Etiquetes

1/7/12

Gavà


TEMPORADA 2016-2017
1 d'agost
El Gavà ha fitxat els porters Carlos Craviotto (Sabadell) i Draghi (Reus), els defenses Agustín (Sabadell), Alan (Reus), Héctor Camps (Talavera), els migcampistes Diego Lamas (Coruxo) i Fernando (Atlético Fénix) i el davanter Sarmiento, cedit pel Mallorca B. Finalment, David Costa no vestirà la samarreta blaugrana.

8 de juliol
Més novetats en un Gavà on ha renovat Niko Kata i que ha incorporat John Neeskens, que havia acabat la temporada jugant amb el segon equip de Los Angeles Galaxy, i el davanter Mario Roque, que torna a la Bòbila després del seu pas pel Girona B.

7 de juliol
El Gavà anunciava ahir la baixa de Dani Iglesias. En paral·lel, coneixíem els destins de Marco i Jaime, que jugaran a Ontinyent i a Vilassar de Mar, respectivament.

5 de juliol
El Gavà continua teixint el seu projecte a Segona B i ja compta amb 12 elements. Avui dimarts ha anunciat la renovació del defensa Joel i les incorporacions del lateral dret Peque (Portugalete), del migcampista Reche (Ebro) i dels atacants Cristian Herrera (Pobla de Mafumet) i David Costa (Valladolid B / Juvenil A).

4 de juliol
El Gavà ha arrencat la setmana amb força i ho ha fet anunciant cinc renovacions (el porter Éric, el defensa Cazorla, el migcampista Àlex Pla i els atacants Boris Garrós i David Jiménez, i dues altes, la del defensa Mario Gómez (Rayo Vallecano B) i la del davanter Sascha Andreu (Prat). De fet, Sascha és l'únic d'aquests set futbolistes, juntament amb Pla, que mai no ha jugat a Segona B. Per contra, els gavanencs han anunciat les baixes de Cervantes, Cano, Jaime i Raíllo.

1 de juliol
Juanma Pons serà l'entrenador del Gavà en la temporada del retorn a la categoria de bronze del futbol espanyol. Els qui segur que no seguiran són Fortià, que marxa a estudiar als Estats Units, i Marco, autor del gol de l'ascens, que ha anunciat que no continuarà a la Bòbila.

26 de juny
6 temporades després, el Gavà torna a Segona B després de vèncer el Castellón a la tanda de penals, ja que els 120 minuts de temps reglamentari i pròrroga han acabat, com fa set dies a Castàlia, amb empat a dos gols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada