Etiquetes

28/12/11

El retorn d'Endika Bordas

Un vell conegut. Parlem del migcampista basc Endika Bordas, que la propera setmana (en principi dimarts) es convertirà en la primera incorporació de l'Hospi en aquest mercat d'hivern provinent de la UD Salamanca (Segona B). Bordas va vestir la samarreta de l'Hospi al llarg de la primera volta del curs 2006-2007, quan va fer les maletes per marxar al Córdoba de Segona Divisió A. Ara torna a l'entitat riberenca per reforçar el mig del camp amb un jugador versàtil, de caire defensiu però amb qualitat sobrada i demostrada per treure la pilota jugada, un dels punts millorables dels hospitalencs en aquesta primera volta. El dubte residirà en l'estat de forma del biscaí després de superar una greu lesió al genoll que l'ha tingut allunyat dels terrenys de joc diversos mesos i que va generar la seva marxa per la porta del darrere del Salamanca. Teniu la seva fitxa al final del text.

Les formes també van generar controvèrsia en la seva marxa al Córdoba fa cinc anys, quan Endika Bordas va mantenir un estira i arronsa amb el president Miguel García, qui ha aprofitat la seva estada a Bilbao per temes federatius per tancar l'acord. Ara, cinc temporades després, la insistència del cos tècnic i del secretari tècnic, Quique Cárcel, han esborrat aquest mal record amb l'objectiu de reforçar l'equip amb una peça de superior categoria i que ha disputat 80 partits a la Lliga Adelante amb Córdoba i Salamanca, equips en els quals hi ha jugat un rol important sempre que les lesions ho han permès. L'arribada de Bordas, la primera del mes de gener, podria provocar la sortida d'algun jugador de més de 23 anys per encabir més arribades. Ni el president Miguel García ni Cárcel han volgut revelar cap nom, tot i que la posició d'Endika Bordas al camp podria aportar alguna pista en aquest sentit.

La intenció del cos tècnic és la d'incorporar un jugador per línia; amb el mig del camp completat, defensa i davantera es converteixen en les línies reforçables a partir d'ara. En aquest sentit, no hi ha cap nom confirmat tot i que la rumorologia apunta, d'una banda, a algun exprimera divisió sense equip per reforçar la davantera, tot i que no és descartable l'arribada d'algun punta que abandonarà el seu actual equip per problemes de cobrament. Per la seva banda, sembla que el reforç defensiu (podria ser a l'eix de la defensa) podria comportar el retorn d'algun altre exjugador. El que és clar és que el mes de gener serà d'allò més mogut a Can Hospi amb la intenció de millorar un equip que es vol que disputi el play-off d'ascens.


3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Pues si se CONFIRMA finalmente.. ya que noticias que salen hoy son susceptibles de caer en sospechas, puede ser un grandioso refuerzo(pese aunque este sin equipo y sin jugar) con que rinda la mitad de bien que lo hizo en 2007 vamos sobrados!!

    força l'hospi

    saludos!!

    ResponElimina
  3. Personalmente hasta el día de mañana que se confirme o desmienta la noticia, por el día que es hoy, no me lo creo, ya que cuando se fue dijo que el Hospi, tenia una infraestructura de regional ( (que quizás sea verdad, Pero dice el refrán que DE LOS TUYOS DECIR, PERO NO OIR)) pero hay que recordar que Bordas, ficho a ultima hora, cuando nadie lo quiso después de pasar unas pruebas en equipos ingleses. ( si no estoy equivocado). Fuera de eso me pareció el poco tiempo que estuvo con nosotros un gran jugador, eso si, poco sacrificado a la hora de luchar.

    ResponElimina