Etiquetes

2/7/12

Alberto Manga, fitxat. Corominas i Manel Viale, segueixen

Novetats a l'Hospi. Després d'unes quantes setmanes sense notícies aquest dilluns hem conegut tres 'altes' d'una tacada. El fitxatge 'extern' és el d'Alberto Manga, que fa tot just uns minuts ha signat el seu contracte com a nou jugador del Centre d'Esports l'Hospitalet. El mitjapunta barceloní, de 32 anys, arriba provinent del Badalona i era, des de feia dies, una de les primeres opcions tant per Quique Cárcel com per Miguel Álvarez, tècnic de l'Hospi. D'altra banda, David Corominas i Manel Viale també formaran part de la plantilla 2012-2013 del Centre d'Esports l'Hospitalet després que tots dos jugadors hagin arribat a un acord amb el club per continuar vestint la samarreta riberenca: l'extrem de Vilassar ho farà per cinquena temporada consecutiva mentre que el central viurà el seu quart curs com a jugador de l'Hospi.
Imatge: REM Images.

En el que ja és un clàssic en alguns jugadors riberencs, Agustín Alberto Manga Magro (Granollers, 1980) compta amb passat blaugrana. En els seus darrers anys de formació va passar pel Cadet i pel Juvenil abans de fer el salt al segon filial del Barcelona, a Tercera Divisió. S'hi va estar cinc temporades, la darrera de les quals va compaginar amb el primer filial, a Segona B. Malgrat tot, l'experiència només va durar una temporada abans que Manga fes les maletes i fitxés pel Cartagonova al merca d'hivern (2001-2002). Jugador petit amb molta qualitat, ràpid i amb bon colpeig de pilota, també ha demostrat ser un home amb gol en molts dels equips on ha militat. Després de passar pel Mataró i pel Barcelona B, Alberto Manga va recalar al Gavà, on es convertiria en un dels jugadors més estimats i un dels artífexs, primer, de l'ascens a Segona B contra el Poli Ejido B (2006-2007, 13 gols) i del tercer lloc l'any següent que permetia els gavanencs somiar amb el futbol professional per primer cop a la seva història.

El Huesca barrava el pas als homes de Llebaria, però Manga va poder debutar a la Lliga Adelante de la mà de Raúl Agné al Girona. Dues temporades a Montilivi, la segona amb no massa oportunitats. Tampoc va ser massa reeixit el seu pas pel Sabadell (2010/2011) tot i l'ascens arlequinat: una lesió al soli que es va produir al camp del Gandia a mitjans de la primera volta el va tenir apartat durant 20 partits tot i que la seva bona recuperació li va permetre gaudir d'oportunitats al tram final de la temporada. Enguany al Badalona, gran aportació de Manga, una de les raons de la bona temporada dels de Manolo Márquez. 28 partits i 11 gols que converteixen Alberto Manga en una aposta de gol i qualitat perl nou projecte de l'Hospi.

1 comentari:

  1. Buen refuerzo, que nos compensa la marcha de Prati.
    En cuanto a CORO esperemos que este año este a la altura de lo que de el se espera, dada su notable calidad.
    En cuanto a Manel Viale, esperemos que tenga suerte con las lesiones, toquemos madera, pero es un buen central, muy luchador y bueno en el juego aereo.

    Bueno a seguir trabajando en traer algun 9 puro y sobre todo un mediocampista de calidad, pieza importantisima.

    Y a empezar a mover el tema de captacion de socios, imprescindible para que esta ciudad tenga lo que se merece, una importante masa social.

    FORCA HOSPI. ENHORABUENA JORDI ALBA

    ResponElimina