Etiquetes

24/7/12

En dansa | CE l'Hospitalet - UE Vilassar de Mar (dimecres, 19:30)

Un, dos, tres, quatre... i fins a setanta-tres. Són els dies que hauran passat demà dimecres des de l'últim partit de l'Hospi. Més de dos mesos sense futbol que s'han fet eterns per alguns (servidor, evidentment). Demà s'acaba el malson i la pilota tornarà a rodar a l'Estadi (amb permís dels entrenaments) a partir de dos quarts de vuit del vespre, quan un àrbitre encara per determinar xiuli l'inici d'un Hospi-Vilassar de Mar que declararà inaugurada la pretemporada 2012-2013. Serà el primer dels rivals a què els riberencs s'enfrontaran per preparar l'inici de Lliga davant l'Huracán: Rubí, Júpiter, Sabadell, Terrassa, Espanyol B, Castelldefels i Vilassar de Dalt o Europa encara estan per venir, però demà podrem començar a veure les primeres cosetes, a situar les cares noves, a analitzar els jugadors que hi hagi a prova. En definitiva, tornar a respirar futbol de debò, el que ens agrada.

Serà en una cita en què no hi haurà Vinyals com a capità del vaixell, però sí una altra cara coneguda com la de Miguel Álvarez. Sobre el camp no hi seran ni Pitu, ni Lucas, ni Castaño, ni Prats, ni Aday, ni Rubén García... Però sí que hi haurà Valentín, Moyano, Borja, Manga, Bacari, Alan, Pedro Bilbao o Octavi; és a dir, les 8 cares noves del projecte 2012-2013 d'un Centre d'Esports l'Hospitalet on continuaran 12 jugadors de l'anterior temporada. Un Hospi que segueix mirant al Juvenil per afrontar el futur: Alan i Pedro Bilbao se sumaran als Pol, Peque i Moussa per formar un repòquer 'de la casa' (amb tots els matisos necessaris per allò de què considerem jugador del planter). Un equip al qual li falta alguna peça per acabar d'estar compensat, però que s'ajusta força a la realitat d'una categoria, d'uns rivals, però sobretot d'una època que requereix no gastar més d'allò imprescindible. Coses de la recessió econòmica.

Al davant hi haurà un Vilassar de Mar que torna a Tercera Divisió després de vuit temporades sense trepitjar la categoria. Ho va fer al camp, quedant segon al grup 1 de Primera Catalana, però també ajudat per l'ascens prematur del Prat a Segona B. Els maresmencs seguiran dirigits una temporada més per Manel Moya, un clàssic del futbol català que compta a la seva plantilla amb jugadors contrastats que segueixen de l'any passat (Imanol, Peque, Finidi, Gascón o el 'killer' Joan Molina) i que ha pescat a Terrassa per reforçar-se amb dos homes experimentats com són David García i Sergio Urbano per contribuir a l'objectiu de la salvació vilassarenca en la seva 'reentrée' a Tercera Divisió. Un Vilassar que tot just dijous passat tornava als entrenaments, factor que fa imaginar que estarà un punt per sota de l'Hospi pel que fa a preparació física. Imatge: Facebook UE Vilassar de Mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada