Etiquetes

4/4/12

Teruel 0-0 Dénia, apetitiu d'una 33a jornada llarga

Fa uns minuts, Teruel i Dénia han empatat a Campo Pinilla (0-0) en el partit pendent que tots dos equips van veure ajornat en el seu dia per culpa de la neu. Tot i haver viscut més alternatives al segon temps que no pas al primer, ha estat a la primera meitat quan el Dénia ha tingut l'ocasió més clara de tot l'encontre, quan Pau Franch ha llançat un penal que el porter local, Bodo, ha aturat. Amb aquest punt, el Dénia s'apropa a la permanència mentre que el conjunt de Félix Arnáiz s'acomiada pràcticament de les seves opcions de play-off a les portes del derbi contra l'Andorra (diumenge, 18:00 hores) que tancarà una 33a jornada llarga, amb partits repartits des de demà mateix fins Diumenge Sant. Demà dijous, a dos quarts de nou, Olímpic i Badalona es veuran les cares a Camp Murta; partit entre aspirants a play-off, entre els dos equips que menys gols encaixen del grup. L'aposta pel doble donut sembla clara, però mai se sap.

Divendres, doble ració: pel matí el Sant Andreu rebrà el Manacor en un partit ideal per segellar la permanència, mentre que a les 6 de la tarda, l'Ontinyent necessita retrobar-se amb el triomf per no passar angúnies de darrera hora davant d'un Reus inactiu durant dues setmanes. I dissabte, el partit clau, l'important, el que ens interessa: l'Hospi jugarà al Mini Estadi del València CF (17:00 hores) amb la imperiosa necessitat de guanyar per aprofitar-se dels duels directes entre els rivals per ser entre els quatre primers. Sense excuses, els de Vinyals s'enfrontaran a un rival 'on fire': 10 partits sense perdre duu el filial 'che', que dissabte té una oportunitat d'or per segellar la permanència de forma gairebé definitiva.

I diumenge, cinc partits: a les 12 l'Atlètic Balears buscarà apropar-se de forma definitiva al campionat amb l'accessible visita del Zaragoza B, mentre que al Camp d'Esports Lleida Esportiu i Mallorca B viuran un altre duel directe que podria deixar-los tocats de no guanyar-lo. Per la tarda, i a banda de l'Andorra-Teruel que tancarà la jornada (18:00), tres equips de la zona alta posaran en joc les seves opcions de ser a la segona fase del campionat. El Llagostera buscarà a Gandia allargar el seu etern somni tot i visitar un rival necessitat (17:00). I a la mateixa hora, uns quants quilòmetres més al sud, l'Orihuela rep l'Huracán en un partit que l'Hospi jugarà des de la distància. Això, sempre que el dia abans s'hagin fet els deures a Paterna; si no, el resultat tindrà ben poca incidència.

I per si això no fos prou, demà mateix el Juvenil A de l'Hospi té una altra ocasió d'or de restar punts als rivals. Després que l'Europa perdés dissabte a Terrassa (4-3), els de Robert Cuesta salden a Figueres el partit ajornat per la climatologia fa un parell de mesos. A Vilatenim, i a partir de les 7 de la tarda, els riberencs visita un Figueres necessitat, que amb 22 punts ocupa la primera plaça de descens a Preferent Juvenil. Més enllà d'aquest partit, la setmana no ha començat gens bé al Juvenil, ja que tot just ahir es confirmava la greu lesió del capità, el pratenc Rubén Fernández 'Robinho', que estarà allunyat dels terrenys de joc uns quants mesos per culpa del trencament del lligament creuat. Des del Blog, molts ànims per Robinho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada