Etiquetes

22/6/12

Rafa Porras, nou tècnic del Juvenil A

Aquest migdia el gran periodista dels nous mitjans de comunicació de l'Hospitalet (allò de la Ràdio i la Tele ha passat de moda; ara és temps d'Smartphones, Apps i dues hores de ¿ràdio? (!) setmanals) Jordi Mèlich anunciava la contractació de Rafa Porras com a nou entrenador del Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet, que la propera temporada tornarà a militar a Lliga Nacional Juvenil després de la quarta posició aconseguida a la finalització del campionat. Rafael Porras Vidal (Sitges, 1975), que tindrà de segon Artur Biarnés, farà 37 anys el proper més d'agost i arriba procedent del Juvenil B de la Damm, que ha acabat baixant a Preferent Juvenil en un any difícil, un curs en què el primer equip tampoc ha tingut la trajectòria esperada i ha acabat lluitant per salvar la Divisió d'Honor. Abans, Porras s'ha fet càrrec d'equips de base de la Blanca Subur fins que la temporada 2007-2008 va fitxar pel club cerveser, on també ha agafat les regnes, entre d'altres, del Cadet C o el Juvenil C.
Imatge: CF Damm

Porras arriba amb la missió de refer un conjunt que, d'una banda, ha perdut el tècnic que va fer renéixer l'esperança de l'ascens (Robert Cuesta) i que ha vist com Pedro i Alan han pujat al primer equip, que està pendent del futur de jugadors com Héctor Poncelas o Nico Kata (podrien fer la pretemporada amb els d'Álvarez) i que ha perdut peces com ara el meta Roger Cabezas (Sants), o Pedro Baena i Aitor Nisa (Masnou). Una de les peces importants del nou projecte podria ser Iván Salvador, que tot i començar la temporada amb el Juvenil de Primera Divisió va acabar comptant per Robert Cuesta i va tenir força participació al tram final del campionat amb el Juvenil A a Lliga Nacional. Tampoc és descartable, evidentment, que alguns jugadors de la Damm B recalessin a l'Hospi.
Imatge: Mundo Deportivo

Una temporada en què a banda dels filials de l'Espanyol i el Barcelona, Lleida Esportiu i Reus Deportiu es presenten com a màxims rivals per l'ascens després de perdre la Divisió d'Honor. Seguiran fent companyia a l'Hospi el Jàbac i Terrassa, l'Europa, el Girona B, el Mollet, el Premià, el Cornellà B, el Figueres, la Gramenet i el Prat. Per un altre cantó s'hi afegeixen els equips que han pujat de Preferent: el Farners, el Gimnàstic B, el Vilassar de Mar... i la Unificación Bellvitge que continuarà dirigint Raúl Paje. El duel amb la Uni permetrà veure dos derbis riberencs a Lliga Nacional, un duel inèdit entre els dos primers juvenils d'ambdues entitats. I parlant de juvenils: aquest matí el Barcelona anunciava la contractació de Jordi Vinyals per fer-se càrrec del Juvenil A de Divisió d'Honor fins l'any 2014.

2 comentaris:

  1. Bueno ya veremos que tal, yo estaba muy contento con Robert Cuesta (si hubiera estado en el banquillo desde el principio de temporada pienso que hubieramos subido de categoria), el anterior mister se lo ha puesto dificil.

    ResponElimina
  2. En cuanto a los juveniles, ya no contaba con HECTOR PONCELAS pensaba que estaba fuera, pero indudablemente es un jugador con una GRANDISIMA CALIDAD, lo unico que le hace falta madurar, algo mas que compañeros de su misma edad.

    Y en cuanto a NICO KATA ya me he pronunciado en varias ocasiones y es un jugador valido para el primer equipo,por ser un jugador diferente a lo que de momento tenemos, MUCHA POTENCIA, BUEN JUEGO AEREO, INTENSIDAD....

    ResponElimina