Etiquetes

1/7/12

Llosetense


TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
El Llosetense anunciava la incorporació del davanter Joan Salvà, procedent del Mensajero. Per contra, José Antonio Gálvez causa baixa i fitxa per l'Alcúdia de Tercera Divisió.

4 de gener
La marxa al Leioa de Pedro Capó és el primer moviment dels llosetins en aquest mercat d'hivern. En canvi, el búlgar Bedri Ryustemov ja té l'alta federativa per poder debutar. Qui ha causat baixa és el davanter Toni Bonet, que ha tingut una presència testimonial amb els del Raiguer.

1 de setembre
Últimes fuetades del mercat d'estiu. L'equip del Raiguer comptarà amb el defensa Junior Román Tombini, l'any passat al DHJ del Mallorca i amb el migcampista Pedro Capó, que torna a Mallorca després del seu pas per l'Arroyo.

31 d'agost
El Llosetense ha tancat dos fitxatges més: el porter Guille Lara arriba cedit pel Cádiz després del seu pas pel Juvenil A del Barcelona i el migcampista Miguel Cobo arriba procedent del Zemplin Michalovcé eslovac.

25 d'agost
El Llosetense segueix perfilant la seva plantilla de cara a l'estrena a Segona B i comptarà amb els defenses Rigo (Guijuelo) i Campins (Arroyo) i amb l'extrem Gálvez (Poblense).

14 d'agost
Sembla ser que el Llosetense comptarà aquesta temporada amb el migcampista brasiler Thiago, que torna a Mallorca després d'un discret pas pel Racing Ferrol.

30 de juliol
Fa un parell de dies el Llosetense anunciava de forma oficial el fitxatge dels migcampistes Bernat Alomar (Atlètic Balears) i Nico Baleani (Mallorca B).

25 de juliol
El Llosetense hauria incorporat el migcampista Pep Biel (Rayo B) al seu nou projecte.

22 de juliol
Gairebé una trentena de jugadors. Amb aquest volum treballa Nico López per encarar el debut del Llosetense a Segona B. Molts jugadors a prova i, de moment, poques confirmacions oficials. La fitxa registra els moviments que han publicat els mitjans locals; a dia d'avui, el que el club sí ha anunciat són les renovacions de Mingo, Xesc, Bibi, Héctor Escrich i Aitor Pons (sense confirmar la de Caio) i les altes de Jaume Pol i Jordi Ramis. Pendents d'oficialitat restarien Gurrionero, Lirola, Javi Ramos, Miquel Oliver, Bernat, Cristian i Toni Bonet.

15 de juliol
El porter Xesc Villa, format al planter del Llosetense, continuarà l'any vinent a Es Puig.

14 de juliol
En principi, Jaume Pol serà la primera incorporació del Llosetense en la seva aventura de bronze, tal com ha anunciat a Twitter la seva agència de representació.

3 de juliol
Relleu a la banqueta del Llosetense. Óscar Troya marxa al Poblense i Nico López en serà el seu substitut.

27 de juny
Per primer cop en 92 anys el Llosetense jugarà a Segona Divisió B. L'equip del Raiguer ha ascendit fa uns minuts en vèncer el San Pedro per 3-1 i culminar una gran eliminatòria després del 0-1 de fa set dies a Màlaga. Al Blog hi trobareu el resum del partit d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada