Etiquetes

1/7/12

Gimnàstic


TEMPORADA 2014-2015
9 de febrer
Posem al dia la plantilla del Nàstic amb l'arribada de Sergio Rodríguez, presentat la setmana passada. El migcampista arriba cedit pel Betis fins a final de temporada.

21 de gener
Després de la marxa de Javi Martínez a l'Hospi, el Nàstic presentava avui dimecres la incorporació del defensa castellonenc Pol Bueso, procedent de l'Albacete.

10 de gener
El Nàstic ha anunciat fa una estona la marxa del defensa Ramón Verdú, que fitxa pel Marbella.

2 de gener
L'arribada fa uns dies del davanter manacorí Xisco Muñoz obligava el Nàstic a concedir alguna baixa d'un jugador major de 23 anys. L'escollit ha estat Javi Martínez, amb qui els grana han arribat a un acord aquest mateix divendres per rescindir el contracte que l'unia als tarragonins. Javi Martínez havia jugat 154 minuts repartits en 5 partits de Lliga, només un dels quals com a titular.

9 d'agost
Al dia la plantilla del Nàstic amb la incorporació d'un Manolo Martínez (Levadiakos) que després de superar el període de prova tornarà a vestir la samarreta grana 7 temporades després.

21 de juliol
Ahir diumenge el Nàstic anunciava la incorporació del davanter basc Gorka Azkorra, que la passada temporada va jugar a la Lliga Adelante amb l'Hércules.

15 de juliol
L'atacant Ferran Giner ha renovat una temporada més amb el Nàstic.

12 de juliol
Tal com publicava fa una estona la web Esports del Camp, el Nàstic ha renovat el porter Manu Reina, de manera que l'any vinent es repetirà el duel sota pals entre el meta malagueny i Tomeu Nadal, també renovat.

10 de juliol
Els grana van a per feina i en pocs dies han tancat fins a quatre renovacions. Segueixen Tomeu Nadal, Xavi Molina, Javi Martínez i Marcos Jiménez.

7 de juliol
El Nàstic ja ha anunciat les seve quatre primeres incorporacions de cara a la propera temporada. Primer va ser el lateral gironí Gerard Valentín, traspassat per l'Olot. Ahir, Marc Martínez confirmava el seu retorn a Tarragona després d'un any al Huesca i avui dilluns, era l'exjugador d'Huracán Luismi qui executava el seu fitxatge pel Nàstic de Vicente Moreno. Fa uns minuts hem conegut el nom del quart fitxatge: Mossa, central que fins ara militava al Levante B.

22 de juny
Els grana enllaçaran el seu tercer curs seguit a la categoria de bronze del futbol espanyol després que ahir perdessin el partit decisiu contra el Llagostera. El 3-1 aconseguit pels gironins a la pròrroga evitava l'ascens del Nàstic, que curiosament feia 17 partits que no perdia.

TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
El Nàstic ha fet oficial fa un parell d'hores l'arribada de l'extrem salmantí Jesús Hernández, més conegut com a 'Piojo', que arriba procedent del Huesca.

30 de gener
Com anunciàvem ahir, Lucas Viale ha deixat de ser jugar grana per incorporar-se, de nou, a la disciplina del CE l'Hospitalet.

28 de gener
El Nàstic va presentar ahir dilluns la seva segona incorporació en aquest mercat d'hivern: el migcampista Adri Cuevas (Córdoba).

9 de gener
Ahir el Nàstic feia oficial la incorporació del davanter andalús Iván Aguilar, que arriba procedent del Xerez i que tindrà fitxa amb la Pobla de Mafumet mentre s'esperen a la desvinculació de Beñat Alemán i de Lucas Viale. El cas de l'ex Hospi, però, dependrà de l'oferta que ha rebut Pablo Marí per marxar a Líbia.

2 de setembre
Darrers retocs a la plantilla grana. El Nàstic ha traspassat Fran Vélez a l'Almería B i cobreix la seva posició a la defensa amb l'arribada del valencià Pablo Marí (Mallorca B).

22 d'agost
Aquest dijous, Santi Castillejo ha confirmat que ni Rubén Pérez ni Sergio López, porters la temporada passada, tindran fitxa enguany amb el Nàstic.

21 d'agost
Ahir a la tarda, els grana anunciaven la incorporació del migcampista extremeny Jesús Rubio, que ha jugat al Recreativo les últimes dues temporades.

FI DE PRETEMPORADA
10 Partits Jugats: 6 victòries, 1 empat i 3 derrotes. 17 gols marcats i 9 d'encaixats. Màxims golejador: Jesús Perera, amb 5 gols.

14 de juliol
El Nàstic ha agafat afició a anunciar incorporacions el cap de setmana. El dia que l'equip marxa a Rialp per iniciar l'estada de pretemporada, hem sabut el nom del 12è fitxatge grana: retorna a Tarragona el migcampista David Sánchez (Atlètic Balears).

13 de juliol
El Nàstic ha fet oficial els fitxatges de dos jugadors ivorians: el davanter Lago Junior (Numancia) i el migcampista Jean Luc (Villarreal B).

11 de juliol
Els companys de Fútbol Balear anunciaven aquesta tarda la incorporació del porter Tomeu Nadal (Getafe B) a les files del Nàstic. Amb aquest fitxatge, Castillejo ja té 4 porters a la plantilla, de manera que s'espera la baixa de dos d'ells, presumiblement Rubén Pérez i Sergio López.

7 de juliol
La vuitena incorporació del Nàstic s'ha fet oficial aquest diumenge per la tarda. Es tracta del davanter reusenc David Querol, que després de dos anys al Betis B torna a Tarragona però ara, per vestir la samarreta grana en lloc de la roig-i-negra.

4 de juliol
Un cop confirmat que Bezares no seguirà a Tarragona, la resta de novetats al Nàstic seran en forma de fitxatge. 4 exemples al llarg dels darreres dies: arriben Manu Reina, porter de l'Atromitos; Juanjo, lateral de La Roda i dos migcampistes, Beñat Alemán (Reus Deportiu) i Rocha (Albacete).

26 de juny
Tres novetats al Nàstic, dues entrades i dues sortides. Els grana han presentat els darrers dies a Xavi Molina (Atlètic Balears) i a Ferran Giner (Olímpic). Per contra, Eugeni ha estat traspassat al Sevilla, on probablement actuarà amb el filial a Segona Divisió B, i Aarón Bueno no seguirà l'any vinent al Nàstic.

12 de juny
El Nàstic acaba de fer oficial que Arnau Tobella no seguirà l'any vinent a Tarragona. És una de les diverses baixes dels grana de cara a l'any vinent, entre les quals destaca la de l'exriberenc David Haro. Per contra, fa unes dies els tarragonins anunciaven la primera incorporació, la del defensa andalús Rubén Verdú (San Fernando). Són 13 els jugadors, amb contracte, que actualment formen la plantilla del Nàstic 2013-2014, sense que això asseguri la seva continuïtat en el nou projecte.

31 de maig
I el nou entrenador serà Santi Castillejo, que després de 10 anys a Reus com a jugador, assistent i entrenador principal, torna al Nàstic per dirigir el nou projecte amb Emilio Viqueira com a director esportiu.

28 de maig
Canvis a un Nàstic que va anunciar diumenge que Javi Salamero no seguiria al capdavant de l'equip. Els grana, doncs, cerquen nou entrenador de cara al curs vinent.

TEMPORADA 2012-2013
31 de gener
Finalment Dani Quintana fa les maletes per anar a jugar al Jagiellonia polonès, equip on ha estat a prova la darrera setmana durant el seu estage a Turquia.

25 de gener
El Nàstic concedia fa uns dies la baixa a Jon Uriarte i a Eloy Gila, que han marxat a l'Ontinyent i al Llagostera, respectivament.

19 de gener
El Nàstic ha incorporat Arnau Tobella, procedent del Sant Andreu.

11 de gener
El Nàstic continua renovant la seva plantilla per tal de fer possible el miracle del play-off i avui ha presentat el migcampista Marc Martínez, que arriba cedit per la SD Huesca. Per la seva banda, i segons La Graderia Tarragona, el club grana hauria donat la baixa federativa a Arriaga i Jon Uriarte, que estarien a punt de tancar sengles incorporacions a nous equips. Potser algun del mateix grup 3...

8 de gener
Rentat de cara de la fitxa del Nàstic amb la incorporació de Javi Martínez (Orihuela), tal com va avançar ahir La Graderia Tarragona (malgrat que altres mitjans s'hagin fet seva la notícia, un clàssic). A més hem 'readmès' Aarón Bueno, Arriaga, que segueixen sent jugadors grana fins que el club no comuniqui la seva marxa de forma oficial.

27 de desembre
El club grana hauria tancat la seva incorporació del mercat d'hivern; es tracta, segons el periodista de Diari de Tarragona, Jaume Aparicio, del davanter de l'Atlètic Balears Jesús Perera.

26 de desembre
Alguns mitjans apuntaven ahir al fitxatge de Calderón pel Cádiz; Calderón és una de les sis baixes que el Nàstic té intenció de donar aquest mercat d'hivern, juntament amb Arriaga, Aarón Bueno, Rodri, Jon Uriarte i Eloy Gila. Per contra, les arribades estarien restringides a tres: dues de possibles són les del lateral Víctor Pereira, actualment a prova i la del punta Perera, després de ser acomiadat de l'Atlètic Balears.

31 d'agost
El Nàstic ha aprofitat també l'últim dia de mercat per acabar de configurar la seva plantilla. Arriba el davanter Arriaga (Guadalajara), hores després que Julio Rico aconseguís la baixa per fitxar per l'Hospi. Amb 23 jugadors en cartera, caldrà veure si Peragón tindrà fitxa o serà un altre jugador qui causi baixa.

18 d'agost

BALANÇ DE PRETEMPORADA
El Club Gimnàstic ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 7 victòries, 1 empat i 1 derrota, 20 gols a favor i 3 en contra. Eloy Gila, Ernest, Fran Vélez i David Haro, tots amb 3 gols, han estat els màxims golejadors grana.

16 d'agost

El Nàstic ha presentat avui les últimes dues incorporacions: Aarón Bueno (Sabadell) i Jon Uriarte (Getafe B).

25 de juliol

Aquest cap de setmana els grana s'estrenaran en un partit d'entrenament davant el seu filial, la Pobla. Ho faran amb la seva darrera incorporació, el gadità Juanjo Bezares (Villanovense), que va ser presentat dimarts.

18 de juliol
El Nàstic segueix perfilant el seu projecte per abandonar la Segona B al més aviat possible i avui ha fet oficial el fitxatge de Dani Quintana, mitjapunta canari de qualitat que prové de l'Olímpic de Xàtiva.

15 de juliol
Demà a partir de les 8 començarà de forma oficial la pretemporada grana amb les revisions mèdiques. 20 jugadors del primer equip estan convocats per iniciar el curs 2012-2013, llista on figuren Julio Rico, Fran Vélez i Eloy Gila, que retornen de les seves cessions. També hi apareixen Rodri, Juste i Peragón, que encara no han resolt la seva situació contractual amb el Nàstic i, de moment, s'hauran d'entrenar amb la resta del grup.

11 de juliol

Dues novetats més al Nàstic: renova el central de Mancor, Pere Mairata, que s'estarà per sisè curs consecutius amb els grana, que avui han tancat la incorporació de l'atacant Joaquín Calderón, provinent de l'Osasuna Promesas.

7 de juliol
El Nàstic ha anunciat la renovació del porter aragonès Rubén Pérez, que complirà la seva vuitena temporada en grana.

25 de juny

El dia que Kiko Ramírez era presentat com a nou tècnic del Nàstic, es pot donar com a gairebé confirmada la quarta incorporació dels grana per l'any vinent: el migcampista extremeny Carlos de Lerma (Leganés). La fitxa del Nàstic és, a hores d'ara, encara provisional pel que caldria no donar-la com a 100% definitiva.

23 de juny
Ahir al vespre el Nàstic va celebrar una Junta d'Accionistes Extraordinària en què el punt més destacat va ser que l'expresident Josep Maria Andreu torna a la primera plana per encapçalar el Consell i dirigir un projecte "ambiciós" que a banda de recuperar el futbol professional pretén dur el Nàstic a Primera en cinc temporades. Una mica agosarat, si se'm permet l'apunt. Més coses: Kiko Ramírez serà presentat dilluns a dos quarts de dotze com a nou tècnic d'un Nàstic que en les propers hores confirmarà els fitxatges de Lucas, Haro i Marcos i que també oficialitzarà la renovació de Xisco Campos. De fet, el central binissalemer ja ha anunciat a Twitter que seguirà a Tarragona per tercer curs seguit. La informació arriba via Tarragona Ràdio i ONAfmTarragona, que han realitzat un gran seguiment de la Junta d'Accionistes.

20 de juny
El Nàstic segueix amb la seva arriscada aposta de tot o res per tornar a la Lliga Adelante la temporada vinent. Després de fitxar David Haro i Lucas Viale amb ofertes econòmiques difícils de superar, ara és el torn de Marcos Jiménez (Sant Andreu), que tal com avançaven aquest matí alguns mitjans tarragonins es convertirà en la tercera incorporació grana sempre i quan l'assemblea de divendres aprovi el projecte pertinent.

19 de juny
Comença a tenir cara el nou projecte del Nàstic en el seu retorn a Segona B. Amb els noms dels riberencs Lucas Viale i David Haro confirmats com a primeres incorporacions i amb Adrià Granell (Albacete) a l'agenda de José Sicart, el que són segures són les baixes d'homes com Tuni, Galindo, Longás o David Valle i la possible continuïtat de Rubén Pérez, Mairata i Xisco Campos. Molt més segures són 8 altes en forma d'ascensos de la Pobla de Mafumet (Sergio López, Joel Coch, Aleix Coch i Ñoño) i retorns de jugadors cedits (Ton Alcover, Fran Vélez, Eloy Gila i Julio Rico). Amb tot, l'assemblea del proper divendres dibuixarà un panorama molt més clar del nou projecte grana de cara al curs vinent.

11 de juny

A manca de fer-ho oficial, fonts del Nàstic ja han reconegut obertament que Kiko Ramírez, que porta dos anys fent història a la Pobla, dirigirà els destins del projecte 2012-2013 dels grana, a Segona B després de vuit temporades al futbol professional.

24 de maig
Com l'Alcoyano, el Nàstic de Tarragona torna al futbol de bronze després de vuit temporades al futbol professional. Des de la distància, la gestió a molts nivells a l'entitat tarragonina suposa un exemple de com no fer les coses en això del món de futbol. Massa indicis com perquè aquest descens a Segona B sorprengui a ben poca gent vist el declivi constant que viu tot un club històric del futbol espanyol. L'any vinent els grana tornaran a l'Estadi: en Lliga no ho feien des de l'any 2002-2003 (perdrien per 2-1 amb un gol de Roberto Navarro al descompte). En Copa, l'any 2005, també perdrien al descompte per culpa d'un gol de Paco Valera. Que segueixi la ratxa, no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada