Etiquetes

1/7/12

Eldense


TEMPORADA 2016-2017
1 d'agost
L'Eldense, primer rival de l'Hospi a la Lliga, ha incorporat el porter Carlos Molina (La Hoya Lorca), el defensa Zhou (Shanghai Shenhua) i el davanter Manu Gavilán (SV Ried).

9 de juliol
L'Eldense ha anunciat la incorporació del migcampista Víctor Armero, que arriba de l'Arroyo extremeny.

8 de juliol
L'entitat del carrer Heidelberg ha fet oficial l'arribada de l'interior Juanjo Gracia, que la temporada passada va vestir la samarreta de l'Orihuela.

6 de juliol
L'Eldense ha anunciat el retorn del migcampista alacantí José Sánchez, que procedeix del Talavera de la Reina. Sánchez havia jugat a Elda les temporades 13-14 i 14-15.

4 de juliol
Cinquè fitxatge de l'Eldense de Fran Yeste. En aquest cas es tracta del migcampista gadità Alberto Heredia, que arriba procedent del Conquense.

1 de juliol
El migcampista gadità Theo García (Orihuela) s'ha convertit en el quart fitxatge de l'Eldense de Fran Yeste de cara al curs 16-17. Per contra, Javi Serra no continuarà al club i fitxa pel Saguntino.

27 de juny
El defensa murcià Carlos Alcántara ha estat anunciat oficialment com a tercer reforç de l'Eldense per la temporada 2016-2017.

25 de juny
Rubén Moreno (Zamora) reforçarà la parcel·la atacant de l'Eldense la propera temporada.

24 de juny
Juan Fresno i Ángel Ortega no seguiran a Elda el curs vinent. El defensa castellonenc marxa a l'Atlético Saguntino.

18 de juny
L'Eldense ha anunciat avui dissabte l'arribada de Chema Antón, defensa alacantí que les últimes dues temporades ha jugat al Conquense i al Guijuelo. Continua el defensa aragonès Jorge Gotor, que encetarà la segona temporada a Elda.

11 de juny
L'Eldense anunciava fa un parell de dies la renovació d'Antonio Cañadas, capità blaugrana; el murcià iniciarà el quart curs consecutiu a Elda. Per contra, no tindrà com a company l'argenti Damián Petcoff, que ha fitxat pel Marbella.

2 de juny
Fran Yeste serà l'entrenador de l'Eldense la propera temporada. Després de festes, s'espera que comencin a definir-se les renovacions, baixes i altres al club blaugrana, que també estrenarà conveni de filiació amb l'Elda Industrial, de Preferent.

TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
L'Eldense tancarà el mercat d'hivern amb tres incorporacions: el defensa Javi Meca (Murcia Imperial), el migcampista José Castillejo (Paterna) i l'extrem Ferran Tacón, que es trobava sense equip.

29 de gener
Tal com va anunciar la web Idella Sport, l'Eldense ha traspassat Quim Araujo al Valencia Mestalla.

14 de gener
Tres baixes a l'Eldense. Vivancos marxa cap a Mérida i Luís Doménech i Planelles tampoc no seguiran sota la disciplina dels de Galiana. 18 jugadors ara mateix en plantilla.

25 d'agost
L'Eldense anunciava la setmana passada la incorporació del migcampista argentí Damián Petcoff (Córdoba B).

12 d'agost
L'Eldense reforça la seva zona d'atac amb l'arribada del davanter Diego Piquero, procedent de la Peña Deportiva.

7 d'agost
L'Eldense ha anunciat aquest matí la incorporació del defensa saragossà Jorge Gotor, que prové del Mitra Kukar indonesi.

4 d'agost
L'Eldense, que avui presentava oficialment Juan Fresno, anunciava ahir les arribades dels defenses Belforti (Cultural Áreas) i Juanje Torrejón (San Roque).

30 de juliol
L'Eldense ha anunciat fa una estona el fitxatge del migcampista càntabre Juan Fresno, que arriba procedent del Tropezón.

25 de juliol
L'Eldense comptarà aquesta temporada amb els serveis de Quim Araujo (Compostela), tal com va anunciar el futbolista fa uns dies.

20 de juliol
José Luís González serà el president de l'Eldense. Aquest era el punt de partida necessari per activar l'auster projecte blaugrana 2015-2016, que tindrà en Riquelme Galiana el seu entrenador. Encara amb pinces, segons Idella Sport a dia d'avui hi hauria 15 jugadors confirmats i molts més a prova. Renoven tan sols Cañadas, Doménech i Vivanco mentre que fins a 12 jugadors (i els que queden) són incorporacions: Marcano, Juanfran i Banegas (Novelda), Poveda, Cristian i Planelles (Crevillente), Ortega (Ontinyent), Pepe Sellés (Hércules), Javi Serra (Acero), Urzáiz (Orihuela), Carlitos (Aris Limassol / Novelda) i Santillo (Rapperswil-Jona).

11 de juny
Pendent de l'assemblea de dilluns vinent, l'Eldense no mourà fitxa fins que el seu futur quedi fixat en la cita del proper 15 de juny. Fins ara, les úniques novetats han arribat en forma de baixa: Aridane (Olot) i Guardiola (Alcorcón).

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
Segons el Diario Información, Toni Soldevilla marxarà de l'Eldense un cop solucionats els problemes de cobrament que ha patit la plantilla els últims mesos. Aquest matí es confirmaven les altes de Jorge Perona i José Antonio, procedents de l'Alcoyano. El segon arriba com a cedit. Ja al vespre, es confirmaven les baixes de David Fas i Pablo Redondo i els fitxatges de Yahvé (Rápido de Bouzas) i Aitor Núñez (Hércules).

29 de gener
L'Eldense ja compta amb dos jugadors nous. El porter Marcos Morales (Torrevieja) substituirà un Richi Paz que no seguirà amb els blaugrana. Per contra, el migcampista aragonès Josete Abarca també fitxa pels alacantins, que aquest divendres podrien remodelar un gruix important de la seva plantilla.

28 de gener
Després de l'anunci fa unes setmanes de la retirada de Quini del món del futbol, l'Eldense ha anunciat aquest matí dues baixes més com són les del brasiler Paulinho i el canari Jefté.

26 d'agost
L'Eldense ha ampliat la seva plantilla amb els fitxatges del porter Richi Paz (Villarreal B), el defensa Samu (Vikingur) i els migcampistes George (Almería B) i Paulinho (Cádiz).

18 d'agost
Altes a un Eldense que arriba als 18 efectius (per bé que mai se sap si pot pujar o baixar). Ahir, els alacantins oficialitzaven l'alta del davanter madrileny Quini. Aquest vespre, coneixíem via el periodista local Miguel Santiago el fitxatge del central Pepe Mora, que arriba procedent de l'Alavés.

13 d'agost
Tal com informava aquest matí El Récord, l'Eldense ha reforçat l'eix de la seva defensa amb l'arribada del central Diego Bardanca, que l'any passat era al Recreativo B de Tercera Divisió. També actualitzem la plantilla de l'equip de Fran Yeste amb la fitxa del central bilbaí Mikel Fernández.

9 d'agost
Autèntica revolució en un Eldense que en els darrers dies ha prescindit dels serveis de Crespo, Carlos Martín i Tabares, que eren a l'equip l'any passat i de Fonte i Pato, que havien signat a inicis de pretemporada. A més, el director esportiu Mario Rosas penja les botes. Per contra, l'Eldense ha fitxat el davanter canari Jefté Betancor procedent del Tenerife B.

30 de juliol
Al dia l'Eldense amb el fitxatge de Pato (Atlético C).

15 de juliol
L'Eldense ha començat la pretemporada amb una nova incorporació. Tal com anunciava ahir El Récord, el lateral extremeny Juanjo Chavalés és nou jugador d'un Eldense que finalment no comptarà amb José Fran.

12 de juliol
Tal com publica avui el Diario Información, l'atacant Sergi Guardiola, l'any passat al Novelda, es convertirà en el cinquè fitxatge de l'Eldense de cara a la temporada vinent.

7 de juliol
El Récord del Vinalopó anunciava dissabte la incorporació del migcampista argentí Pablo Vivancos, que la darrera temporada i mitja ha jugat a l'Orihuela.

3 de juliol
L'Eldense ha tancat ja les tres primeres incorporacions que reforçaran el bloc continuïsta que permeten les 14 renovacions executades. El migcampista Pablo Redondo, l'atacant Luís Doménech (Yeclano Deportivo) i el davanter Rubén Fonte (Levante B) arriben per completar la plantilla que dirigirà el biscaí Fran Yeste.

22 de juny
Dia de felicitat a Elda. Ahir dissabte, el Club Deportivo Eldense retornava a Segona B després del seu descens fa set temporades. Va ser al segon intent, després d'un cruel desenllaç fa un mes a Marbella. A la segona eliminatòria, els de Sergio Egea van fer fora del camí l'Arandina i ahir, després del 0-0 de l'anada a Sant Francesc, el Deportivo vencia el Formentera per 2-1 i es convertia de ple dret en nou equip #2bg3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada