Etiquetes

22/4/12

A les nostres mans (inclou vídeo resum de la jornada)



El titular de l'entrada del Blog és una bona forma de resumir (de fet, és el que acostumen a tenir els titulars) el significat que la 35a jornada de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B ha tingut per un Hospi que ha descansat en motiu de la no disputa del partit al camp de l'Sporting Mahonés. El 0-2 que alguns comptàvem des de feia setmanes i d'altres decidien no comptar fins avui és ja una realitat es miri per on es miri, una realitat que ens deixa un Hospi en cinquena posició, amb 57 punts... i que depèn dels seus propis marcadors per ser entre els quatre primers. No serà fàcil... o potser sí. La primera notícia és que el triomf de l'Atlètic Balears sobre el Dénia (3-0), combinat amb l'empat entre l'Orihuela i el Llagostera (0-0) fa que els de Siviero pugui proclamar-se campions de Lliga si diumenge guanyen el Teruel a Pinilla (només el Reus, el passat setembre, ha estat capaç de fer-ho). Què vol dir això? Que es donaria la circumstància que l'Hospi viatjaria a Palma per enfrontar-se a un rival que ja ho tindria tot fet. I entre nosaltres, més enllà de suspicàcies, és un tipus de rival ideal sempre que l'equip no es confiï. Ah, i el Juvenil ha guanyat per 1-2 al camp de l'Espanyol B gràcies a dos gols de Pedro Bilbao.

L'altra, sembla, bona notícia és el triomf del Badalona a Lleida. 1-3 amb una bona remuntada dels de Manolo Márquez que deixa tots dos equips amb 56 punts, tot just un per darrere de l'Hospi. És a dir, tots dos hauran d'esperar alguna ensopegada de l'Hospi (i no fallar ells) per aspirar a una plaça de play-off. Plaça que haurà de suar un Orihuela que diumenge a Gandia es podria complicar la vida si no guanya. Amb 61 punts, quatre més que l'Hospi, els del Baix Segura rebran el Sant Andreu abans de desplaçar-se al Camp d'Esports en un partit que podria ser tan dramàtic com apassionant. Pel mig, en tercera i quarta posició, hi ha l'Huracán i el Llagostera. Ara mateix els valencians depenen de sí mateixos després d'haver derrotat l'Andorra per 0-1; descansen la setmana vinent abans de viatjar a Ontinyent i rebre l'Atlètic a Manises el 13 de maig. Calendari accessible per un Huracán que podria fer història amb un molt bon equip.

El Llagostera és ara mateix qui té la classificació 'enganyosa'. Quarts amb 58 punts, els d'Alsina acabaran la competició el 6 de maig a Andorra (els miners podrien baixar la setmana vinent a Manacor). Abans, dissabte rebran el Mestalla (17:00) en un partit amb molt en joc per tots dos conjunts. Amb un partit menys per disputar que l'Hospi, els d'Alsina haurien d'esperar que l'Hospi perdés tres dels nou punts en joc en cas que els llagosterencs fessin ple en les dues jornades que resten. Més allunyats, però encara no descartats hi ha l'Olímpic i el Reus, que empataven sense gols a Camp Murta i són ara mateix vuitè i novè, respectivament.

Amb el Sant Andreu, el Mallorca B i el Teruel aparentment tranquils en aquesta recta final, per baix la cosa pinta malament per un Andorra que ha tornat a perdre punts en una segona meitat. La sisena victòria consecutiva del Zaragoza B (0-1 a Mallorca), deixa els andorrans a set punts de la 16a plaça amb 9 punts només per disputar. També pinten bastos per al Gandia, que avui ha deixat escapar dos punts a darrera hora al camp del Sant Andreu (1-1); els d'Óscar Fernández són dissetens a 5 del filial i a vuit del Mestalla i del Dénia. La derrota dels alacantins a Palma els complica una vida que els del València veuen amb més positivisme després de derrotar per 2-0 un Manacor que ha acabat amb 7 jugadors. Qui també ha aconseguit vèncer després de tres mesos és l'Ontinyent, que gràcies a un gol d'Álex Cacho des del punt de penal ja suma 46 punts i viu 13è amb 5 punts més que Zaragoza B.

2 comentaris:

  1. Porque nuestra victoria es 2-0 y, en cambio, en el GRUPO 4 la victoria es 1-0? (Vid. Écija 1 Sporting Villanueva 0) No es igual para todos los grupos? En la prensa habla de Resultado decretado por la RFEF

    ResponElimina
  2. Porque una vez se retira o se excluye al equipo en cuestión, lo que se hace es un promedio de los goles encajados hasta ese momento. En el caso del Sporting Villanueva era inferior a 1,5, por lo que se le dieron `los partidos por perdidos con 0-1. En el caso del Mahonés, era superior a 1,5 por lo que el resultado era de 0-2 ó 2-0.

    ResponElimina