Etiquetes

25/3/12

Una altra oportunitat perduda. Una altra | UE Sant Andreu 2-1 CE l'Hospitalet

Això del futbol és l'hòstia en patinet. I deu ser per això que ens enganxa, especialment quan es de debò. Que pel que fa al joc i a la majoria de resultats, la segona volta que s'està marcant l'Hospitalet és per oblidar, més o menys hi podríem estar d'acord. Més dubtós, tot i que un servidor ho creu, seria que quan l'Hospi ha millorat les pobres prestacions ofertes, el resultat no ha acabat d'acompanyar. Derrota a Manises en un bon partit fins l'expulsió de Craviotto, bon partit a Llagostera tot i l'expulsió d'Osado i bon partit avui a Sant Andreu tot i el desencert. O gràcies a ell? L'Hospi ha perdut el novè partit de la temporada lluny de l'Estadi per 2-1 però ha donat algun motiu més dels habituals per ser positius. L'equip ha generat més ocasions que de costum (fet que, d'altra banda, tampoc resultaria massa complicat), però ha estat realment desencertat en les diverses accions de perill de què ha disposat. També n'ha tingut un Sant Andreu que ha fet treballar de valent Craviotto, un Sant Andreu que amb la seva proposta futbolística també ha propiciat una versió millorada d'un Hospi que no ha sabut aprofitar aquesta 'invitació del rival'. En definitiva, una altra ocasió perduda. Una altra.

En un partit que començava amb les novetats a l'onze de Peque (amb Hammouch a la grada amb molèsties) i sense Pol Llonch ni Castaño, que deixaven el seu lloc a l'onze i a la convocatòria a Osado i a Manel Viale. Les novetats haurien estat gairebé de més si el Sant Andreu hagués estat més encertat en els dos primers minuts de partit, quan Carlos Craviotto intervenia de forma brillant en una rematada escorada de Quim Araujo que marxa a córner (1') i en un cop de cap franc de Luís Blanco (2'). La resposta, de Lucas Viale, arribava pocs minuts després en un llançament de falta des d'uns 30 metres que Morales atrapava entre cames (4'). Amb el pas dels minuts, l'Hospi s'ha fet amb el control de la pilota sense que els locals renunciessin a l'atac, ni molt menys. Amb tot, Pitu era a punt de sorprendre Morales clavant-li una vaselina a contrapeu que el meta andreuenc enviava a córner (17'). També Morales brillaria instants després anticipant-se a David Haro quan aquest es disposava a rematar un mà a mà amb l'ex del Terrassa (20').

Però coses del futbol, quan millor estava l'Hospi una acció en banda esquerre s'iniciaria amb una cursa i posterior centrada al primer pal d'Arnau Tobella i una rematada a boca de canó d'Édgar, que obria el marcador i s'estrenava com a golejador al Sant Andreu (25'). El gol l'acusava l'Hospi en forma de defalliment moral, crisi que els locals no sabrien aprofitar tot i les ocasions d'Arnau Tobella (28') i de Quim Araujo (30'), que tornarien a fer lluir Craviotto. Amb el pas dels minuts, l'Hospi recuperaria sensacions però seguiria desaprofitant ocasions. Com la de Prats, desencertat en un intent de vaselina davant Morales (31'). Com la de Cirio, després d'un rematar de cap ajustat al pal un córner picat per Prats al segon pal (39'). Però sobretot, com la d'Haro, que es plantava sol davant Morales després d'una bona associació amb Pitu i rematava als núvols quan ho tenia tot per fer pujar el gol de l'empat a l'electrònic del Narcís Sala (42').

La represa començava amb un Sant Andreu ambiciós, amo i senyor fins al minut 55 tot i no gaudir de clares ocasions. L'Hospi, però, va respondre amb seguretat i, amb un avís previ de David Prats amb un xut que Morales blocava sense problemes (56'), no trigaria a igualar el matx en una bonica jugada trenada entre Dani Guillén i Sergi Cirio, que acabaria amb una passada de la mort cap a Pratigol, que després d'un retall i de ser travat per un rival, aconseguia rematar i enviar la bola a la xarxa, lluny de l'abast de Morales (57'). Per desgràcia riberenca, el dotzè gol a la Lliga de Prats tindria poc efecte. Tot just els tres minuts que trigaria Arnau en culminar una contra massa fàcil pel quadre local amb un xut creuat que, un cop superat Craviotto, duia el deliri a les grades poc poblades del Narcís Sala (60'). Calia reaccionar, i Vinyals va optar per arriscar (fet no massa habitual) amb l'entrada de Pedraza, Aday i Coro, per Osado, Rubén García i un David Haro sense benzina a la segona meitat.

Precisament el més petit de la classe havia tingut una ocasió magnífica just abans d'abandonar el camp, fruit d'una cavalcada de Cirio en banda esquerre, centrada al segon pal i rematada en planxa de l'extrem vallesà que no significava el 2-2 de forma, diríem, incomprensible (70'). Abans, cal dir-ho, Édgar també havia tingut la pràctica sentència en una mitja volta a l'interior de l'àrea gran que Craviotto blocava sense majors complicacions. Dues ocasions que donarien pas a un final elèctric, amb un Hospi que monopolitzava el control del partit i un Sant Andreu que aprofitava les contres per explotar els riscos d'un Hospi bolcat a l'atac. Poques ocasions més a banda d'un bon xut de Coro des de la frontal que aturava Morales (79') en un rush final marcat per les pèrdues (comprensibles) de temps dels locals i per l'expulsió de Manel Viale en un remake de la doble groga d'Osado a Llagostera. Vuitena expulsió a la Lliga per un Hospi que veia com les minses opcions de puntuar acabaven d'esvair-se.

FITXA TÈCNICA

UE SANT ANDREU: Morales, Fran Grima, Rubén Canelada, Moyano, Dídac (Borja, 67'), Carroza, Marc Martínez, Xavi Jiménez, Luís Blanco (Arnau Tobella, 19'), Quim Araujo i Édgar (Nakor, 85').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Dani Guillén, Manel Viale, Lucas Viale, Rubén García (Aday, 63'), Osado (Marc Pedraza, 60'), Cirio, David Haro (Corominas, 71'), Pitu i David Prats.

Gols: 1-0 Édgar (25'); 1-1 David Prats (57'); 2-1 Arnau (60').

Àrbitre: Juan Luís Pulido Santana (Las Palmas). Ha amonestat els locals Fran Grima (6'), Dídac (43'), Arnau (55'), Édgar (73') i Marc Martínez (87') i el visitant Aday (78'). Ha expulsat Manel Viale per doble groga (76' i 90').

Incidències: partit de la 31a jornada de Lliga disputat a l'estadi Narcís Sala davant d'uns 600 espectadors. Matí assolellat i bona temperatura per jugar a futbol. A l'Hospi, Moragón i Manel Gómez han completat la convocatòria.

4 comentaris:

  1. Ya es hora de pensar que jugadores a pesar de tener oportunidades no las aprovechan, y que jugadores si, aunque tengan pocas, HAY QUE DAR CONTINUDAD A QUIEN LO HACE BIEN Y PROBAR OTRAS OPCIONES SOBRE QUIEN NO ESTA TAN ACERTADO.

    Como siempre en el centro de campo falta equilibrio hay pivote y creador pero no un jugador duro y fuerte que de consistencia como POL LLONCH O MANEL GOMEZ, para ello habria que jugar con un delantero menos por el centro, a mi entender DAVID PRATS Y OSADO se estorban o juegan muy juntos.

    FELICITAR A DANI GUILLEN que cada vez se le ve mejor, Y SOBRE TODO ANIMARLE A QUE PRUEBA DE SUBIR MAS LA BANDA, seguro que puede ayudar mucho al equipo ofensivamente, calidad la tiene.

    TOCA COMO CADA DOMINGO HACERNOS FUERTES EN NUESTRO ESTADIO, lo unico que el rival este domingo es de entidad, aunque no este atravesando su mejor momento. Necesitamos remar todos: aficion, entrenador, jugadores, etc...
    pero bueno, hay que ser positivos, la VUELTA DE CIRIO nos ha ayudado mucho, hace un trabajo ejemplar e importantisimo.

    A SEGUIR LUCHANDO, TRABAJAR DURO ESTA SEMANA, Y A PONERSE LAS PILAS PARA EL DOMINGO, que nadie se vaya de rositas, que hay que estar al 110 por ciento este domingo.

    ¡¡¡ SIEMPRE DEL HOSPI ¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Una duda. La expulsión fue de Viale pero de Lucas no de Manel no?

    ResponElimina
  3. No, es de Manel Viale, que havia vist groga abans ja. Quan l'expulsen Dani Guillén corre darrere seu per fer-lo marxar ràpid del camp.

    ResponElimina
  4. Cert! Es de Manel que duia el 4. Gràcies!

    ResponElimina