Etiquetes

23/9/11

Amistós | FC Barcelona B 3-2 CE l'Hospitalet

Com ja recordàvem dimecres a l'entrada 'Pinzellades en riberenc', l'Hospi de Jordi Vinyals va enfrontar-se al FC Barcelona B de la Lliga Adelante en un encontre amistós disputat a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els riberencs, que van oferir una bona imatge, van acabar perdent per 3-2 després que els blaugrana imposessin la seva superioritat en l'aspecte físic i de categoria per capgirar un 0-2 advers que l'Hospi havia aconseguit com a renda. Amb Craviotto i David Corominas vestits de carrer (Vinyals va optar per reservar-los); Moragón, Roberto Aguado i la resta del planter sí que van prendre partit en un partit que els hospitalencs van dominar en la seva primera meitat. Fruit d'aquest domini i d'una errada defensiva dels locals l'Hospi va avançar-se al marcador amb un gol d'Ángel Sánchez (30') després d'una assistència de David Prats. 0-1, marcador amb què es va arribar al descans.

A la represa, els d'Eusebio van prémer l'accelerador i van passar a controlar el partit tot i les perilloses contres llançades per l'Hospi. En una d'aquestes accions, Pol Llonch va eixamplar la distància amb un xut des de fora de l'àrea que va acabar al fons de la xarxa després de picar en un defensa blaugrana (55'). El 0-2, però, va esperonar un Barcelona B que va aprofitar la baixada física dels riberencs per capgirar el marcador al tram final del partit, en què l'Hospi va tornar a concedir alguna que altra facilitat a pilota aturada. Així les coses, Sergi Roberto situava l'1-2 amb un gran gol, Rafinha rematava de cap una falta lateral per situar l'empat momentani al marcador i l'ex del Sevilla, Rodri, culminaria la remuntada aprofitant un rebuig dins l'àrea riberenca després d'un servei de cantonada. Al final, 3-2 però bones sensacions per un Hospi que va crear joc i ocasions i que va oferir una bona imatge davant d'un equip de superior categoria. A més, Dani Guillén va tornar a vestir-se de curt i va gaudir dels primers minuts amb la samarreta d'un Hospi que dissabte es desplaçarà cap a terres aragoneses per enfrontar-se diumenge a les 5 de la tarda al CD Teruel. Com sempre, demà dissabte tindreu la prèvia de l'encontre al Blog.

L'Hospi va començar el partit amb Moragón, Hammouch, Dani Guillén, Manel Gómez, Lucas Viale, Rubén García, Toni Vela, Ángel Sánchez, Pitu, Prats i David Haro. També van jugar: Peque, Castaño, Pol Llonch, Marc Pedraza, Cirio i Pedro Bilbao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada