Etiquetes

1/7/12

Llagostera-Costa Brava



TEMPORADA 2016-2017
4 d'agost
El Llagostera ha fet oficial aquesta setmana el fitxatge del davanter Rafa Jordà, que el curs passat va jugar al Rapid romanès.

8 de juliol
Doble fitxtage d'un Llagostera que incorpora el central Diego Jiménez, que ha jugat els últims dos cursos al Recre i el banda Robert Simón, procedent de l'Espanyol B.

6 de juliol
Nova incorporació del Llagostera, que s'ha fet amb els serveis de l'extrem Rubén Martínez (La Hoya Lorca).

5 de juliol
El Llagostera ha incorporat el defensa Carlos Albarrán, que les últimes dues temporades ha jugat a l'AE Prat. Per contra, dos que no seguiran ja tenen destí: Ríos Reina fitxa per l'Anorthosis xipriora i José Carlos s'incorpora al Nàstic.

1 de juliol
El Llagostera ha fet oficials aquests darrrs dies les incorporacions del porter Pol Busquets (Sporting B), del defensa Valentín Merchán (Sabadell) i del migcampista Marc Martínez (Lleida Esportiu).

27 de juny
L'andalús Álex Colorado, que les últimes tres temporades ha militat al Reus Deportiu (amb el qual va ascendir a la Lliga Adelante), és la primera incorporació del Llagostera-Costa Brava després del descens dels gironins a Segona B.

24 de juny
Aimar i Edu Oriol no vestiran la propera temporada la samarreta de la UE Llagostera-Costa Brava.

17 de juny
El Llagostera ha anunciat fa uns minuts que Pitu Comadevall no continuarà el proper curs al club blaugrana, ja que emprendrà una aventura cap al futbol indi, probablement amb el Pune City.

16 de juny
Més comiats al Llagostera: Tito deixa l'entitat blaugrana després de cinc anys i Samu de les Reyes tampoc no jugarà l'any vinent a Palamós.

11 de juny
Tres baixes al Llagostera, que confirmava ahir divendres que seguirà jugant a Palamós tot i el descens de categoria. Álex Cruz rescindia el contracte a mitjan setmana, mentre que Jordi López i Juanjo Expósito també anunciaven el seu adéu.

2 de juny
Dos cursos haurà durat el somni de la UE Llagostera-Costa Brava al futbol professional. Diumenge a Leganés, els d'Oriol Alsina van consumar matemàticament el seu descens a Segona Divisió B. Són diversos els jugadors que tenen contracte, juntament amb alguns cedits com Nuha, Rovirola, Barnils o Eloy Gila que també podrien seguir a les files dels blaugrana.

TEMPORADA 2013-2014
2 de setembre
Ahir diumenge la UE Llagostera tancava la plantilla amb la incorporació de l'extrem canari Álex Cruz, procedent de la UCAM Murcia.

16 d'agost
La UE Llagostera ha anunciat l'arribada del migcampista vallesà Jordi López, que la temporada passada va jugar al Hoverla Uzhhorod ucraïnès. A més, després de dies de rumors, aquest dijous la UE Llagostera ha fet oficial la baixa de Pere Segarra, que després d'un any al club gironí marxa a la recerca de més minuts. D'altra banda, hem afegit a la fitxa Nuha (Lloret) i Marc García (Vic), que fins ara formen part del Primer Equip.

12 d'agost
Dia d'entrades i sortides a Llagostera. Bé, un que arriba i un que marxa. El central andalús Lobato (Espanyol B) formarà part del conjunt gironí enguany. Per contra, Alberto Manga, exHospi, causa baixa i buscarà el seu futur, si pot ser, en un equip estranger.

7 d'agost
Finalment, Isaac Maldonado no formarà part de la plantilla del Llagostera durant la temporada. Segons ha publicat la pàgina web Gol Cat Maldonado, fitxat dle Vilafranca fa unes setmanes, busca club al futbol català.

3 d'agost
El Llagostera cedeix Toni Cunill, amb contracte per a dues temporades, al Palamós de Tercera Divisió.

25 de juliol
El Llagostera ha anunciat aquest matí la incorporació del davanter oriolà Salva Chamorro, que arriba de l'Atlètic Balears.

16 de juliol
Cinquè fitxatge del Llagostera: arriba el migcampista palmesà Francesc Fullana, que la passada temporada va jugar al Constància.

15 de juliol
Quarta incorporació dels llagosterencs, que han fitxat el jove central osonenc Roger Barnils, que les dues darreres temporades ha jugat a Tercera Divisió amb el Manlleu.

14 de juliol
El Llagostera va fer oficial ahir dissabte l'arribada d'Alberto Manga, que el curs passat va jugar al campió del grup 3 de Segona B: l'Hospitalet.

7 de juliol
A finals d'aquesta setmana, la UE Llagostera es posarà en marxa i ho farà amb els cinc jugadors que estaven pendents de renovació: Barón, Óscar Álvarez, Tarradellas, Eloy Gila i Enric Pi.

4 de juliol
El Llagostera ha anunciat fa poc més d'una hora la marxa d'Àlex Moreno al Mallorca. Tot i que en principi havia de seguir a la plantilla, l'oportunitat única que suposava per al penedesenc el fitxatge per un històric com el Mallorca ha facilitat la seva sortida de Llagostera.

26 de juny
El Llagostera segueix configurant la seva plantilla i fa uns dies va tancar la incorporació del central osonenc Toni Cunill, que aquesta temporada ha defensat la samarreta de la Pobla de Mafumet a Tercera Divisió.

30 de maig
La UE Llagostera acaba d'anunciar el primer fitxatge de cara al curs vinent. Es tracta del davanter vallesà Isaac Maldonado, que enguany ha defensat la samarreta del Vilafranca, de Tercera Divisió. Serà el debut del granollerí a Segona B. Dades personals via La Prèvia FCV.

28 de maig
Pendents de perfilar detalls i assegurada la continuïtat d'Oriol Alsina com a director esportiu, la UE Llagostera és l'equip que més embastada té la plantilla per al proper exercic. Un total de 12 jugadors compten amb contracte en vigor; Barón, Enric Pi, Tarradellas i Óscar Álvarez és més que probable que segueixin; amb el dubte d'Eloy Gila, sembla complicat que Wilfred, Joaqui o els balears Nico i Artabe continuïn a Llagostera

TEMPORADA 2012-2013
29 de gener
Aquest matí hem conegut dues baixes a les files del Llagostera. D'una banda, el central Blanchart marxa al Rubí de Tercera Divisió, mentre que el Girona ha recuperat Marc Serramitja per cedir-lo al Sant Andreu.

25 de gener
Des de fa uns dies el davanter Eloy Gila (Gimnàstic) ja s'entrena amb la resta de companys a Llagostera, el seu nou equip. Per la seva banda una de les dues baixes aquest hivern, Javi González, ha trobat destinacio: el Terrassa FC.

14 de gener
El Llagostera ha anunciat la baixa de Javi González.

31 de desembre
El Llagostera ha tancat l'any amb una gran notícia: el retorn d'Andrés Barón al club blaugrana. L'exjugador de l'Hospi, que actualment es trobava sense fitxa, arriba per cobrir la plaça de Granell.


28 de desembre
El Llagostera ha anunciat que el migcampista Àlex Granell, que arribava aquest estiu procedent de l'Olot, abandona l'entitat gironina per fer via cap al Cádiz, equip que lluita per evitar el descens a Tercera Divisió. Granell fa les maletes després d'haver disputat, en Lliga, 677 minuts en 12 partits (6 com a titular), sense haver marcat cap gol i havent vist una targeta groga i una de vermella.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

La UE Llagostera ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 7 victòries, 4 empats i 2 derrotes, amb 32 gols marcats i 9 d'encaixats. Pitu i Joaqui, amb 5 gols, han estat els màxims golejadors de l'equip d'Oriol Alsina.

26 de juliol

El Llagostera ha tancat aquest migdia el capítol d'altes amb la renovació del porter Wilfred, que finalment seguirà a Llagostera.

22 de juliol
A banda de presentar Ramon Vilaró i Javi Salamero com a nous membres de directiva i cos tècnic, i de mostrar les noves samarretes de la temporada, divendres passat la UE Llagostera també feia oficial la incorporació del defensa arenyenc Adrià Blanchart (Espanyol B).

18 de juliol
Ahir el Llagostera oficialitzava el que Mundo Deportivo avançava el passat cap de setmana: el defensa central Albert Canal (Espanyol B) tornarà a vestir de blaugrana en condició de cedit.

15 de juliol
Segons ha informat Esports Penedès.cat, l'extrem Àlex Moreno, fins ara al Juvenil del Barcelona, ha fitxat pel Llagostera.

6 de juliol
Canvi de cromos al Llagostera. El capità Eloi Amagat agafa la C-65 per recalar al Girona FC de Lliga Adelante, conjunt que dirigirà l'exHospi Joan Francesc Ferrer 'Rubi'. A canvi, els gironins cedeixen al Llagostera Marc Serramitja, que la temporada passada va defensar la samarreta del Badalona.

3 de juliol
21è jugador segur del Llagostera 2012-2013. És l'exHospi Andrés Barón, que seguirà un any més a l'equip d'Alsina i Carrillo després que els llagosterencs n'hagin anunciat la seva renovació aquest migdia.

27 de juny
Més carn a la graella llagosterenca, que segons ha publicat aquest matí Roger Sánchez, ha contractat el central de la Pobla de Mafumet Pere Segarra. Amb passat al futbol formatiu d'Europa, Espanyol, Barcelona i Getafe, Pere es converteix en la desena incorporació, dotze si comptem Xavi Ferrón i David Cano, que a dia d'avui estarien només a prova.

25 de juny

Nou reforç pel Llagostera, ara internacional, com diria Oriol Alsina. És extremeny, té 28 anys i arriba de l'Arandina: Joaquín Flores 'Joaqui' és un jugador de banda dreta, atacant, que aquesta temporada ha fet 10 gols amb conjunt burgalès tot i no haver pogut salvar la categoria. De totes les seves dianes, la més destacable és sens dubte la que va fer a Mendizorroza davant l'Alavés a la 5a jornada.

18 de juny

La Unió Esportiva Llagostera segueix embastant un bon equip de cara al curs vinent i s'ha fet amb els serveis de Josep Maria Comadevall 'Pitu', que les darreres dues temporades ha defensat la samarreta de l'Hospi.

15 de juny
No ho ha fet oficial encara el club, però ahir al vespre Jordi Aumatell (Manlleu), anunciava al seu Twitter la seva marxa del club osonenc per encetar una nova etapa al Llagostera d'Oriol Alsina i Lluís Carrillo. És la tercera incorporació provinent del Manlleu, la segona del dia d'ahir. I és que hores abans el club gironí també publicava l'alta de Xavi Ferrón, de 19 anys. Gironí de naixement, Ferrón va disputar la passada temporada amb el Mallorca de Divisió d'Honor i juga com a extrem dret.

13 de juny

Una entrada i una sortida. L'arribada, cantada des de fa mesos, és la del punta garrotxí Dani Planagumà (Manlleu). La sortida és la de Quim Boadas, que deixa el Llagostera després de 3 temporades.

12 de juny
Una nova baixa de l'Hospi que troba destinació. Després que ahir Prats marxés a Sant Andreu, avui la UE Llagostera ha oficialitzat la contractació de l'exporter riberenc, José Moragón, que es converteix d'aquesta manera en el tercer jugador de Manacor a la plantilla d'Alsina i Carrillo. És la quinzena peça dels gironins, que també han renovat el capità Eloi Amagat: el migcampista complirà la seva quarta temporada consecutiva amb els llagosterencs.

11 de juny

La UE Llagostera ha anunciat la continuïtat d'Oriol Alsina per una temporada més a l'entitat del Gironès. Recordem, però, que és Lluís Carrillo qui figura com a entrenador oficial i qui, per tant, apareixerà a la fitxa de l'equip. D'altra banda també s'ha confirmat el retorn de Javi González, defensa que prové del Manlleu, equip que el va fitxar del Llagostera el passat estiu.

7 de juny
Ja són 12 els jugadors amb què compta el projecte 2012-2013 de la UE Llagostera, un projecte en què a dia d'avui encara no s'ha confirmat la continuïtat del tècnic oficiós fins ara, Oriol Alsina. Aquesta tarda la web oficial del club llagosterenc anunciava la incorporació de Marc Sellarès (Real Unión), que torna a Catalunya després de la seva etapa a terres guipuscuanes. D'altra banda, el migcampista Àlex Granell, que torna a Llagostera després del seu pas per la UE Olot, segons anunciava l'entitat garrotxina a la seva pàgina web.

6 de juny
Una altra baixa a Llagostera, també en punta. És Uri Santos que marxa de l'entitat gironina després de dues temporades. El seu nou destí serà l'Olot.

5 de juny

El Llagostera ha tornat a pescar a Manacor. En aquesta ocasió per 'rescatar' el seu killer, Nico Rubio. El davanter manacorí és la segona incorporació del Llagostera 2012-2013 tal com ahir informava la web Deporte Balear. D'altra banda, en el dia d'ahir l'entitat gironina també donava a conèixer que Albert Virgili i Marc Mas no seguiran a l'entitat després que tots dos jugadors rebutgessin l'oferta de renovació blaugrana.

28 de maig

La Unió Esportiva Llagostera ha anunciat més novetats aquest migdia. Concretament sis: cinc renovacions i una baixa, la de del defensa extremeny Diego Rangel. Al cantó 'continuïsta' hi apareixen el porter hospitalenc Oliver Sánchez, els migcampistes Jordi Masó, Tito Ortiz i Pere Tarradellas, i el davanter Enric Pi. Tots cinc defensaran la samarreta del Llagostera per segona temporada consecutiva el curs vinent.

25 de maig
La Unió Esportiva Llagostera ja anunciat els seus primers moviments de cara a la temporada vinent al seu lloc web. D'una banda, es confirma la renovació de tres peces fonamentals a la defensa de l'equip del Gironès com són Aimar, l'#exHospi Óscar Álvarez i Marc Vallhonesta, 'Vallho'. Amb ells hi haurà un nou company: es tracta del central balear Alfonso Artabe (Manacor) que segons anunciava ahir futbolbalear.com, ha firmat pel conjunt llagosterenc. En el cantó negatiu hi ha David Costa i Marc Plaja, que per diferents motius abandonen la disciplina del conjunt que un any més dirigiran Oriol Alsina i Lluís Carrillo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada