Etiquetes

1/7/12

Espanyol B


TEMPORADA 2016-2017
1 de juliol

L'Espanyol B ha cedit el defensa Édgar González al Cornellà.

17 de juny
L'Espanyol ha informat fa uns instants de la incorporació del porter David Tejero, procedent del Fuenlabrada.

16 de juny
Dia mogut a les oficines de Sant Adrià. El filial ha confirmat el nom de cinc futbolistes que la propera temporada jugaran amb el 'B' procedents del Juvenil de Divisió d'Honor. Són els defenses Édgar i Nacho Ruiz, els migcampistes Álex López (que ja ha debutat amb el filial) i Marc Manchón i el davanter Adri Rivas. Per contra, s'han anunciat les baixes de Marc Caballé, Robert Simón, Borjita i Ripoll, a banda de la no renovació de Cristian Galas.

15 de juny
David Gallego, fins ara entrenador del Juvenil A, dirigirà el filial perico les dues propers temporades. A més, també ha renovat el defensa Aarón Martín, per bé que a partir del curs 2017-20178 està previst que tingui fitxa amb el Primer Equip.

11 de juny
El davanter paraguaià Christopher Chávez tindrà fitxa del filial la temporada vinent després del seu bon paper amb el Juvenil A.

2 de juny
Pendents de la situació al Primer Equip, l'actualitat del filial no presenta cap novetat des de fa dies.

TEMPORADA 2015-2016
1 de febrer
L'Espanyol B tancava a darrera hora la incorporació del davanter francès Mickaël Latour, que es trobava sense equip després del seu pas pel Virtus Entella.

4 de gener
Fa uns quants dies que el filial blanc-i-blau va anunciar la rescissió del contracte d'Alfredo Vega, que marxa sense haver debutat amb els pericos.

31 d'agost
Dues setmanes li ha durat Marc Caballé al filial perico: el migcampista hospitalenc jugarà com a cedit aquesta temporada al Lugo de la Lliga Adelante.

14 d'agost
L'Espanyol B ha anunciat aquesta setmana que Lucas Porcar, que feia setmanes que s'entrenava amb l'equip, formarà part del filial. D'aquesta manera el de Sant Cugat encetarà la seva segona etapa a l'Espanyol B.

4 d'agost
Ahir dilluns l'Espanyol i el Girona arribaven a un acord pel traspàs de Pol Llonch a l'entitat de Montilivi. El filial perico fitxava fa uns dies el davanter Rufo, que s'ha estat durant tres anys a l'Atlético Malagueño després de completar l'etapa de formació al planter perico.

30 de juliol
El davanter Jairo Morillas jugarà aquesta temporada cedit al Girona.

8 de juliol
L'Espanyol ha anunciat aquest dimecres la renovació fins 2018 del davanter Jairo Morillas. El club blanc-i-blau també ha explicitat que l'andalús tindrà fitxa del filial, però no es descarta que marxi cedit.

6 de juliol
El filial blanc-i-blau té la plantilla gairebé tancada després de tancar la incorporació del central algesireny Antonio Cristian, procedent del Villarreal C.

22 de juny
L'Espanyol B continua perfilant la seva plantilla de cara al nou concurs i ja té cinc incorporacions lligades (al llarg dels propers dies se'n podrien conèixer de noves). Arriben el central Franco Russo (Tamarite), el migcampista Álex Serrano (Sporting B), l'extrem Robert Simón (que va acabar el curs a l'Olot) i els davanters Adri Dalmau (Racing Ferrol) i Miquel Ripoll (Atlètic Balears).

12 de juny
L'Espanyol ha anunciat aquest migdia que el defensa Rober Correa ha renovat el seu contracte, ara professional, i passarà d'aquesta manera a formar part del Primer Equip blanc-i-blau.

11 de juny
Lluís Planagumà compta amb un any més de contracte i dirigirà el quart any consecutiu del filial perico a Segona B. Fins a 10 altes del Juvenil A tindrà l'Espanyol B enguany, un filial que encara no ha fet oficial cap incorporació externa.

TEMPORADA 2014-2015
30 de gener
L'Espanyol B ha anunciat fa uns minuts el fitxatge del migcampista Borja Martínez (Atlético de Madrid B)

29 de gener
Moviment en un Espanyol B que ha incorporat el defensa Cristian Galas (Villarreal B) i que ha vist marxar Iván Sales al Toledo.

21 de gener
L'Espanyol B ja ha concedit dues baixes en aquest mercat d'hivern. Primer era el migcampista Traoré qui marxava al Real Madrid C mentre que el tercer porter en discòrdia, el vallesà Néstor, ha rescindit el seu contracte i fitxarà pel Celta B.

18 d'agost
L'Espanyol B continua confeccionant la seva plantilla i aquesta tarda ha presentat Marc Fernández, que la passada temporada va jugar al Bnei Sakhnin israelià.

9 d'agost
L'Espanyol anunciava aquesta setmana el fitxatge del porter Andrés Prieto, que la passada temporada va ser al Real Madrid C.

30 de juliol
Al dia l'Espanyol B, actualitzat amb la marxa al Zaragoza B del davanter Kilian Grant.

10 de juliol
L'Espanyol B anunciava ahir dimecres la marxa d'Albert Miravent al futbol sanmarinenc. D'altra banda, els periquitos tornaran a comptar amb Albarrán, Marc Navarro i Kilian, que tornen de les seves cessions al Sant Andreu, Damm i Olot, respectivament.

1 de juliol
Ja coneixem tres noves incorporacions del filial perico. Els riberencs Pol Llonch i Pirulo estaran l'any vinent sota les ordres de Lluís Planagumà, igual que l'igualadí Adrià Carmona (Girona).

23 de juny
A falta de signatura, Marc Caballé continuarà a l'Espanyol B. Amb ell hi seran Traoré i Jafar, l'any passat al Juvenil A de Divisió d'Honor. El segon fitxatge és el del defensa Ángel Martínez, que viurà la seva segona etapa al filial i que prové del Guijuelo.

4 de juny
L'Espanyol B feia oficial ahir dimarts el fitxatge de Lluís Planagumà com a entrenador del filial per les properes dues temporades. Planagumà, que procedeix del Villarreal B, disposarà sota pals del vallesà Néstor Díaz, primer fitxatge blanc-i-blau procedent del Sevilla C.

30 de maig
L'Espanyol ha anunciat la renovació del defensa hospitalenc Héctor Rodríguez, que d'aquesta manera viurà la seva tercera temporada al filial blanc-i-blau i la 13a a l'entitat.

29 de maig
El central Ferran Monzó va anunciar fa uns dies que abandonava la disciplina de l'Espanyol B. D'altra banda el filial perico haurà de buscar un altre tècnic després que Sergio González s'hagi fet càrrec del Primer Equip.

TEMPORADA 2013-2014 
1 de febrer
L'Espanyol B ha tancat el mercat d'hivern amb novetats en forma d'alta i baixes. Arribava el davanter Julián Luque, que estava a la lliga danesa. Per contra, marxen el porter José Pereira (Burgos) i el lateral Carlos Clerc, que va cedit al Sabadell.

31 de gener
L'Espanyol B va presentar dimecres el migcampista brasiler Pedro Castro, que arriba cedit pel Santos fins a finals de temporada. Santos ja va veure el partit que el seu nou equip va jugar dimecres a Sant Adrià davant l'Olímpic.

25 de gener
El davanter Kilian Grant marxa cedit a l'Olot fins a finals de temporada.

6 de gener
L'indonesi Arthur Irawan abandona la disciplina de l'Espanyol B i recalarà, possiblement, a l'Atlético Malagueño.

23 d'agost
El jove lateral dret Carlos Albarrán marxa cedit al Sant Andreu.

17 d'agost
L'Espanyol B ha anunciat aquest matí la rescissió del contracte de l'andalús Iván Moya.

12 d'agost
L'Espanyol B feia pública ahir la resolució del futur de José Pereira, porter canari del Juvenil A que aquesta temporada estarà a la disciplina de l'equip filial.

31 de juliol
Sense cap novetat en el capítol d'altres, coneixem alguna de les destinacions dels homes que no seguiran a l'Espanyol B. Édgar marxa al Granada B, Pino al Guijuelo i Mario Ortiz torna a l'Albacete; tots tres, doncs, jugaran a Segona B.

14 de juliol
A punt de tancar-se la cessió de Moha Traoré al Badalona per la propera temporada.

12 de juliol
Com ve sent habitual, els filials són els equips dels quals més costa trobar-ne informació. Actualitzem la fitxa de l'Espanyol B amb els jugadors que, a hores d'ara i en principi, formaran part de l'equip que dirigirà Manolo Márquez. Fitxen Puerto (Cornellà), Raíllo (Córdoba B), Rober (Rayo Vallecano B), Aday (Conquense), Borja (Hércules), Jairo (Sevilla Atlético), Pere Martínez (Hércules / Atlético B) i Marc Caballé (Malagueño). Pugen del Juvenil A, encara inèdits amb el filial, Pau, Aitor, Eric i Miravent. Jugadors com Joan Jordán, Kilian, Moha o Mamadou, que ja van tenir minuts l'any passat, passaran a formar part de l'Espanyol B en principi. Si detecteu alguna errada, feu-nos-ho saber.

26 de juny
A manca de confirmar quins jugadors de l'any passat seguiran al filial, el que ja és segur és que Manolo Márquez continuarà al capdavant de l'equip després de la magnífica segona volta que van realitzar els periquitos. A més, l'Espanyol B va anunciar el fitxatge de Xavi Puerto (Cornellà) i la renovació de Carlos Clerc. En principi, sembla complicat que cap jugador del filial pugi al Primer Equip de cara al proper curs.

TEMPORADA 2012-2013

31 de gener
El filial blanc-i-blau ha tancat dues incorporacions el darrer dia de mercat. La primera, la d'Alberto Castaño 'Canario', que començava aquest curs al Cristo Atlético de Tercera a Castella i Lleó. La segona, avançada per Mundo Deportivo, és la del davanter croat Tomo Gomelt, fins ara a les categories inferiors del Tottenham Hotspurs. D'altra banda, Iván Moya és baixa federativa per la seva lesió.

30 de gener
L'Espanyol ha anunciat la destitució de Raúl Longhi a causa dels mals resultats. El seu substitut serà Manolo Márquez, extècnic d'Europa, Prat i Badalona, entre d'altres equips.

25 de gener
Dos jugadors del filial blanc-i-blau han marxat a l'Albacete. Qui ho ha fet definitivament és l'uruguaià Jorge Díaz, mentre que Mario Ortiz marxa cedit amb opció de compra.

19 d'agost
BALANÇ DE PRETEMPORADA

El RCD Espanyol B ha tancat la seva pretemporada amb un balanç de 6 victòries i 2 empats, 15 gols a favor i 7 en contra. Armero, amb 4 gols, ha estat el màxim golejador de l'equip dirigit per Raúl Longhi.

11 d'agost

Tot i no fer-ho oficial via web, des de fa unes dies l'Espanyol B compta amb el central Jonathan De Amo (Racing B) a les seves files.

18 de juliol

El filial perico es troba ja en marxa després de la revolució que ha dut a terme. Les últimes novetats han vingut de la mà d'Elton Martins, davanter brasiler que arriba del Puertollano. No hi seran finalment ni Diego ni Rufo, que marxa al Málaga, però sí que comptarà per Longhi el defensa almerienc Rubén Duarte, del Juvenil. També tindran fitxa del filial Thievy Bifouma i Cristian Gómez, tot per estalviar-se abonar els clubs de formació la quantitat estipulada per contracte que es refereix a aquests drets de formació. Info via Mundo Deportivo.

15 de juliol
L'Espanyol B presentava divendres una nova incorporació (i ja en van... tant és). Ara és el migcampista ofensiu valencià, Ramón Morant, que arriba procedent del San Roque de Lepe.

11 de juliol
Posem en ordre un Espanyol B que en els darrers dies ha signat Fran Miranda (Alcoyano) i Mario Ortiz (Puertollano). Són ja 16 incorporacions per un equip gairebé nou de trincs i amb una 'peculiar' aposta pel planter. Només segueixen sis jugadors del curs passat, mentre que Germán, Héctor, Diego i Rufo pugen del Juvenil.

9 de juliol
La RFEF acaba d'emetre un comunicat en el qual es confirma que l'Espanyol B, juntament amb l'Avilés, el Real Madrid C, el Levante B i el Racing B, són nous equips de Segona Divisió B en detriment de Dénia, Puertollano, Ceuta, Badajoz i Palencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada