Etiquetes

7/12/11

Amistós | CE l'Hospitalet 2-3 FC Santboià

Resum del partit (Televisió de l'Hospitalet)

L'Hospi ha perdut aquesta tarda per 2-3 davant el Santboià en un partit d'entrenament que ha enfrontat tots conjunts a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Partit sense res en joc, ple de provatures a l'Hospi però que s'ha escalfat en certs moments per culpa d'algunes friccions innecessàries i de detalls fora de lloc per alguns jugadors, com ara entrades massa dures pel tipus de partit. Un partit que ha tingut una primera partit força moguda que ha tingut el gol d'Ángel Sánchez com a primera acció destacada: corria el minut 17 quan el grancanaria recepcionava una assistència d'Aday i des de mitjana distància enviava el seu xut lluny de l'abast d'Èric (17'). Instants després, Marc Pedraza ha fallat un gol cantat enviant la pilota als núvols. I com sempre, del possible 2-0 s'ha passat al gol rival amb una bona diana de Cano amb un xut creuat des de la frontal (25'). No hem arribat al descans amb les taules, ja que l'exHospi Jordi Martínez ha clavat un autèntic golàs (41') que aixecat algun que altre aplaudiment entre els pocs aficionats que hi havia a l'Estadi aquesta tarda.

El mateix Jordi Martínez ha ampliat la seva venjança particular definint una acció atacant visitant el poc de començar el segon temps (1-3, 46'). Ha estat un segon temps amb canvis i menys ritme que a la primera meitat, una represa que ha permès veure la participació d'homes del planter com Héctor Poncelas i Pedro Baena, així com del central Alan Liesegang, que ha disputat tot el partit. Abans del final, però, l'Hospi ha reduït distàncies amb un penal que ha transformat de forma magistral Toni Vela, que d'aquesta manera s'estrena com a golejador riberenc encara que sigui en un amistós. D'aquesta manera, l'Hospi ha afegit un plus de competitivitat amb aquest partidet per preparar el complicat partit a Ontinyent diumenge vinent (17:00, Ràdio l'Hospitalet). Per cert, gràcies a Bernat Monzó per l'ajuda a l'hora de completar l'alineació del Santboià.

Fitxa tècnica

CE l'Hospitalet:
Moragón, Pol Llonch, Moussa, Alan, Castaño (Lucas Viale, 77'), Manel Gómez, Ángel Sánchez (Marc Pedraza, 77'), David Haro, Aday (Héctor Poncelas, 77'), Toni Vela i Marc Pedraza (Pedro Baena, 46').

FC Santboià: Èric, Joel, Jose, Erencia, Álvaro, Heredia, Pedro, Tonet, Cano, Jordi Martínez i José Javier. També han jugat: Manel, Isaac, Javi, Guillem Cornellà, Venzal, Marc Masip, Peter, Raúl Pradas i Romero.

Gols: 1-0 Ángel Sánchez (17'); 1-1 Cano (25'); 1-2 Jordi Martínez (41'); 1-3 Jordi Martínez (46'); 2-3 Toni Vela (79', penal).

Àrbitre: Dani Casado (2n entrenador de l'Hospi).

Incidències: partit jugat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de... pocs espectadors, la veritat. El Santboià ha jugat amb les dessuadores d'entrenament i llevat d'alguna excepció, els jugadors han saltat al camp sense protecció a les cames. Presència d'aficionats del Santboià (i de l'Hospi, evidentment).