Etiquetes

1/7/12

Elche Ilicitano


TEMPORADA 2014-2015
22 de gener
L'Ilicitano ha fet oficial la sortida de Jesús Tamayo, que torna a Alcorcón però en aquest cas com a cedit. És la segona baixa en aquest mercat d'hivern després de la marxa de Nico Cháfer a l'Alcoyano.

9 d'agost
Ahir divendres els il·licitans feien oficial la incorporació del central Luca Iotti, un jove defensa milanès que fins ara militava al Milan Primavera. Iotti signa per tres anys i substitueix un Charlie que finalment marxarà cedit a l'Alcorcón.

30 de juliol
Al dia l'Elche Ilicitano amb la darrera incorporació, la del migcampista malagueny Mario Arqués (Mestalla) i amb la marxa de Charlie; el central anglès jugarà cedit aquesta temporada al Murcia de la Lliga Adelante.

18 de juliol
Fitxa actualitzada amb l'arribada del davanter Jesús Tamayo (Alcorcón) i les baixes d'Omgba (Oviedo) i Miguel Ángel, que marxa cedit per una temporada al Girona.

12 de juliol
Aquest matí, l'Ilicitano ha anunciat dos reforços més, tots dos de caire ofensiu. D'una banda es confirmava l'arribada de l'argentí Franco Fragapane; de l'altra, l'hospitalenc Moha Traoré fitxa pels franjaverda després de passar el curs passat primer pel Badalona i després del Prat.

10 de juliol
Al llarg dels darrere dies, l'Ilicitano ha anunciat les renovacions del porter José Carlos, dels defenses Miguel Ángel i Nacho Porcar i dels migcampistes Juanra i Sergi. A més, Vicente Mir comptarà amb un nou porter com és Pol Freixanet; el manresà arriba a Elx procedent de l'Oviedo.

7 de juliol
L'Elche Ilicitano va prenent forma i tot i que encara està pendent d'algunes renovacions avui ha anunciat les primeres quatre incorporacions oficials: el lateral Pepe (Melilla), el migcampista Rafa Gálvez (Córdoba B), el mitjapunta Joaquín (Sevilla Atlético) i el davanter Tobias (FC Copenhagen U19). A més, recupera Fran i César Ortiz, cedits a la Nucía, també Peral (cedit al Sanluqueño) i ben aviat podria anunciar el fitxatge del petit davanter argentí Franco Fragapane (Boca Juniors).

1 de juliol
El passat cap de setmana l'Elche Ilicitano feia oficial que el garrotxí Jordi Hostench (Olot) era el primer fitxatge de cara al nou curs. Ahir dilluns, els franjaverda anunciaven la renovació de Vicente Mir per dues temporades més.


TEMPORADA 2013-2014
31 de gener
Aquest divendres s'hauria de tancar l'arribada d'Álvaro Fernández (Villarreal C) a l'Ilicitano, tal com publicava aquesta nit Diario Franjiverde. El jugador va anunciar ahir que marxava al Cartagena, però l'interès dels il·licitans va fer que Álvaro esborrés el tuit corresponent.

30 de gener
Dies de bojos a Elx, amb una incorporació i tres sortides. Arribava de Ponferrada el porter asturià Diego García, presentat ahir dimecres i que signa fins a finals de temporada. Amb la seva arribada qui marxa és el català Marc Martínez, que probablement tornarà al Deportivo. No és l'única baixa, ja que l'entitat il·licitana anunciava la marxa d'Alberto Antón i de Peral; el primer fitxa per l'Écija i el segon marxa cedit a l'Atlético Sanluqueño.

25 de gener
De nou, dia de moviments a Elx. El club confirmava, d'una banda, l'arribada del defensa portuguès Jorge Araújo, cedit pel Recreativo. D'altra banda, rescindia el contracte a Súper, que marxa al Cartagena del grup 4.

23 de gener
Una entrada i una sortida. Arriba provinent del Villarreal B el davanter Iván Agudo. Per contra, qui marxa és el migcampista Cuerva, que ha fitxat pel Toledo.


FI DE PRETEMPORADA
10 Partits Jugats: 7 victòries, 1 empat i 2 derrotes. 19 gols marcats i 5 d'encaixats. Màxims golejador: Nico Cháfer, amb 3 gols.

12 d'agost
L'Elche CF ha anunciat la contractació del migcampista panameny Jairo Jiménez (Chorrillo) que jugarà amb el filial de Segona B.


31 de juliol
L'Elche ha anunciat aquest migdia el fitxatge del porter català Marc Martínez, que després de passar pel futbol base del Barcelona i el filial del Racing ha jugat al Deportivo B les últimes dues temporades.

25 de juliol
A manca de confirmar qui serà el segon porter, l'Ilicitano ja ha tancat la plantilla amb 23 jugadors, 11 dels quals són noves incorporacions. La darrera, la del davanter Sergio León (Reus).

11 de juliol
L'Ilicitano tanca la incorporació del mitjapunta sevillà Migue (Écija Balompié). A més, confirmades 11 renovacions de jugadors del curs passat.Via @golsmedia


10 de juliol
L'Elche Ilicitano ha començat avui la pretemporada amb una sessió al camp del Torrellano. Pendents d'esbrinar qui segueix respecte la plantilla de l'any passat, coneixem dues novetats més: el defensa Migue (Murcia Imperial) i David Cuerva (Rayo B).


9 de juliol
Pendents dels jugadors que segueixen, avui hem conegut dues novetats a l'Elche Ilicitano. Arriba el migcampista gandià Nico Cháfer, tal com ha anunciat ell mateix a Twitter; Cháfer, amb passat al planter del Villarreal, arriba procedent del Leganés. Per la seva banda, diversos mitjans canaris han anunciat el fitxatge de Cristian Herrera, davanter de Las Palmas Atlético.

7 de juliol
Ahir la web futbolaragones.com publicava el fitxatge del davanter de l'Ejea Víctor Arribas per filial de l'Elche. Aquesta seria la primera novetat dels alacantins de cara a la propera temporada a Segona Divisió B.

26 de juny
L'Elche va tancar la setmana passada la renovació de Vicente Mir com a tècnic del filial per la propera temporada. Ara és hora de tancar renovacions, altes i baixes. S'esperen al voltant d'una desena d'incorporacions.

2 de juny
Per primer cop a la seva història el filial de l'Elche CF, l'Elche Ilicitano, jugarà a Segona Divisió B. Ho fa després d'ascendir fa uns minuts al camp de l'Olot, on hi ha empatat (2-2) i ha fet bo el triomf de fa 7 dies al Martínez Valero (1-0). L'ascens dels alacantins pot suposar el retorn a Segona B del tècnic Vicente Mir, que la temporada 2011-2012 va començar el curs al València Mestalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada