Etiquetes

1/7/12

Ontinyent


TEMPORADA 2013-2014
1 de febrer
Dia frenètic a l'Ontinyent, que a darrera hora va tancar les arribades del defensa Abenza (Alcoyano) i del migcampista José Manuel Hermosa, que es trobava sense equip.

31 de gener
L'Ontinyent concedia ahir la baixa al davanter Antonio Trujillo, que marxa al Barakaldo.


29 de gener
L'Ontinyent ha cedit el seu central Fran Giménez al Jove Español de Tercera Divisió fins a finals de temporada.


23 de gener
Ahir va debutar a Sant Andreu la darrera incorporació de l'equip de Nino Lema. Parlem del defensa cantàbric Borja García, fins ara a la Peña Deportiva.

18 de gener
El Benicadell Esportiu publicava fa una estona el nom de la setena baixa de l'Ontinyent en aquest mercat d'hivern. Es tracta del central Raúl Muñoz, tot un històric del club de la Vall d'Albaida.

10 de gener
Finalment, Francesc també causa baixa d'un Ontinyent que ahir dijous anunciava la incorporació del porter canari Jordán Lorenzo.

9 de gener
El Benicadell Esportiu anunciava ahir dues baixes més a les files de l'equip de Nino Lema. Abandonen l'Ontinyent Vicente Flor, que podria tornar a l'Alzira, i Gozalbo, encara sense destinació.

6 de gener
L'Ontinyent és, fins ara, el gran animador en aquesta reobertura de mercat. Els valencians han fitxat el porter Unai Alba (sense equip), el defensa Dani Fernández (Alcoyano), el pivot organitzador Cervera (Écija) i l'atacant Jaime Jornet (Yeclano Deportivo). Per la seva banda han concedit la baixa a Huertas, Alberto Botella i Jonathan, però homes com Francesc, Vicente Flor o Oskar Martín sonen per ampliar la llista de marxes.

17 de setembre
Canvis a l'Ontinyent un cop iniciada la temporada. Héctor Camps i Tasio han causat baixa, però els de Juan Moreno s'han reforçat amb l'arribada del migcampista Juanjo Pereira (Alcoyano), d'un altre migcampista com és Barril (Real Madrid C) i del menut davanter murcià Nico, que l'any passat va jugar al Tenerife.

30 d'agost
Dia de novetats ahir al Clariano. Els ontinyents anunciaven la marxa de tres jugadors: el defensa Salva Mora, el migcampista Javi Ribelles i el punta Cheikh Saad. Per contra, Juan Moreno comptarà amb els serveis d'un central amb experiència a la categoria com és el valencià Fernando Martín, que l'any passat va jugar al Cartagena.

FI DE PRETEMPORADA
8 Partits Jugats: 5 victòries, 2 empats i 1 derrota. 15 gols marcats i 7 d'encaixats. Màxims golejador: Antonio Trujillo, amb 3 gols.

18 d'agost
L'Ontinyent ha tancat la seva plantilla amb l'arribada del davanter guipuscoà Oskar Martín, que fa unes temporades va ser amb l'Alicante i que els últims dos cursos ha jugat al Sestao River.

8 d'agost
D'una banda, l'Ontinyent feia oficial fa uns dies l'arribada de Francesc Borràs (Gandia) i Mauro Melo (Eldense), jugadors que van forma part del Gandia la temporada 2011-2012. D'altra banda, el club del Clariano ha emès un comunicat desmentint la informació que apunta a la marxa de Vicente Moscardó al Salamanca Athletic.

25 de juliol
Ahir l'Ontinyent feia oficial una nova incorporació, la del migcampista valencià Vicente Moscardó, que arriba procedent del Real Unión.

18 de juliol
Nova alta a l'Ontinyent, que es fa amb els serveis del central castellonenc Ángel Ortega, que el passat curs va quedar-se a les portes de l'ascens a Segona B amb l'Alzira. Per contra, el migcampista de l'Olleria Jorge Corella no fitxarà pels de la Vall d'Albaida.

11 de juliol
L'Ontinyent segueix reforçant la seva plantilla i entre ahir i avui ha anunciat dues incorporació i una renovació. Seguirà (i serà la sisena temporada) Kikín, mentre que arriba procedent del Teruel el mallorquí Antonio Trujillo. Tots dos aportaran pólvora a la zona d'atac de l'equip de Juan Moreno. Fa uns minuts, l'Ontinyent anunciava el fitxatge del migcampista Vicente Gozalbo (Catarroja).

8 de juliol
L'Ontinyent ha fet públic que dema presentarà dues noves incorporacions. Es tracta del porter Vicente Flor (Alzira) i del migcampista Jorge Corella, que la passada temporada va ser un dels homes més destacats al Yeclano Deportivo.

5 de juliol
Inici mogut a l'Ontinyent, que dels 13 jugadors que té actualment en plantilla només en manté 3 del curs passat: Jonathan, Berna i Paco Sáez. La resta, 10 incorporacions de les quals només una, Cheikh, va jugar l'any passat a Segona B. La llista d'arribades la formen Fran Giménez (Atlético Saguntino), Héctor Camps (Muro), Huertas (Muro), Salva Mora (Crevillente), Alberto (Muro), Álex Pereira (Catarroja), Tasio (Muro), Cheikh (Yeclano Deportivo) i David Verdú (Alzira). Tots ells s'afegeixen al paterner Javi Ribelles. Bona part de les dades extretes de la web de l'Ontinyent CF.

26 de juny
Fa uns dies l'Ontinyent va presentar el seu nou tècnic, Juan Moreno. Nou perquè no hi era l'any passat, ja que aquesta serà la tercera etapa del tècnic valencià al Clariano (93-94 i 00-01, eren les anteriors experiències). Moreno ve d'entrenar durant 6 temporades al Muro, amb qui va fer playoff d'ascens a Segona B fa dues temporades. Ahir, el Benicadell Esportiu anunciava la primera incorporació: el migcampista creatiu Javi Ribelles (Ribarroja).

28 de maig
Pendents de l'assemblea que tindrà lloc properament, el que ja és un fet és que John Clarkson no dirigirà l'Ontinyent la temporada vinent. Caldrà veure, a més, si això també afecta el futur de l'entitat de la Vall d'Albaida davant la retirada de l'aportació econòmica de l'escocès.

TEMPORADA 2012-2013

30 de gener
Aquest dimecres s'hauria de fer oficial l'arribada del davanter manxec David Hervás Valdivia, Valdivia, que arriba a l'Ontinyent procedent del Puertollano de Tercera Divisió. Davanter de 22 anys que fitxa pels valencians tal com confirmava ahir a la tarda a Onda Cero Puertollano.


25 de gener

Ahir, el club ontinyentí anunciava l'arribada de Jon Uriarte, procedent del Nàstic de Tarragona. El mateix dia que també feia oficial la marxa del defensa Chupi (331 minuts, 6 PJ i 1 gol).

14 de gener
Fa uns dies, el club de la Vall d'Albaida va anunciar la marxa de Sergi Guardiola, fitxat pel Getafe B.

8 de gener
Ahir al vespre, l'Ontinyent anunciava la seva segona incorporació en aquest mercat d'hivern. Es tracta del lateral Manu Micó, que actualment era a prova amb l'Alavés després de ser acomiadat del Recreativo la primavera passada.

27 de desembre
El club de la Vall d'Albaida ha anunciat la rescissió del contracte del davanter canari Jefté Betancor, que deixa l'equip blanc-i-negre havent jugat tan sols 147 minuts (6 partits -1 de titular, 0 gols).

26 de desembre
El davanter madrileny Hugo Salamanca s'ha convertit en el primer reforç de l'Ontinyent de cara a la segona volta. Salamanca, de 28 anys, arriba al quadre valencià provinent del Guijuelo del grup 1 de Segona B i ha estat ell mateix, via Twitter, qui ha confirmat el seu fitxatge per l'equip de John Clarkson, que ja compta amb un dels golejadors que tant havia demanat.

20 de setembre
Posem al dia la plantilla de l'Ontinyent després que fa uns dies el club de la Vall d'Albaida confirmés el fitxatge del defensa madrileny Yuma, procedent del Salamanca. Els valencians comptaven amb una plaça lliure després de la marxa del defensa Álex Gigante. A més, imatges actualitzades via web de l'Ontinyent CF.

23 d'agost
L'Ontinyent ha tancat la seva plantilla amb el fitxatge de Carlos Tornero, interior dret provinent de l'Eibar. Els de la Vall d'Albaida ho han fet oficial aquesta mateixa tarda.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

L'Ontinyent CF ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 3 victòries, 2 empats i 2 derrotes, 8 gols a favor i 6 en contra. Fran Moreno, amb 4 dianes, màxim golejador de l'equip de John Clarkson.

16 d'agost

L'Ontinyent acaba d'anunciar el fitxatge d'Antonio Ayala (Salamanca).

14 d'agost
L'Ontinyent, que aquesta tarda disputa un nou partit de preparació a Novelda, ha fet oficials les incorporacions del migcampista tarragoní Ton Alcover (Llagostera) i del davanter Jefté Betancor, provinent de l'Hércules B i que ja duia setmanes entrenant a les ordres de Clarkson.

11 d'agost

L'Ontinyent feia oficial fa uns dies el fitxatge de Martin Jones, defensa anglosaxó provinent del Gwalchmai gal·lès.

2 d'agost
L'Ontinyent, que ha anul·lat el partit previst per aquest dijous al Clariano enfront el Benigànim, ampliava la seva plantilla en els darrers dies amb la renovació de Diego Alegre i els fitxatges de Chumillas (Dénia) i Gascón (Guijuelo).

25 de juliol

L'Ontinyent de John Clarkson obrirà foc aquesta pretemporada davant el seu filial. I ho farà amb dos fitxatges oficials més: el del central Chupi (La Roda) i del mitjapunta Sergio Guardiola (La Nucía).

22 de juliol
L'Ontinyent segueix fent camí i a finals de setmana tancava tres bones incorporacions per seguir augmentant la qualitat del planter. Clarkson comptarà així amb Rubén Gómez, extrem del Dénia, amb Borja Lázaro, davanter del Noja i amb Fran Moreno, que procedent de l'Olímpic viurà la seva tercera etapa a Ontinyent.

19 de juliol

Ahir quatre, avui cinc. L'Ontinyent, com l'au fènix, ha renascut amb més il·lusió que mai després de veure l'infern ben a prop i segueix modelant el seu projecte 'Clarkson'. Ho ha fet ampliant la plantilla amb un clar sabor de la casa: segueixen Kikín (5a temporada) i Raúl Muñoz (6a), torna David Rangel (Alavés), que ja va estar-s'hi dues temporades abans de marxar a Castelló. I també torna Paco Sáez, ontinyentí, format a l'escola i que aquesta temporada defensava els colors del Muro a Tercera Divisió. A més, també ha fet oficial la incorporació del defensa de la Costera, Berna Ballester, procedent del Gandia.

18 de juliol
L'Scottish Ontinyent de John Clarkson s'acaba de posar en marxa sobre la gespa artificial del Clariano i acaba de fer oficials les incorporacions de Jonathan, Álex Gigante, Chavero i Romero, tots quatre procedents del Catarroja.

23 de juny
I al final, ha sortit cara. De moment. L'Ontinyent CF seguirà a Segona Divisió B després que a l'Assemblea General celebrada aquest matí a la Societat de Festers del Santíssim Crist de l'Agonia de la capital de la Vall d'Albaida. En aquesta cita, els socis presents han donat el vist-i-plau a l'acceptació de l'oferta del grup inversor encapçalat per John Clarkson, actual entrenador del Catarroja, per fer-se càrrec de l'àrea esportiva i injectar una quantitat econòmica important per, d'una banda, eixugar bona part del deute contret amb els jugadors i evitar el descens de categoria via AFE i, de l'altre, crear el nou projecte, de pressupost reduït, amb el qual Clarkson tractarà de mantenir l'Ontinyent a Segona B.

Un personatge curiós, aquest John Clarkson. Escocès de 55 anys i resident a Xàbia, com a jugador va ser a prova amb l'Arsenal, i ara repeteix una aposta ja realitzada amb el Benissa, el Crevillente i el Catarroja al futbol valencià, però que ja havia iniciat al futbol anglès en diversos equips de 'Non League football' de Cornualles, East Anglia i la zona de Londres. En aquests equips va aconseguir èxits importants dins de la seva modèstia i, fins i tot, va plantar-se a les semifinals de la FA Vase l'any 2007 a les ordres de l'Ipswich Wanderers, fins que l'AFC Totton els va privar d'una històrica final al nou Wembley. Futbol a banda, I és que Clarkson és des de 2005, i juntament amb la seva dona Susan Ann, propietari d'Amber Care, una de les empreses britànques més importants en el sector de la cura de persones amb discapacitats físiques i mentals.

Info de l'Assemblea via Aficionats de l'Ontinyent i Manolo Soler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada