Etiquetes

1/7/12

Badalona


TEMPORADA 2016-2017
4 d'agost
El Badalona comptarà amb el defensa Adrià Parera, que arriba cedit pel Sabadell.

1 de juliol
Fran Grima i Rubén Canelada anquen el capítol renovacions en un Badalona que compta, ara mateix amb 7 efectius. No seguirà Ibon Gutiérrez, que ha refusat l'oferta de renovació dels escapulats.

28 de juny
Després 3 setmanes sense novetats, el Badalona ha anunciat la renovació de dues peces que han de ser importants el curs vinent: Toni Lao i Sergio Maestre. Per contra, el porter Marc Vito canvia d'aires i fitxa pel filial del Córdoba.

11 de juny
Una baixa més que es confirma al Badalona, on no seguirà un Eugeni Valderrama que dijous signava contracte amb el Valencia Mestalla. Per la seva banda, Amantini jugarà a Tercera Divisió amb el Terrassa.

2 de juny
El Badalona ja treballa en la confecció de la plantilla que ha d'estrenar el Nou Estadi... si' sacaba de forma puntual. La setmana passada els de Manolo González van anunciar les baixes. Marc Vito, Morales i Enric Pi tenen contracte i es compta amb ells.

TEMPORADA 2015-2016
29 de gener
Dues altes de perfil ofensiu al Badalona, que a mitjan setmana presentava Joaquín Calderón, que es trobava sense equip. Aquest divendres han anunciat la seva cinquena incorporació, el davanter vallesà del Cornellà, Óscar Muñoz. Per contra Joan Grasa abandona la disciplina escapulada i fitxa pel Terrassa, de Tercera Divisió.

23 de gener
Aquesta setmana els escapulats anunciaven dues incorporacions més: Enric Pi, que arriba del Llagostera, i David Serrano, procedent del Girona B.

13 de gener
Avui dimecres el Badalona ha anunciat la marxa de dos atacants com són Manu Balda, que fitxa pel Nacional equatorià, i de Javi Rodríguez, que s'incorpora al Portugalete.

5 de gener
El periodista de l'Esportiu, Albert Fibla, ha anunciat aquest matí que la primera incorporació dels escapulats serà el davanter vallesà Sekou Gassama, que fins ara jugava a Tercera amb el Bergantiños gallec.

4 de gener
La marxa de Ponzio i de David Jiménez són les primeres novetats d'aquest mercat d'hivern al Badalona. Setmanes abans, Xavi Civil havia enfilat camí cap al Sabadell B.

29 d'agost
El Badalona anunciava ahir divendres l'arribada del defensa Alberto Tendillo, cedit pel Mestalla.

25 d'agost
La passada setmana coneixíem que Manu Balda torna al Badalona després de mig any al Panthrakikos grec. Abans, els escapulats també havien signat el migcampista Ibon Gutiérrez (Sant Andreu).

12 d'agost
El Badalona ha anunciat aquest migdia que el davanter argentí Facundo Ponzio continuarà un any més al club.

4 d'agost
El Badalona, que aquesta tarda s'estrena als Històrics 2015, ha anunciat fa una estona que Cristian Carracedo marxa al Mallorca B de Tercera Divisió.

30 de juliol
El Badalona ha incorporat dos jugadors al llarg d'aquesta setmana. Parlem del defensa Josemi Perona (Alcoyano) i del davanter Pablo Morgado (l'Hospitalet).

25 de juliol
Ahir al vespre el Badalona anunciava el seu onzè fitxatge, el del central ghanès Jacob Akrong (Almería B).

20 de juliol
El Badalona ha tornat aquest dilluns a la feina i ho ha fet amb força novetats. En primer lloc, ha acabat amb un dels serials de l'estiu ja que el porter Marcos Pérez ha acabat rescindint el contracte amb els badalonins. El seu substitut sota pals serà José Miguel Morales (Sant Andreu); és la primera de les tres incorporacions anunciades pels escapulats, que també han fitxat els migcampistes Alberto Carroza (Sant Andreu) i Eugeni Valderrama (Lleida Esportiu).

15 de juliol
Els escapulats han anunciat aquest dimecres la incorporació de l'extrem palmesà Sergio Olmeda, que aquesta darrera temporada ha jugat al Constància.

9 de juliol
Els escapulats no comptaran aquesta temporada amb el concurs del migcampista Esteve Monterde, que ha fitxat pel filial del Córdoba, a Tercera Divisió.

8 de juliol
El Badalona ha fet oficial aquesta tarda que el defensa Fran Grima seguirà un curs més a Badalona.

2 de juliol
El Badalona ha anunciat aquest dijous la renovació del central Juan Pablo Amantini.

28 de juny
Els escapulats anunciaven ahir al vespre el seu sisè fitxatge. Parlem del davanter Javi Rodríguez, que torna al futbol espanyol després del seu pas per l'Oxfort City anglès.

26 de juny
El Badalona té previst presentar aquesta tarda el seu cinquè fitxatge: el porter Marc Vito (Damm juvenil), que signa per dues temporades

23 de juny
El Badalona ha anunciat aquest matí el retorn del pivot Sergio Maestre, que després d'una temporada a Olot i a Cornellà tornarà a vestir la samarreta escapulada en una segona etapa del futbolista hospitalenc.

22 de juny
El club escapulat ha presentat aquesta tarda dues noves incorporacions per reforçar la parcel·la ofensiva: David Jiménez (Sabadell B) i Xavi Civil (Gavà) debutaran a Segona B amb el Badalona de Manolo González.

13 de juny
El Badalona va anunciar ahir divendres la renovació de Toni Lao. Per contra, el migcampista Raúl Torres marxa a l'Hospi.


11 de juny
Manolo González, renovat per 3 anys, ja treballa per dibuixar un nou Badalona que comptarà amb Canelada (Olot), únic fitxatge confirmat. Marcos, Carracedo i Joan Grasa tenen contracte.

TEMPORADA 2014-2015
29 de gener
El Badalona ha tancat aquest dijous la seva quarta incorporació. Es tracta del suís Kevin Gissi, procedent del Jurmala letó.

28 de gener
Ahir dimarts el Badalona anunciava l'arribada de Xavi Ferrón, que arriba procedent de la UE Olot, on no ha gaudit de massa oportunitats aquesta temporada. I aquesta tarda, els escapulats han fet oficial la marxa de Roger Matamala, que acabarà la temporada al Terrassa.

19 de gener
El Badalona ha anunciat fa uns minuts la marxa del davanter Manu Balda, que ahir mateix va ser titular al camp de l'Ilicitano. Balda ha disputat 1.135 minuts amb els escapulats i ha marcat 3 gols.

16 de gener
Amb Pineda com a primera baixa, Grasa lesionat i Facu sense fitxa per temes burocràtics, el Badalona ha reforçat el seu atac aquesta setmana amb les incorporacions d'Edu Silva (Chennaiyin) i Marc Mas (Guadalajara), que viurà la seva segona etapa al club escapulat.

1 de setembre
El Badalona ha aprofitat el darrer dia de mercat per tancar la plantilla amb els fitxatges del porter Enric Avellaneda (Fundació Grama) i del davanter argentí Facu Ponzio (Instituto Córdoba).

29 d'agost
Ahir dijous el Badalona anunciava les altes del defensa Álvaro Vega (Granada B) i del davanter Fran Pineda (MAT Tetuan).

26 d'agost
El Badalona compta amb dos nous jugadors. A Xàtiva ja va debutar el migcampista català Raúl Torres, procedent de la Cultural Leonesa. Dilluns, coneixíem l'altra banda l'alta de Joel Huertas, migcampista ofensiu que l'any passat va jugar al Juvenil A del Barcelona.

18 d'agost
Aires nous a un Badalona que ha incoporat el central Luís González, 'Lulú', procedent del Caudal segons ha informat Olímpic Badalona. Amb Lulu són 16 els integrans del planter escapulat, ja que fa uns dies es va comunicat a Álex Fernández, Marc González i Jordi Sánchez que no compten amb els seus serveis.

30 de juliol
Al dia el Badalona amb el fitxatge de Toni Lao (Sabadell).

21 de juliol
El Badalona ha començat a treballar avui i ho ha fet amb la incorporació del porter Sergio López (Olot), tal com avançava ahir diumenge Mundo Deportivo.

18 de juliol
El Badalona va prenent forma abans de començar la pretemporada el proper dilluns. Els escapulats, que han tancat la renovació de Fran Grima, comptaran també amb els davanters Manu Balda (Prat) i Roger Matamala (Rubí) segons apunta el Diari de Badalona. L'altra incorporació seria la del davanter Joan Grasa (Guadalajara), que retornaria a Badalona un any després segons va publicar la web Olímpic Badalona.

12 de juliol
Dues renovacions més en un Badalona que ja té 12 peces. Manolo González podrà comptar d'una banda amb el defensa David Bermudo i, de l'altra, amb el davanter Abraham, també renovat.

10 de juliol
Dia de novetats a Badalona. D'una banda, la cantada renovació de Marcos Pérez es confirmava aquest migdia. Més tard, els companys d'Olímpic Badalona anunciaven el fitxatge de Juanjo Prior, defensa polivalent, català, que les últimes dues temporades ha jugat a La Hoya Lorca.

7 de juliol
Tot i que no s'ha anunciat encara via club, entre demà i dimecres el Badalona podria anunciar un mínim de tres noves incorporacions. Tal com avançava la companya Patricia Pérez a l'Esportiu, els migcampistes Álex Fernández (Santboià) i Fran Bea (Prat) són a prop de signar pel Badalona. De la mateixa manera, l'italoargentí Juan Pablo Amantini (Montañesa) podria tornar a Badalona vuit anys després de passar-hi pel filial, segons van informar els Mitjans de Comunicació de Badalona.

3 de juliol
El tècnic del Badalona, Manolo González, ha estat presentat aquest dijous a la tarda. Hores més tard, els escapulats anunciaven el retorn de Jordi Sánchez després de la seva cessió al Masnou i que Marc González, Esteve i Carracedo pugen al Primer Equip procedents del Juvenil de Divisió d'Honor.

1 de juliol
Manolo González serà l'entrenador del Badalona la propera temporada tal com va avançar la Xarxa el passat diumenge. El gallec comptarà amb Óscar Sierra (Prat), primer fitxatge dels escapulats de cara al curs vinent.

23 de juny
Pendent d'anunciar el nom del nou entrenador (tot apunta a Manolo González), el Badalona ja sap que la temporada vinent no hi seran ni Sergio Maestre ni Sergio Gómez, que marxen a l'Olot i al Cornellà, respectivament.


TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
El Badalona comptarà amb dos nous efectius. Ahir els escapulats feien oficial el fitxatge de Rubén Negredo (Reus). Per la seva banda, Olímpic Badalona publicava ahir l'arribada del també davanter Fernando Velillas, que aquesta temporada estava jugant el Cerdanyola de Tercera Divisió.

30 de gener
Després de dies d'incertesa, finalment ahir el Badalona anunciava la baixa de Ferran Tacón.


14 de gener
El Badalona anunciava diumenge la incorporació del porter Víctor Cócera (Montañesa). La seva arribada coincideix amb la marxa d'Álex Sánchez al Mestalla. D'altra banda, els escapulats també han fet oficial la cessió del jove davanter Jordi Sánchez al Masnou, de Tercera Divisió.

9 de gener
Tal com publica avui el 9 Esportiu, el Badalona ha obert la porta de sortida al francès Gigliotti i a Moha. A més, treballa per tramitar la baixa de Ferran Tacón, mentre que el porter Álex Sánchez tindria una oferta del València Mestalla. La sortida del meta, però, estaria lligada a l'arribada d'un substitut de garanties.

30 d'agost
El Badalona ha anunciat aquest matí el retorn d'Albert Puigdollers, que després de passar per diversos equips, viurà la seva segona etapa al Badalona. L'any passat, el vallesà va jugar al Cowdenbeath escocès i al Recreativo de Huelva.

17 d'agost
El Badalona ha fitxat el defensa John Neeskens, que fins ara era al Sant Andreu.

16 d'agost
El defensa gironí Robert Costa, que l'any passat va jugar al Juvenil A del Barcelona, actuarà aquesta temporada com a cedit amb el Badalona de Piti Belmonte.

31 de juliol
El Badalona tancava el passat cap de setmana la incorporació del lateral dret Fran Grima (Terrassa).

23 de juliol
El Badalona ha tancat la incorporació del migcampista navarrès David Lázaro (UD Salamanca) i de l'interior Ferran Tacón (Alcoyano). Molt bona plantilla la que està configurant l'equip que enguany dirigirà Piti Belmonte.


14 de juliol
El Badalona tancarà en els propers dies la incorporació del davanter Moha Traoré, que ja va ser al juvenil del Badalona fa dos cursos. Per contra, al llarg de la propera setmana es podria fer oficial la marxa de Roberto Simón al Zaragoza, en principi per jugar al filial de Tercera Divisió.

12 de juliol
El Badalona ha incorporat el migcampista català Sergio Maestre, del Celta B.

10 de juliol
El Badalona tanca el futur de la plantilla de l'any passat amb la renovació del lateral David Bermudo. En total, els escapulats han renovat 8 jugadors de la plantilla 2012-2013.

9 de juliol
Dues novetats al Badalona al llarg d'aquest dimarts. Gràcies a Olímpic Badalona coneixíem, d'una banda, la renovació del canari Abraham; de l'altra, el sisè fitxatge dels escpaulats, tercer que arriba del Sant Andreu: el migcampista Sergio Gómez.

8 de juliol
Fa un parell d'hores, el programa 'Esports en Xarxa' anunciava que el Badalona incorporava el defensa Joan Castillo, sisè fitxatge escapulat i que arriba procedent de l'Albacete.


4 de juliol
Al llarg dels darrers dies, i a banda de confirmar la continuïtat de Jordi Ferrón i de Joaquín, el Badalona ja ha anunciat quatre incorporacions. Del Sant Andreu arriben Cárdenas i Xavi Boniquet; la davantera es veurà reforçada amb Enric Gallego, que després de molts anys torna al Badalona. La darrera arribada és la del migcampista andalús Lolo, que no juga des de la temporada 2010-2011; el sevillà, quan jugava al Castelló, va donar positiu en un control antidopatge per una substància estupafaent.

26 de juny
El Badalona ha anunciat les primeres renovacions. Totes dues, a la porteria: Álex Sánchez i Marcos Pérez seguiran una temporada a més. A ells, s'hi afegeixen Robert, amb contracte i el juvenil Jordi Sánchez, que formarà part del primer equip. Per contra, Olímpic Badalona anunciava la setmana passada la no continuïtat de Pelegrí, Xavi Muñoz i Manolo Bueno.

12 de juny
Aquesta tarda el Badalona ha presentat el seu nou tècnic, Piti Belmonte. L'ex del Sant Andreu ja va ser jugador dels escapulats i arriba amb Luís Blanco com a segon. Ara, tocarà dissenyar la nova plantilla.

28 de maig
A finals de setmana, el Badalona anunciava que Albert Càmara no seguiria al capdavant del primer equip la temporada vinent. El nou entrenador i la composició de la plantilla, encara resten per definir.

TEMPORADA 2012-2013
31 de gener
Badalona Comunicació ha anunciat que Sergi Pérez i Méndez Canario han causat baixa al quadre escapulat. Tot per poder-hi encabir la darrera incorporació, el davanter canari Abraham, que arriba procedent de la Balompédica Linense segons ha informat Olímpic Badalona.

30 de gener
El central lleidatà Jerson Bosch es convertirà en la tercera incorporació hivernal del Badalona segons ha anunciat el periodista Dani Badia. Jerson, que aquesta temporada jugava al Balaguer, també ha passat pel Tàrrega, el Lleida i pel Lleida Esportiu, entre d'altres equips.

18 de gener
Aquest matí coneixíem la sorprenent incorporació d'Albert Yagüe al Badalona. Ho anunciava l'AFE al seu compte Twitter; el davanter maresmenc, que fa uns dies havia rebut la baixa de l'Atlètic Balears, havia fitxat precisament pels palmesans en aquest mercat d'hivern, tot i que no ha arribat a debutar.

8 de gener
El Badalona comptarà aquesta segona volta amb el migcampista Jordi Quintillà que arriba cedit pel Barcelona B. Ho ha anunciat el jugador mateix jugador.

23 d'agost
El Badalona segueix fent els seus últims retocs a l'equip i avui ha fet oficial el fitxatge del defensa Jaume Sobregrau, que la temporada passada va defensar la samarreta del Lleida Esportiu.

17 d'agost
Avui el Badalona ha fet ja oficial que Marcelo, defensa que la passada temporada va jugar al Juvenil A del Real Madrid, vestirà escapulat aquest curs. Ho farà després d'haver convençut el cos tècnic al llarg d'aquesta pretemporada.

14 d'agost
Diumenge passat, Mundo Deportivo anunciava el retorn de l'interior dret vallesà, Sergio Cortés, al Badalona. Ho fa en condició de cedit pel Real Madrid, club que l'havia signat l'estiu passat per jugar als seus equips juvenils.

6 d'agost

L'exHospi Samuel Bayón, que estava a prova, ja ha estat presentat com a nou jugador del Badalona.

2 d'agost

Els escapulats, que tenen a prova l'exriberenc Samuel Bayón i David Batanero (Rubí), han fet oficial el fitxatge del migcampista Méndez Canario (Leganés).

26 de juliol
El Badalona ha fitxat el central andalús Pablo Gallardo, que l'any passat era a l'Alavés.

18 de juliol
El Badalona segueix avançant en la confecció de la plantilla i aquest dimecres ha lligat la continuïtat de Xavi Pelegrí i ha tancat el fitxatge de Juanma Hernández (Lleida Esportiu).

16 de juliol
El Badalona ha fet oficial aquesta tarda una nova incorporació: es tracta del migcampistà palmesà Javi Moreno, que aquesta temporada havia militat a l'Huracán.

15 de juliol

Futbol Catalunya ha anunciat el fitxatge del punta Joan Grasa pel Badalona. Grasa, de 21 anys, arriba del Mallorca B on s'ha estat dues temporades (la primera amb fitxa del Juvenil) i també va passar per la Damm. Una estona més tard, el club confirmava la renovació del migcampista Xavi Muñoz.

13 de juliol
El pivot defensiu aragonès Borja Abenia (Reus) és nou jugador del Badalona tal com ell mateix ha confirmat aquesta tarda via Twitter.

12 de juliol
A poc a poc el Badalona va configurant la seva plantilla 2012-2013 i en poc més de 24 hores ha tancat tres incorporacions més, cadascuna en una línia diferent. Ahir era el davanter Gabri (Eibar), qui signava pels escapulats, que aquest matí feien també oficials els fitxatges del porter Álex Sánchez (Alavés) i del lateral esquerre Bermudo (Sabadell).

3 de juliol
Novetats en els darrers dies per un Badalona que segueix perdent els efectius més importants de l'any passat però que ha començat a aturar la sagnia de baixes amb renovacions i alguna alta. Aquesta és la del central Sergi Pérez (Vilanova), que finalment no executava el seu acord amb el Cornellà. Per la seva banda, el meta Marcos Pérez, el mig Joaquín i el davanter centre Manolo Bueno han renovat el seu compromís amb els escapulats, que ja compten amb 6 jugadors tot i estar pendents encara de la resolució del tema de l'aval per part de la RFEF. Dades via Olímpic Badalona i CF Badalona.

29 de juny
Si ahir el grup Badalona Comunicació anunciava que Manolo Márquez no seguiria al Badalona, aquest migdia s'han confirmat els rumors i el mateix mitjà ha anunciat en exclusiva que Albert Càmara, fins ara segon entrenador, es farà càrrec del primer equip.

21 de juny
Aquest matí Mundo Deportivo anunciava via el periodista de Ràdio Ciutat de Badalona, Ramon Duran, que els juvenils Robert Simón i Fabricio da Costa formaran part de la primera plantilla escapulada l'any vinent. El davanter, que ja ha debutat en Lliga amb Márquez i el lateral dret brasiler, que ho ha fet en Copa Federació, s'afegeixen a Jordi Ferrón, únic jugador amb contracte vigent.

27 de maig
No ha pogut ser i el Badalona ha acabat pagant massa car la seva falta d'encert fa set dies al Centenari. Això i el gol de Zazo que va donar al Tenerife l'avantatge pel partit de tornada. Avui a l'Heliodoro Rodríguez López, tot i els dos pals de Perona amb 0-0, el Tenerife sí que ha estat efectiu i ha acabat guanyant per 3-1 gràcies als gols de Víctor Bravo, Aridane i Chechu, que han deixat en gairebé anecdòtica la diana de Ceballos, que suposava el momentani 2-1. Un altre any del Badalona a Segona B amb tot el que això suposa des del prisma dels problemes econòmics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada