Etiquetes

31/12/11

Amistós | Club Gimnàstic 0-1 CE l'Hospitalet

Sempre cal ser curós amb les conseqüències que s'extreuen d'un amistós, especialment quan l'anàlisi es fa a partir del marcador, però el triomf de l'Hospi al camp del Nàstic de Tarragona (0-1) d'aquest matí resulta important per molts factors però serveix, bàsicament, per començar a recuperar una confiança que s'havia anat perdent amb els mals resultats. Aquest matí al Nou Estadi, l'Hospi ha plantat cara a un rival de superior categoria que haurà de patir molt, però molt, per no ser equip de bronze el curs vinent. Sigui com sigui, l'onze 'titular' de l'Hospi no ha patit en excés en el primer temps i fins i tot s'ha avançat amb un gol de David Haro a la mitja hora de joc. Al descans, les tornes han canviat i un Nàstic farcit de titulars ha gaudit d'ocasions per empatar el partit davant d'un Hospi 'rejovenit' que ha tingut en Craviotto l'heroi del partit gràcies a les seves intervencions. A la contra, però, els de Vinyals haurien pogut sentenciar el partit. La nota destacada del partit ha estat la participació de Choco, un jugador nordamericà, de caràcter ofensiu, que s'entrena aquests dies amb l'Hospi i que ha deixat alguna gota de qualitat.

Potser el més destacat ha estat veure el doble pivot format per Rubén García i Manel, que ha fet un molt bon partit. De fet, l'única ocasió clara que s'ha concedit ha arribat després d'una bona passada de Tuni cap a Juan Domínguez que Craviotto ha salvat en dos temps (15'). Ha estat l'únic ensurt per un Hospi que ho ha intentat amb dos xuts llunyans de Manel i de Coro, que ha substituït Aday, i que ha trobat el camí de l'únic gol del partit amb una cavalcada d'Haro per banda dreta; el de l'Ametlla del Vallès ha deixat enrere Raúl Fuster i ha encarat David Valle per batre'l còmodament (30'). L'extrem de l'Hospi ha estat un dels homes més actius en aquest primer temps i ha portat de corcoll la defensa grana. Dels onze jugadors, només Coro, Craviotto i Manel saltarien al camp a la represa.

Amb Alan i Castaño a l'eix de la defensa, Moussa i Peque de laterals, Pol fent parella al mig del camp amb Manel, Pedro i Coro a les bandes i Choco i Pedraza a dalt, l'Hospi ha augmentat el seu treball defensiu en el segon temps. Jorge D'Alessandro ha posat tota la pólvora al camp i les ocasions no han trigat en arribar: Peragón amb un cacau des de l'interior de la gran (50'), Álvaro Rey amb un xut ras des de la frontal (59') i Fernando Morán després d'una gran acció individual (75') feien volar Craviotto, que enviava tots tres intents a córner. L'Hospi tenia velocitat i perill en contraatacs: Marc Pedraza no arribava per ben poc a una centrada de Choco (47') i Pedro Bilbao feia treballar Mingo més del compte. Fins i tot, hi hauria temps pels pals: Galindo finalitzava una jugada embolicada dins l'àrea riberenca amb un xut al travesser (81'), mentre que una gran combinació entre Coro i Moussa acabava amb una pilota morta al vèrtex de l'àrea gran i un xut creuat del maresmenc directe a la base del pal (85'). En general, bona segona part i detalls interessants de recuperació en homes com Moussa i Coro, que han de ser importants en aquest equip.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic (1a part): David Valle, Rico, Álex Ortiz, Mairata, Raúl Fuster, Galindo, Álvaro Rey, Tuni, Seoane, Eloy Gila i Juan Domínguez.
Gimnàstic (2a part): Rubén, Mingo, Ruz, Mairata, Álex Ortiz (Seoane, 72'), Morán, Longás, Álvaro Rey (Galindo, 70'), Rodri, Peragón i Borja Viguera.

L'Hospitalet (1a part): Craviotto, Hammouch, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García, Manel Gómez, Aday (Corominas, 33'),Haro, Pitu i Prats.
L'Hospitalet (2a part): Craviotto, Peque, Moussa, Castaño, Alan, Manel Gómez (Pitu, 82'), Pol Llonch, Corominas, Pedro Bilbao, Choco i Marc Pedraza (Lucas Viale, 77').

Gol: 0-1 David Haro (30').

Incidències: partit disputat al Nou Estadi de Tarragona davant d'uns 150 espectadors. A l'Hospi no han jugat Moragón, Cirio, Toni Vela i Ángel Sánchez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada