Etiquetes

8/12/11

Som de... l'Ontinyent

Encetem secció periòdica al Blog. A "Som de..." cada setmana hi trobareu un escrit, una opinió, una introducció, una reflexió d'algun aficionat, jugador, tècnic... en definitiva, d'algun representant del rival de l'Hospi de la mateixa setmana. Per tant, com és evident, l'estrena del 'Som de..." la fa des de terres valencianes en Toni Tortosa, un dels encarregats d'una gran web del #2bg3: Aficionats de l'Ontinyent.

Un Ontinyent amb les ales tallades

Abans, al club de la Vall d'Albaida es parlava de futbol i en comptades ocasions de diners. Ara, els deutes s'han convertit en una epidèmia difícil de combatre, igual que les lesions dels jugadors. Només la professionalitat dins del camp i la força d'una afició que no renuncia a El Clariano, són les armes en el camí cap a la victòria.

El destí del conjunt blanc i negre es bifurca en el passat fa només dos temporades, quan l'equip va acariciar la categoria de plata. Des d'aleshores els moments s'han fet cada vegada més difícils i els propers mesos seran dels més importants per salvar l'existència de la institució.

En el plànol esportiu, la planificació amb una plantilla curta deguda a la reducció de pressupost, fa que Roberto Granero afronte cada encontre baix mínims d'efectius. I gràcies, gràcies que més d'un jugador "pensat" per al filial, ha estat a l'alçada per al primer equip i no s'ha arribat a aquesta situació molt abans.

Al remat, la lliga de l'Ontinyent es juga al Clariano amb la seua afició. És la principal esperança per plantar cara als rivals, no serà fàcil el proper diumenge davant un Hospitalet que ha arribat a la zona alta per quedar-s'hi.

Toni Tortosa
Aficionats de l'Ontinyent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada