de l'any passat, als quals hi hem d'afegir els 9 jugadors del juvenil que faran la pretemporada amb el primer equip i les 8 incorporacions, entre les quals destaquen la del juvenil del Badalona, Quim, la del davanter de la Montañesa, Raúl Hernández, o les d'Alberto Esteban, Cristian Escudero i Álex Burch, que militaven al Santfeliuenc el passat exercici. Imatge: uesants.cat

Fa ja 22 temporades que el Sants no visita l'Hospi en partit oficial. El març de 1980 i en partit de Regional Preferent, l'Hospitalet s'imposava al quadre santsenc per 2-0. De més infaust record és el registre de la temporada 66-67, a Tercera, amb un 0-5 que figura com la golejada més àmplia rebuta per l'Hospitalet com a local (juntament amb les dues manetes de Reus i Tàrrega l'octubre de 2003). Des de l'any 80, però, Sants i Hospi s'han vist les cares al Torneig d'Històrics i a la Copa Catalunya. A l'Històrics, i curiosament amb Julià Garcia a la banqueta, l'Hospi es va veure sorprès en el seu minipartit davant del Sants (0-1) i va quedar eliminat del torneig. A la Copa Catalunya, per contra, l'Hospi va eliminar els barcelonins tant a partit únic (2-0, 96-97) com en un triangular amb el Júpiter (97-98).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada