Etiquetes

1/2/12

Resum del mercat d'hivern al grup 3

Ahir a les sis de la tarda es tancava de forma oficial el mercat d'hivern 2012 a totes les lligues i divisions; també, evidentment, en un grup 3 de Segona Divisió B on com ja és habitual s'ha viscut un dia de bojos. Un gener que començava tranquil i marcat per la crisi com a excusa per no fitxar i que, al final, ha desencadenat en un dimarts frenètic en què s'han concretat (o no), aquelles operacions que s'han anat mastegant durant dies i setmanes. A l'Hospi, finalment, només hi arriba el davanter tarragoní Juan Antonio Osado (UD Logroñés), tot i que no era l'únic nom. Jugadors de renom com són Aarón Bueno (Sabadell) o Cristian Hidalgo (ex de l'Hércules o el Deportivo) eren opcions clares pels riberencs i que finalment, per diferents motius (alguns aliens a l'entitat) no s'han pogut confirmat. Tampoc s'ha concretat l'operació d'Oriol Torres, porter del Sabadell que alguns mitjans van anunciar riberenc amb excés de precipitació ni la de Borja Sánchez, migcampista de la Ponferradina que també era a l'agenda riberenca. A continuació, un repàs als moviments que ens ha deixat aquest 'mercato' d'hivern al grup tercer de Segona B.

Andorra

Després que l'entitat minera destituís Pascual Sanz després de perdre a Llagostera (2-0) i contractés Gori Silva, l'Andorra ha tancat les incorporacions del porter Dani Miguélez (Poli Ejido), del migcampista Adrián Barba (Guijuelo) i del davanter Edu Silva (Roquetas), fill del tècnic de l'Andorra. En el capítol de baixes, han marxat Jorge Pina (Panionios) i Goran Drulic.
Repassa la plantilla de l'Andorra

Atlètic Balears
A la Via de Cintura han esperat fins a darrera hora per tancar la incorporació d'un migcampista ofensiu de categoria superior que no ha acabat arribant. El 'toc final' ha estat el nigerià Stanley Ohawuchi (Heartland), de 20 anys i que ocupa la posició de mitjapunta.
Repassa la plantilla de l'Atlètic Balears

Badalona
Finalment el Badalona només ha realitzat la incorporació del jove davanter Ignasi Dalmedo, de 19 anys i provinent de l'Sporting Mahonés. Si no hi ha hagut novetats d'ultimíssima hora, Goikoetxea seguirà d'escapulat tot i que el club va anunciar fa setmanes que no comptava amb els seus serveis: tot un exemple de previsió.
Repassa la plantilla del Badalona

Dénia
Els de la Marina Alta han estat un dels clubs més actius en aquest mercat d'hivern i han tancat un total de set incorporacions. Han arribat 4 mexicans: el defensa Rojo de la Vega (San Luís) i els migcampistes Fajardo (Tampico Madero), Lalo Arce (Atlante) i Luís Arce (Puebla FC). També ha arribat el davanter marfileny Daho i dos migcampistes espanyols: Iván Ruiz (Ávila) i Germán Sáez, que arriba cedit pel CD Tenerife. Les úniques baixes confirmades han estat les de Jordi Blázquez, que marxa a La Roda, i la de Nahuel, que ha fitxat pel Requena de Tercera Divisió.
Repassa la plantilla del Dénia

Gandia
La primera arribada va ser a la porteria, on el mallorquí Gerardo (Melilla) va arribar per paliar la baixa de Reguero. Les altres tres incorporacions han estat d'homes atacants: Dennis Nájera va arribar provinent de l'Alavés i el màxim golejador del grup murcià de Tercera, Sergio Piñol (Mar Menor), també va fitxar pels gandians. La mala sort, però, va voler que el davanter d'Elx es lesionés de gravetat fa 10 dies (encara no es coneix l'abast de la seva lesió); en conseqüència, els d'Óscar Fernández van recórrer al davanter francès Philippe Toledo (Ceuta) per suplir la baixa de Piñol. A última hora també es confirmava l'arribada (cedit), de Dani Fernández, migcampista de l'Alcoyano de Lliga Adelante, així com la del davanter malià Oumar Diaby, procedent del Madridejos. Per contra, en els darrers mesos han marxat Alonso (Catarroja), l'esmentat Reguero, Oncina, Maxi Timpanaro, Nacho Verdés i Kiko Lacasa, que dilluns anunciava que abandonava la pràctica del futbol professional.
Repassa la plantilla del Gandia

Huracán
L'Huracán ha tancat tres incorporacions en aquest mes de gener. La primera, la del davanter Rufino, que arriba procedent del Burgos (on, per cert, estan força contents per la seva marxa). Ahir, a darrera hora, es confirmaven dos fitxatges més: els migcampistes Fran Cortés (Poli Ejido) i Luís Ángel (Melilla), vestiran la samarreta de l'Huracán, que deixa sense fitxa Tejera (lesionat) i Cristian. Abans, el camerunès Omgba fitxava pel Girona FC i Cabezas també abandonava la disciplina del "tercer equip de València".
Repassa la plantilla de l'Huracán

Llagostera
Els gironins van ser els primers a fer els deures amb les incorporacions d'hivern. Van aprofitar la sagnia de l'Sporting Mahonés per incorporar el porter hospitalenc Oliver Sánchez i el migcampista Ton Alcover. Tot i la voluntat de voler reforçar la davantera, finalment la recuperació de Virgili serà el millor reforç pels llagosterencs, que han donat la baixa a Àlex Ruiz (Prat) i a Samuel Bayón (Orihuela).
Repassa la plantilla del Llagostera

Lleida Esportiu
En un mes marcat pels primers rumors d'impagaments i de certes males arts per fer fora els jugadors que no interessaven (o els que cobraven més de la plantilla), el Lleida Esportiu ha apostat per jugadors de la terra per remodelar la plantilla. Així, el binefarenc Carlos Barreda (Sporting Mahonés), Genís Serra (Sporting Mahonés), i el davanter exBenavent i UE Lleida, Cheikh Saad reforcen l'equip d'Emili Vicente, que per contra perd Ballesteros i Méndez Canario, que marxen a Leganés i el jove defensa Genís Serra, que estarà cedit al Binèfar.
Repassa la plantilla del Lleida Esportiu

Mallorca B
Poques novetats al filial mallorquinista, que tan sols ha donat "d'alta" el migcampista Alberto López, ja recuperat de la greu lesió que es va fer a finals del curs passat i que dissabte ja va tornar a vestir-se de curt davant del Manacor (4-2). L'entrada d'Alberto López ha provocat la marxa del punta Manu Reina, que ja de per sí no comptava amb massa minuts i que acabarà la temporada cedit a l'Alcúdia de Tercera Divisió.
Repassa la plantilla del Mallorca B

Manacor
Un altre mallorquí que no ha tocat gairebé res: el CE Manacor. Els de Llevant només han fet una incorporació... d'un altre jugador manacorí. El davanter Sergi Garcia Mut, germà del capità del Manacor David Garcia fitxava pel Manacor després del seu pas pel Vila-real. Dissabte ja va jugar els 90 minuts amb els de Xavi Ferriol (debutava 6 dies abans contra l'Olímpic, tal i com apuntava el company Manolo Gol -gràcies-) amb un gol als cinc minuts de partit i errant un penal als 90' que hagués suposat l'hipotètic empat a 3 a Son Bibiloni.
Repassa la plantilla del Manacor

Olímpic
Els de Costera han estat un dels dos únics equip que no ha realitzat cap incorporació en aquest mercat d'hivern. Ni altes ni baixes: els de Toni Seligrat acabaran la temporada amb una plantilla que, tot i el bon rendiment, es preveu excessivament curta.
Repassa la plantilla de l'Olímpic

Ontinyent
L'altre és l'Ontinyent. Resultava difícil que amb els problemes econòmics existents entrés algun jugador nou, però potser ha sorprès encara més que cap dels jugadors hagi deixat la capital de la Vall d'Albaida tot i els problemes institucionals. Malgrat tot, les baixes per lesió i sancions llasten de forma important l'equip de Roberto Granero partit rere partit.
Repassa la plantilla de l'Ontinyent

Orihuela
Finalment, l'Orihuela ha fet un intercanvi de peces a mesura que anaven sortint jugadors. No s'ha concretat en sortida l'interès del Mestalla pel seu central, Carlos Delgado. Pero Cases (Cádiz) i Teo (Oviedo) si han fet les maletes per abandonar la disciplina d'Asier Garitano. En el seu lloc han arribat d'una banda el basc Adrien Goñi, un dels damnificats de l'Sporting Mahonés i, de l'altra, l'exHospi Samuel Bayón, baixa al Llagostera.
Repassa la plantilla de l'Orihuela

Reus
L'única novetat aquest mes de gener a Reus ha estat l'adéu de Jorge Díaz, enrolat des de fa uns dies a la disciplina de l'Espanyol B. Els roig-i-negres, proper rival de l'Hospi, no li han buscat/trobat substitut a l'ex de l'Amposta.
Repassa la plantilla del Reus

Sant Andreu
Moviments a l'equip de Piti Belmonte. El lateral dret Álex Fernández (Cornellà) ha arribat per cobrir la baixa de l'eivissenc Enric Tarrés; Toni Vela (l'Hospitalet) substituïrà Héctor, que marxa cedit al Santboià mentre que l'arribada del gavanenc Édgar obeeix a la baixa de Marcos Jiménez per lesió, almenys durant els propers dos mesos. Aquest arribada provoca que el davanter Ángel Fernández, que finalment no ha trobat destinació es quedi sense fitxa amb els andreuencs en aquesta segona volta.
Repassa la plantilla del Sant Andreu

Teruel
A Terol semblaven bufar vents de canvi, en part provocats per la fràgil economia del club mudéjar (amb una partida d'ingressos via socis inferior a l'esperada) i que al cap i a la fi ha impedit l'arribada de nous jugadors. Per contra, l'única baixa ha estat la del díscol Gerardo Carrera, que amb només un gol en aquesta primera volta ara marxa al CD Toledo del grup 1 de Segona B.
Repassa la plantilla del Teruel

València Mestalla
El filial valencianista només ha realitzat una incorporació, la de l'interior esquerre valencià Omar Monterde, format al planter del Levante i que aquesta temporada defensava els colors de l'Alcoyano a la Lliga Adelante.
Repassa la plantilla del València Mestalla

Zaragoza B
Finalment han estat quatre les incorporacions del filial blanquillo en aquest mercat d'hivern. Els dos primers, els defenses Fran González (Lucena) i Juan Ignacio San Román (San Lorenzo de Almagro) van debutar diumenge contra l'Hospi. Ahir, darrer dia d'operacions, els aragonesos van tancar les entrades de Marc Mateu (Levante) i del davanter Enrique Carreño, que jugava al Diósgyöri d'Hongria. Han fet les maletes dos jugadors: Oriol Ricarte ha marxat al Deportivo B i l'altra baixa, almenys d'acord amb el llistat de la Federació Aragonesa de Futbol, seria la de l'israelià Ness Zamir.
Repassa la plantilla del Zaragoza B

Sporting Mahonés
Avui dimecres, abans de la roda de premsa de l'ínclit Paco Segarra a les instal·lacions de Bintaufa, l'Sporting Mahonés ha emès un comunicat en què anunciava que no viatjarà a Paterna per enfrontar-se aquest diumenge al València Mestalla. Això resultaria en una segona incompareixença i la consegüent exclusió del campionat. A manca de confirmació, tots els partits que s'havien de jugar a partir del que els menorquins van perdre per 6-0 a Sant Andreu es tancaran amb derrota de l'Sporting per 0-2 ó 2-0 i amb els tres punts, evidentment, pel rival de torn. A l'enllaç teniu les destinacions dels jugadors que fins ara formaven part de l'Sporting Mahonés. Si coneixeu l'equip on jugaran els jugadors que falten, anirem actualitzant.
Repassa les destinacions dels exjugadors de l'Sporting Mahonés

1 comentari:

  1. Bienvenido sea, el nuevo fichaje, y A PONERSE LAS PILAS LO ANTES POSIBLE, QUE FALTA NOS HACE con urgencia.

    ResponElimina