Etiquetes

28/4/12

Victòria amb intriga | CE l'Hospitalet Juvenil A 1-0 UE Cornellà B

Abonats al patiment. Fa dues setmanes els patrons dels partits del Juvenil A i del Primer Equip van ser gairebé pastats en només 24 hores de diferència. Avui, els de Robert Cuesta han fet un altre pas important per mantenir intactes les opcions d'ascens en un partit més complicat del previst davant d'un Cornellà B que ha sortit d'inici amb 7 homes del primer juvenil, que fa dues setmanes finalitzava la competició a Divisió d'Honor. L'estratagema no li ha sortit bé a Diego Morata, que ha vist com el seu equip no ha portat perill a la porteria de Roger Cabezas mentre que l'Hospi, clarament de menys a més, ha aconseguit el gol del triomf al minut 90 després que el capità, Alan Liesegang, recollís el rebuig del porter després d'una pena màxima llançada per Héctor Poncelas (veure vídeo). El penal, clar, el rebia un Pedro Bilbao que ha tornat a erigir-se en el pal de paller de l'atac riberenc, secundat avui per un bulliciós Álex, molt actiu a la segona part en banda esquerra. Amb aquest marcador l'Hospi se situa tercer a l'espera del que faci el Sant Andreu dimarts vinent al camp del Figueres.

En una primera meitat marcada pel respecte, les ocasions han brillat per la seva absència tot i que l'Hospi ha buscat dur el pes del partit. No ha estat fins al minut 40, però, que els riberencs haurien pogut obrir el marcador després d'una bona centrada de Poncelas que ni Pedro Baena ni Over han aconseguit enviar al fons de les malles (40'). A la represa, la dinàmica ha seguit pel mateix camí tot i l'entrada d'homes com Iván Salvador i Xavi Torrent. Amb tot, el Cornellà B ha seguit espès de mig del camp en amunt per la bona tasca defensiva d'un Hospi que hauria pogut obrir el marcador en una bona acció individual d'Álex, però el xut de l'extrem riberenc s'estavellava a la xarxa lateral (72'). Amb el pas dels minuts l'Hospi anava apretant i Pedro Bilbao gaudiria d'una claríssima acció amb una centrada enverinada que entre el porter visitant i el pal aconseguien que marxés a córner (84'). El mateix Pedro Bilbao, brillant un cop més, seria l'iniciador de la jugada decisiva, marxant per velocitat del defensa i forçant el clar penal que acabaria amb el central del Cornellà B als vestidors. La continuació la sabeu: llançament que falla Poncelas i rebuig que recull Alan per 'fer justícia' (amb totes les cometes que calgui) al marcador.

Fitxa tècnica

CE l'Hospitalet Juvenil A: Roger Cabezas, Xavi, Héctor Poncelas, Mario, Alan, Aitor Nisa, Dani Fernández, Over (Xavi Torrent, 79'), Pedro Bilbao, Agustín (Iván Salvador, 61') i Pedro Baena (Álex García, 67').

UE Cornellà B: Sergio, Carlos, Nacho (Kilian, 80'), Ramon (Marc González, 84'), Lucas, Pau, Lara (Sergio Iglesias, 72'), Johnny, Xavi Civil, Guinovart i Yeray (Vargas, 61').

Gol: 1-0 Alan (90').

Àrbitre: Santiago López Quintana (delegació de Barcelona). Ha expulsat el central cornellanenc Marc González (89'). No ha mostrat targetes però no ha fet un bon arbitratge. Ha estat més pendent de detalls que entorpien el joc i que li restaven continuïtat al partit. Pobra capacitat d'interpretació.

Incidències: partit de la 30a jornada del campionat del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 80 espectadors. Tarda desagradable i fresca i amb pluja intermitent sobre l'Estadi. Dani Mañas i Joel Garzón van completar la convocatòria de l'Hospi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada