Etiquetes

6/7/12

Balanç de l'Assemblea i convocatòria d'eleccions

A banda de les qüestions econòmiques i esportives, una de les notícies de l'Assemblea Ordinària i Extraordinària que es va celebrar ahir a la tarda a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet ha estat la convocatòria del període electoral, inaugurat ahir amb la dimissió del president sortint, Miguel García. García es preveu com l'únic candidat previst en aquest període, tot i que del 16 al 21 de juliol s'obrirà el procés per presentar candidatura; la novetat enguany. gràcies a un canvi d'estatuts, és que per presentar una candidatura només caldrà presentar 3 membres a la teòrica Junta Directiva en lloc dels sis necessaris fins ara. Si no hi hagués cap candidatura, el mateix 21 de juliol es proclamaria Miguel García com a nou president de l'Hospi, tot i haver declarat ja que "ni molt menys" esgotarà aquest mandat. En cas que hi hagués més candidatures, la campanya s'obriria el proper 24 de juliol i les eleccions tindrien lloc el diumenge 5 d'agost tal com van votar els socis presents a l'Assemblea.

Una Assemblea que va comptar amb una presència de socis més aviat escassa, al voltant d'uns quaranta, que van aprovar totes les votacions de manera unànime. Una Assemblea que s'obria amb un balanç de l'activitat esportiva de l'entitat, que Miguel García definia de bona i positiva tot i no assolir els objectius del primer equip ni del Juvenil de Lliga Nacional, ja que un dels objectius que és pujar jugadors de la base al primer equip sí que s'ha assolit (Alan i Pedro tindran fitxa i un tercer farà la pretemporada amb els d'Álvarez). En aquesta línia, algun soci va preguntar pel tema dels Cristians i l'Espanyol, en què el club perico ha tractat de fer una 'trampa' legal per tal d'evitar pagar a l'Hospi una quantitat important que s'havia aparaulat però no pas signat.

Pel que fa al tema econòmic, es tancava el balanç a 0. Igualtat entre ingressos i despeses; a destacar els minsos ingressos a taquilla, que no han arribat a cobrir, per exemple, les despeses arbitrals de la temporada 2011-2012. Precisament el primer equip serà qui més notarà el descens del pressupost de cara a l'exercici vinent, un pressupost que se situa als 636.801 euros per tot el club i de 488.500 euros només pel primer equip, el que suposa una reducció d'un poc més de 90.000 euros. Tot i la retallada, l'objectiu és el mateix de la passada temporada: fer el play-off d'ascens a la Lliga Adelante. També es va parlar de la creació de nous equips al futbol base, així com de la creació d'un carnet jove amb el quals els menors de 25 anys podran veure tota la temporada de l'Hospi per només 30 euros, mentre que la resta de carnets (abonats, comú, jubilats) veuen els seus preus congelats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada