Etiquetes

10/8/11

El test de les incògnites | UE Vic - CE L'Hospitalet (avui 19:30 hores)

El Centre d'Esports l'Hospitalet afronta aquesta tarda el seu cinquè partit de pretemporada amb l'inici de la Lliga a caure i amb algunes incògnites que planen sobre l'actualitat riberenca. Després de derrotar el Qatar Sports Club (1-0) i la UE Sants (5-1), d'empatar a Rubí (2-2) i de perdre a Cornellà (1-0), els de Jordi Vinyals viatjaran a Vic per enfrontar-se al conjunt osonenc, que sota les ordres de Pere Vila ha aconseguit retornar a Tercera Divisió moltes temporades després de l'última aparició. Una actualitat riberenca que ens porta a resituar el fitxatge de Juan Antonio Zamora, que segons ha informat l'Hospi encara no està ni molt menys tancat, ja que hi ha alguns assumptes pendents que eviten que la incorporació del central murcià sigui oficial. D'altra banda, l'horari de Copa del Rei a Manacor (20:30 hores) pot portar cua, ja que l'Hospi no hi està d'acord i tractarà que s'avanci per tal de poder anar i tornar en el mateix dia, un extrem que sembla força complicat si tenim en compte que això suposaria jugar a les 6 de la tarda en un dia entre setmana, amb els comerços manacorins en ple funcionament. Veurem com evolucionen tots dos temes, dels quals us en mantindrem puntualment informats quan hi hagi novetats.

Pel que fa al partit d'avui, l'Hospi haurà de seguir polint diversos aspectes de cara a l'inici de lliga davant el Mallorca B. La d'avui a Vic serà la penúltima prova sobre el terreny de joc, ja que diumenge l'Hospi encarà s'enfrontarà al Terrassa FC (19:00 hores), a terres egarenques per cloure definitivament la pretemporada. Un dels objectius, de ben segur, serà millorar les prestacions de l'equip en els primers minuts, ja que tant el dia del Sants, com a Rubí i a Cornellà a l'Hospitalet li va costar entrar en el partit amb els conseqüents ensurts que això comporta. Sigui com sigui, l'equip transmet sensacions positives amb la pilota als peus, amb un concepte de joc clar, atractiu, ofensiu, bona circulació de pilota... en definitiva, feina feta en un període de preparació on bona part d'equips encara busquen acoblar-se i aclarir els conceptes a desenvolupar al llarg de la lliga. Caldrà veure si avui tant David Corominas con Manel Viale poden debutar en aquesta pretemporada i si Marc Pedraza estarà recuperat de les seves molèsties. Descartats queden Dani Guillén i, en principi, David Haro, al qual per precaució se'l reservarà algun dia més per fer net de l'estrebada muscular que va patir la setmana passada.

Al davant hi haurà la UE Vic, equip que fa dues temporades era 11è classificat a Preferent Territorial i que a partir de la compra de la plaça de l'Aiguafreda, que havia pujat a Catalana, ha aixecat el vol i ha tornat, 12 temporades després, a Tercera Divisió. Sota les ordres de Pere Vila, els vigatans van competir fins el final amb l'Olot pel títol de campió de Primera Catalana, i aquest any han reforçat l'equip per, com a mínim, gaudir d'un retorn tranquil al quart graó del futbol espanyol. En aquest sentit, l'ùnic baixa ha estat la de Marc Coll, marxa que ha estat pal·liada amb els fitxatges, entre d'altres, de Maik Molist (Santboià), Adrià Tuneu (Manlleu) o Alguer Brugarola, que l'any passat va jugar amb el Juvenil de l'Hospi. Uns vigatans que han disputat 3 partits fins ara amb triomfs davant el Vilanova (2-0) i el Tona (0-2) i amb un altre partit al Masnou, jugat dissabte passat, del quan no en coneixem el marcador. Coses de l'estiu i del futbol a l'ombra. Imatge: esportsvic.cat

Els Vic-Hospi van ser una constant entre finals dels 60 i inicis dels 80, quan bona part dels 13 enfrontaments oficials van tenir-hi lloc. I si parlem de Mataró i Badalona com a feus inaccessibles pels riberencs, probablement Vic ocuparia el tercer lloc en aquesta classificació: 1 victòria, 2 empats i 10 derrotes en tenen la culpa; va ser curiosament en la darrera visita a la capital d'Osona, la temporada 86-87, quan els riberencs van aconseguir el seu únic triomf a Vic (1-2). Curiosament, des d'aleshores, Vic i Hospi s'han vist les cares en dues ocasions més a la pretemporada... amb sengles triomfs riberencs: 1-3 l'any 1996 i a Sant Vicenç de Torelló, i 1-2 l'any 1998, totes dues victòries amb Ramon Moya a la banqueta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada