Etiquetes

1/7/12

Atlético Saguntino


TEMPORADA 2016-2017
4 d'agost
L'Atlético Saguntino anunciava ahir al vespre l'arribada del davanter paraguaià Pibe, que l'any passat va començar al Villarreal C i va acabar a Segona B a la Hoya Lorca.

1 d'agost
El Saguntino ha tancat les incorporacions del porter Marcos Lavín (UD Logroñés), del mig Javi Rubio (Alcoyano) i del punta Javi Boix (Cornellà). Per contra, Mario Gallego causa baixa i marxa al Segorbe, debutant a Tercera Divisió.

8 de juliol
L'Atlético Saguntino ha realitzat el seu sisè fitxatge, el del castellonenc Kike Ferreres, un jugador de banda esquerra que la passada temporada va començar al Mallorca B i va acabar a la UD Logroñés.

1 de juliol
L'Atlético Saguntino ja compta amb 18 elements després de les incorporacions del central Óscar López (Alcoyano) i dels migcampistes Javi Serra, procedent de l'Eldense, i Isaac Puig, que arriba de l'Ontinyent.

28 de juny
L'Atlético Saguntino ha presentat el seu segon fitxatge, el defensa Rafa Gimeno, que aquesta temporada ha estat subcampió de Lliga a Tercera amb l'Ontinyent.

24 de juny
El defensa castellonenc Ángel Ortega, que aquesta temporada ha defensat la samarreta de l'Eldense, s'ha convertit en la primera incorporació del Saguntino de cara al debut a Segona B.

23 de juny
El migcampista Pablo Vidal i el davanter Carlos Esteve han estat els últims futbolistes que han renovat amb l'Atlético Saguntino de cara a l'estrena al futbol de bronze.

16 de juny
Els del Camp de Morvedre van anunciar ahir al vespre les baixes d'Escudero i del jamaicà Zhelano. A més, avui dijous han fet oficial la continuïtat dels defenses Fran Gámez i Mario Gallego.

15 de juny
L'Atlético Saguntino va confirmar ahir quatre renovacions més: la del porter Adrián Lluna, la dels defenses Miguel Ángel Marín i Adrián Salinas i la del migcampista Beni Espinosa.

14 de juny
L'Atlético Saguntino anunciava ahir dilluns la renovació del defensa Marc Trilles i dels migcampistes David Fas, Lois i Néstor Querol. D'altra banda, els del Camp de Morvedre han fet oficials també set baixes de cara al debut a Segona B.

11 de juny
David Gutiérrez "Guti" continuarà al capdavant de l'Atlético Saguntino la temporada del debut a Segona B. Els del Camp de Morvedre anunciaven la renovació del tècnic valencià, juntament amb la de la resta del cos tècnic, fa un parell de dies.

2 de juny
L'Atlético Saguntino debutarà a Segona B la propera temporada després de l'agònic ascens a la tanda de penals al camp del Calahorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada